Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp
8 redenen om te kiezen voor uitvaartcentrum Goedkope Uitvaart:
 1. Goed geregeld, goed verzorgd
  Bij uitvaartonderneming Goedkope Uitvaart Nederland wordt goed naar u geluisterd. We vertalen uw wensen naar een mooi afscheid en adviseren u deskundig en betrokken. Originele ideeën vinden bij ons altijd een plek. En we leveren ook graag bijzondere oplossingen voor uw vraag. Vervolgens regelt onze uitvaartonderneming alles voor u, tenzij u bepaalde delen liever zelf doet. Alles in goed overleg, gewoon goed geregeld.

 2. Persoonlijk, vast aanspreekpunt
  Bij zo’n emotionele gelegenheid als het overlijden van een naaste is het logisch dat u waarde hecht aan een persoonlijke benadering. Onze uitvaartonderneming zal die zeker bieden. In persoonlijk contact zal betrokken, betrouwbaar en integer worden gehandeld en door de korte lijnen zal alles zo geregeld worden als met u is afgesproken.

 3. Vooraf duidelijke afspraken
  Uitvaartonderneming Goedkope Uitvaart Nederland staat garant voor een waardig afscheid, hoe u dit afscheid ook invult. We bieden zowel maximale transparantie in de uitvaartkosten en volop keuzevrijheid bij de samenstelling van de uitvaart, als een persoonlijke en respectvolle begeleiding. Duidelijkheid in de afspraken en duidelijkheid in de kosten; altijd vooraf.

 4. Heldere (lage) prijsvoering
  Door goede afspraken met vaste partners zijn de lijntjes kort, de relaties vertrouwd en de werkwijze transparant. U weet bij uitvaartonderneming Goedkope Uitvaart Nederland wat u betaalt en voor welke dienstverlening u dat betaalt. Helder en duidelijk.

 5. Nooit onverwachte extra kosten achteraf
  Uitvaartonderneming Goedkope Uitvaart Nederland neemt alle facetten van de uitvaart met u door. En ook alle kosten die daarbij komen melden we u direct. Zo weet u waar u aan toe bent en zult u nooit voor onaangename verrassingen komen te staan. Vooraf zijn alle kosten duidelijk. Dus u krijgt nooit onverwachte extra kosten achteraf.

 6. Volop keuze, veel variatie
  Geheel naar eigen inzicht een uitvaart samenstellen: sober, compact of uitgebreid? Uitgaande van vaste pakketten, kunt u met ons uw eigen wensen vorm geven. Bij uitvaartonderneming Goedkope Uitvaart Nederland zult u uiteindelijk de uitvaart regelen die u voor ogen had.

 7. Ervaren, deskundig, meevoelend en betrouwbaar personeel
  Uitvaartonderneming Goedkope Uitvaart Nederland biedt u de hulp van een ervaren, betrouwbare uitvaartondernemer, die goed kan invoelen wat u nu doormaakt. Met hetzelfde doel voor ogen als uzelf: een mooie, waardige uitvaart regelen voor uw dierbare.

 8. Een blijvend mooie herinnering
  Samen met onze uitvaartonderneming Goedkope Uitvaart Nederland verzorgt u gegarandeerd een afscheid dat passend en stijlvol zal zijn. Een uitvaart waar u nog lang een mooie herinnering aan zult hebben. Wij zijn er trots op dat samen met u te kunnen realiseren.

Wilt u meer weten? Of wilt u een overlijden melden? Bel 085 016 0685 of mail info@goedkopeuitvaart.nl . We zijn 24/7 bereikbaar.

€ 979,-

€ 2.999,-

€ 4.199,-

€ 1.999,-

€ 2.349,-

€ 3.299,-

Uitvaartonderneming Goedkope Uitvaart Nederland

Als een naaste net is overleden, is er niet alleen het verdriet, maar ook het besef dat er vrij snel van alles geregeld moet worden. Iets waar uw hoofd vast niet naar staat. Een prettig contact met een betrouwbare uitvaartonderneming is dan een uitkomst. Uitvaartonderneming Goedkope Uitvaart Nederland helpt u graag in deze emotionele, hectische periode en brengt u graag die rust van de wetenschap dat alles wel goed komt. We nemen u zorgen uit handen en begeleiden u waar u dat wilt. Tegen zo laag mogelijke kosten. Uitvaartonderneming Goedkope Uitvaart Nederland is naast goed betaalbaar, ook betrouwbaar, integer en transparant. U kunt ervan op aan dat wat u afspreekt met onze ervaren uitvaartondernemer bij u in de buurt ook professioneel wordt uitgevoerd.

Wilt u een overlijden melden, of wilt u vrijblijvend iets vragen over uitvaartonderneming Goedkope Uitvaart? We zijn 24/7 bereikbaar via info@goedkopeuitvaart.nlof bel 085 016 0685.

Uitvaartonderneming Goedkope Uitvaart: voor iedereen

Misschien twijfelt u of een goedkope uitvaart wel een mooie, stijlvolle uitvaart kan zijn. Misschien denkt u: Hoe kan Goedkope Uitvaart een uitvaart regelen voor veel minder geld dan veel andere uitvaartondernemers doen? Onze marges zijn lager en u betaalt bij ons alleen voor wat we daadwerkelijk voor u doen, voor redelijke prijzen. Helder en transparant. Bovendien werken we met vaste partners met wie we duidelijke afspraken hebben gemaakt. Wij bieden kwaliteit tegen (lage) vaste prijzen. U weet vooraf wat onze uitvaartonderneming voor het afgesproken bedrag voor u kan doen. Of het nu om een budgetuitvaart gaat of om een veel uitgebreidere uitvaart, vanzelfsprekend verzorgen wij elke uitvaart integer en met respect. Iedere persoon verdient een mooi afscheid.

Goedkope Uitvaart, begrafenis of crematie?

Het is niet altijd gelijk duidelijk of de overledene liever een begrafenis wilde of een crematie. Die keuze moet natuurlijk wel gemaakt worden. Rekening houdend met de geloofsovertuiging, of de persoonlijke voorkeur, of misschien ook het budget. Bij uitvaartonderneming Goedkope Uitvaart Nederland werken wij met uitvaartpakketten waarbij u kunt kiezen wat past bij uw wensen en bij uw mogelijkheden, ook op financieel gebied. Of u nu kiest voor een goedkope crematie of liever toch goedkoop begraven, uitvaartonderneming Goedkope Uitvaart Nederland realiseert het voor u. In een persoonlijk gesprek met onze uitvaartondernemer – of zo u wilt telefonisch – kunt u al uw wensen overleggen. De pakketten helpen u alvast op weg om de uitvaart vorm te laten krijgen. Duidelijk en overzichtelijk, met veel aandacht samengesteld. U kunt altijd nog aanvullende wensen hebben, en daar denken we uiteraard met u mee en vinden vast een oplossing.

Uitvaartonderneming bij u in de buurt

Het is goed om te weten dat onze uitvaartonderneming Goedkope Uitvaart ook bij u in de buurt met een vertrouwde uitvaartondernemer werkt. De weg weten in alle lokale uitvaartmogelijkheden is een enorm voordeel, zo kunnen we met u meedenken en samen met u de mooiste of best passende locatie kiezen. Stel dat u een condoleance op een centrale plek in Nederland wilt organiseren, voor alle familieleden goed bereikbaar, kan dat natuurlijk ook. Ook al is dat dus niet bij u in de buurt. Er kan op allerlei manieren rekening gehouden worden met uw wensen. Ook met logistieke problemen. Stel de overledene woonde in Limburg en alle nabestaanden in Friesland, dan kunt u ervoor kiezen de overledene in Friesland te laten cremeren, en ook daar het afscheid te organiseren. Zo hoeven niet alle nabestaanden die lange rit naar het zuiden te maken. Heel veel is mogelijk. Uitvaartonderneming Goedkope Uitvaart Nederland kan door de ervaring op elk gebied met u meedenken. Het zal voor ons nooit routine worden, want elke uitvaart is en blijft uniek.

Verzekerd of niet. Kies zelf uw uitvaartonderneming.

Als er een uitvaartpolis is staat daar meestal een telefoonnummer in dat u kunt bellen als iemand komt te overlijden. Dat bent u niet verplicht. U bent in de meeste gevallen vrij om zelf een uitvaartonderneming te kiezen. Slechts zelden staat in de kleine lettertjes dat dat niet zo is. Wij zoeken graag voor u uit wat voor u de mogelijkheden zijn. Bij ons staat duidelijkheid hoog in het vaandel. Zo kunt u zeer waarschijnlijk de goedkoopste begrafenis of de goedkoopste crematie , zonder afbreuk te doen aan de waardigheid, bij uitvaartonderneming Goedkope Uitvaart Nederland laten regelen. Een mooie herinnering aan een liefdevol afscheid van een dierbare, kan tegen lagere kosten dan elders gebruikelijk.

Uitvaartonderneming met ruim aanbod grafkisten

In elk uitvaartpakket van Goedkope Uitvaart Nederland is een nette grafkist uiteraard standaard opgenomen. Als u toch verder wilt kijken en wilt weten wat er allemaal zo wordt aangeboden, kunt u een kijkje nemen op www.goedkoopstegrafkist.nl. Ook hierin is veel mogelijk, tegen lage vaste prijzen. Snel leverbaar en discreet bezorgd. Een andere manier om de kosten laag te houden is kiezen voor een rouwboeket van www.heavenly-flowers.nl waar ook de keuze gigantisch is, de kwaliteit hoog en de kosten laag. Zo kunt u de kosten van de crematie of de kosten begrafenis zo laag mogelijk houden, zonder aan kwaliteit en waardigheid in te leveren.
Bent u benieuwd naar ervaringen van anderen met deze begrafenisondernemer? Goedkope Uitvaart Nederland vraagt klanten hun ervaring te delen op klantenvertellen.nl waar zij volledig ongecensureerd hun boodschap kunnen achterlaten. Zo weet u dat de ervaringen hierop de werkelijkheid van de schrijver toont en wij kunnen leren van de commentaren.

Goedkope Uitvaart Uitvaartonderneming
Vind uw woonplaats:
Bekijk alle plaatsnamen