Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp

Goedkope Uitvaart Ridderkerk

“Alles was goed geregeld. Zeer transparant en naar onze wensen. Wat je niet wilt, daar betaal je dus ook niet voor. We zijn zeer tevreden over hun benadering en deskundigheid.”

Loes

Goedkope Uitvaart Ridderkerk

Of je nu in de plaats of de gemeente of zelfs de heerlijkheid Ridderkerk woont en een dierbare overlijdt, staat de wereld even stil. Van alles moet geregeld worden, terwijl verdriet en stress om voorrang strijden. Het kan zijn dat u al vooraf bent gaan zoeken naar een uitvaartondernemer, zoals Goedkope Uitvaart Ridderkerk, dat geeft u ‘straks’ de gelegenheid in alle rust bezig te zijn met wat voor u het belangrijkst is. U kunt nu alvast, geheel vrijblijvend een intakeformulier invullen, zodat alle administratieve zaken al geregeld zijn. 

Bekijk de mogelijkheden van de dienstverlening van Goedkope Uitvaart Ridderkerk in onze pakketten. Heeft u vragen, neem gerust contact op.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart Ridderkerk?

Uw persoonlijke keuzes bepalen de exacte prijs van een uitvaart bij Goedkope Uitvaart Ridderkerk. De eerste keuze, die voor een uitvaartonderneming, is een heel belangrijke. Als er een uitvaartverzekering is hoeft u niet de begrafenisonderneming te bellen die op de polis staat. Dat bent u niet verplicht, u bent vrij uw eigen keuzes te maken. Bij Goedkope Uitvaart Ridderkerk zult u meer met het uitgekeerde bedrag kunnen doen en de kans dat u binnen dat bedrag blijft is ook aanmerkelijk groter. Goedkope Uitvaart Ridderkerk regelt voor u wat u wenst, dwingt u – onder het mom van respect – niets. Of er bij een uitvaart volgauto’s of dragers aanwezig zijn, of een buffet met hapjes tijdens de condoleance of alleen die bitterbal bij het drankje, omdat de overledene daar gek op was, respect wordt duidelijk uit andere dan materiële dingen. De woorden die gesproken worden, de liefde die duidelijk zichtbaar is, voor elkaar en voor de overledene. Hoe u de uitvaart ook vorm wilt geven, bepaalt u zelf. Goedkope Uitvaart Ridderkerk geeft u suggesties om uw wensen betaalbaar en persoonlijk te realiseren.

Waarom een goedkope uitvaart regelen bij Goedkope Uitvaart Ridderkerk?

Het lijkt misschien vreemd om een goedkope uitvaart te gaan regelen voor uw naaste. Weet dat het woord goedkoop alleen slaat op de prijs en niet op de manier waarop de crematie of begrafenis georganiseerd zal worden. Bij Goedkope Uitvaart Ridderkerk zal uw persoonlijke uitvaartverzorger samen met u een afscheid realiseren die bij u past, bij de overledene en bij uw budget. Wij staan open voor elke geloofsovertuiging en hebben kennis van alle rituelen en tradities die daarbij horen.

Als u een uitvaart regelt komt daar veel bij kijken. Veel keuzes moeten worden gemaakt. Wilt u de overledene thuis laten verzorgen, wilt u dat zelf doen, eventueel met begeleiding. Wilt u liever dat de overledene wordt overgebracht naar ons dienstencentrum, of een ander uitvaartcentrum. Wilt u een andere kist dan de inbegrepen nette standaardkist, kijk dan even op www.goedkoopstegrafkist.nl voor betaalbare alternatieven. Zoekt u mooie, schappelijk geprijsde bloemen? Kijk dan op www.heavenly-flowers.nl voor verse rouwboeketten in allerlei soorten en maten.

Benieuwd naar ervaringen van anderen met Goedkope Uitvaart Ridderkerk? Lees hier verder.

Goedkope begrafenis met Goedkope Uitvaart Ridderkerk

Voor bijzettingen kunt u nog op begraafplaats Rusthof terecht, voor een nieuw graf is Vredehof de aangewezen weg. Tenzij u ervoor kiest om Goedkope Uitvaart Ridderkerk voor u de begraafplaats te laten bepalen. Volgens dezelfde regels en met hetzelfde respect wordt uw naaste dan op een begraafplaats begraven, die goedkopere prijzen hanteert dan begraafplaats Vredehof. Elke begraafplaats rekent andere tarieven voor grafrecht, begraven en onderhoud van een graf. Als u voor pakket Essentie kiest zal Goedkope Uitvaart Ridderkerk de begraafplaats bepalen en dat scheelt u aanmerkelijk in de kosten. Dat geeft ruimte om op een andere manier eer te bewijzen aan de overledene. Een uitgebreidere condoleance in een lokale taverne waar uw dierbare graag kwam bijvoorbeeld. Wat u ook kiest, elke uitvaart die Goedkope Uitvaart Ridderkerk regelt is respectvol en waardig en geheel naar uw wensen. 

Goedkope crematie met Goedkope Uitvaart Ridderkerk

Of u de crematie nu in Rotterdam-Overschie of Capelle aan den IJssel , Spijkenisse, Dordrecht of Rotterdam-Zuid, echt in de buurt zal het niet zijn. Goedkope Uitvaart Ridderkerk kan ook voor u de crematie elders laten voltrekken als u kiest voor pakket Essentie. Net als bij begraafplaatsen het geval is, hanteert ook elk crematorium andere tarieven. Dat kan enorm verschillen. Goedkope Uitvaart Ridderkerk heeft goede afspraken waarmee de kosten laag kunnen blijven terwijl het respect waarmee de overledene wordt bejegend gelijk is. De regels zijn overal in Nederland hetzelfde, alleen de prijzen verschillen. Natuurlijk bent u geheel vrij uw eigen keuze te maken. Goedkope Uitvaart Ridderkerk helpt u alleen om de uitvaart betaalbaar en binnen uw budget te houden, terwijl u wel aan al uw wensen gehoor kunt geven. Een mooi afscheid is een afscheid waar u naderhand met een warm gevoel aan terug kunt denken. Goedkope Uitvaart Ridderkerk helpt u er graag mee om dat te realiseren.

Heeft u nog vragen? Wilt u een overlijden melden? Bel met Goedkope Uitvaart Ridderkerk op 085 016 0685 of mail naar info@goedkopeuitvaart.nl. Goedkope Uitvaart Ridderkerk is dag en nacht bereikbaar.

Bekijk paketten

€ 999,-

€ 2.999,-

€ 4.299,-

€ 1.999,-

€ 2.399,-

€ 3.399,-