Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 00 70 ook voor vragen & hulp

Goedkope Uitvaart Lelystad

De stad genoemd naar ir. Lely, de vader van het Zuiderzeeproject, is een stad die meer en meer uitgroeit tot een stad vol vernieuwingen die nog steeds gevoel van ruimte en vrijheid geeft. Vrijheid om te leven, maar ook vrijheid om de manier om afscheid te nemen van een dierbare zelf te bepalen. Bij Goedkope Uitvaart Lelystad krijgt u de vrijheid om uw eigen wensen vertaald te zien in een mooi afscheid. Transparantie in de dienstverlening en transparantie in de kosten.

Bekijk onze pakketten, zodat u een beeld krijgt van de mogelijkheden. Overleg vervolgens uw wensen met Goedkope Uitvaart Lelystad.

€ 899,-

€ 1499,-

€ 2.499,-

€ 3.099,-

€ 1.449,-

€ 2.295,-

€ 3.999,-

Goedkope uitvaart regelen in Lelystad

Samen met Goedkope Uitvaart Lelystad kunt u een uitvaart regelen waarbij u niet meer betaalt dan het kost. Omdat wij weinig overheadkosten hebben, zoals veel grote uitvaartondernemingen/verzekeraars, kunnen we lagere tarieven rekenen, terwijl we dezelfde of zelfs meer dienstverlening bieden. Aan de hand van onze pakketten maken we kiezen al eenvoudiger. Door goed overleg met uw uitvaartverzorger kunt u uw eigen stempel drukken op die pakketten, waarbij u altijd vooraf duidelijk weet wat elke aanpassing zal kosten. We helpen bij wat u maar wilt, maar als u bepaalde aspecten liever zelf regelt, is dat altijd goed. Wij dringen u niets op, u weet zelf het beste hoe het afscheid het beste past bij uw dierbare. Goedkope Uitvaart Lelystad zal u wel suggesties aan de hand doen waarmee u zoveel mogelijk van uw wensen ook gerealiseerd kunt zien.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart Lelystad?

Juist omdat elke uitvaart anders is, kunnen we niet op voorhand vertellen wat een uitvaart precies kost. Uw persoonlijke keuzes bepalen de uiteindelijke prijs. Met uw keuze voor Goedkope Uitvaart Lelystad maakt u al een goede keuze in de richting van een uitvaart op maat, betaalbaar en persoonlijk. Goedkope Uitvaart Lelystad kan u, waar u ook verzekerd bent, helpen. U bent namelijk niet verplicht het telefoonnummer dat op de polis staat te bellen, u bent vrij te kiezen voor een eigen uitvaartondernemer.
Bij Goedkope Uitvaart Lelystad zullen alle kosten van de uitvaart direct duidelijk zijn, altijd voor de uitvaart en niet pas achteraf.
Kijkt u voor meer informatie ook eens op www.kostenuitvaart.nl.

Goedkope crematie in Lelystad

Wat een crematie kost wordt veelal bepaald door de prijs van het crematorium. Elk crematorium hanteert eigen tarieven en ook elke gemeente doet dat. Bij Goedkope Uitvaart Lelystad kunt u bij elk crematorium van uw keuze terecht. Alleen als u kiest voor het goedkoopste pakket bij Goedkope Uitvaart Lelystad dan zal uw uitvaartleider voor u het crematorium bepalen. Volgens dezelfde regels en met hetzelfde respect zal uw dierbare dan elders gecremeerd worden. Als u liever wilt dat uw naaste in de buurt wordt gecremeerd kan dat natuurlijk ook. Als u kiest voor crematorium en uitvaartcentrum Ölandhorst in Lelystad zal Goedkope Uitvaart Lelystad u uiteraard ook bijstaan. Wij geven u alleen suggesties om uit te kiezen, zodat u uw beschikbare budget zo kunt besteden als u zelf wilt.
U kunt eventueel ook terecht op www.crematoriumlelystad.nl voor een wat uitgebreidere uitvaart.

Goedkope begrafenis met Goedkope Uitvaart Lelystad

Als de overledene had aangegeven begraven te willen worden, zal waarschijnlijk ook de begraafplaats genoemd zijn. Goedkope Uitvaart Lelystad kan terecht op elke begraafplaats, dus dat is geen enkel probleem. Het kan u alleen in de kosten schelen als u de keuze voor de begraafplaats overlaat aan Goedkope Uitvaart Lelystad. Als u kiest voor pakket Essentie bepaalt uw uitvaartleider de begraafplaats. Uiteraard zal de begrafenis met net zoveel respect plaatsvinden, alleen de kosten zullen lager zijn. Het is een mogelijkheid die Goedkope Uitvaart Lelystad u biedt, maar zeker geen verplichting. U staat vrij in alle keuzes die u maakt, uw wensen zijn altijd leidend voor ons.

Wilt u uw wensen bespreken of een overlijden melden? Bel Goedkope Uitvaart Lelystad op 0320-202013 of mail naar info@goedkopeuitvaartlelystad.nl. We zijn dag en nacht bereikbaar.

“Bij Goedkope Uitvaart Lelystad nemen ze de tijd voor je en we zijn niet voor verrassingen komen te staan.


Afspraken zijn helder en duidelijk, en ook de nota klopte precies. En, heel belangrijk, het afscheid was zoals ons moeder het had gewild.”

– Hans en Elly

Goedkope Uitvaart Lelystad
Vind uw woonplaats:
Bekijk alle plaatsnamen