Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp
Transparantie bij begrafenisondernemer Goedkope Uitvaart Nederland

Op uitnodiging van het tv-programma Kassa verklaart Jan-Jaap Palma de transparante werkwijze van Uitvaart24, waar Goedkope Uitvaart onderdeel van uitmaakt. Kijk hier:

Bent u benieuwd naar ervaringen van anderen met deze begrafenisondernemer? Goedkope Uitvaart Nederland vraagt klanten hun ervaring te delen op klantenvertellen.nl waar zij volledig ongecensureerd hun boodschap kunnen achterlaten. Zo weet u dat de ervaringen hierop de werkelijkheid van de schrijver toont en wij kunnen leren van de commentaren.

 

Goedkoopste grafkist bij goedkope uitvaart

 

Natuurlijk is de grafkist die standaard in elk uitvaartpakket van Goedkope Uitvaart Nederland is opgenomen, een nette, vaak gekozen grafkist. Maar als u toch een indruk wilt krijgen van wat er verder mogelijk is, kunt u altijd even kijken in ons ruime assortiment aan grafkisten op

www.goedkoopstegrafkist.nl.

Rouwboeketten ook via uw begrafenisondernemer

Als u wilt, regelen wij ook de bloemen. Bloemstukken in de vorm van een vlinder, een hart of zelfs een gitaar. Maar uiteraard ook rouwboeketten in de meer traditionele vorm. Bij www.heavenly-flowers.nl is de keuze enorm en kunt u op ideeën komen en een indruk krijgen wat het kost. U kunt natuurlijk ook zelf bestellen. Als u dat voor 17.00 uur doet, dan heeft u het de volgende dag vers in huis overal in Nederland, waar u het ook maar bezorgd wilt hebben.

Waarom kiezen voor begrafenisondernemer Goedkope Uitvaart?
  1. Persoonlijk, een vast aanspreekpuntHet overlijden van een naaste is een emotionele periode in een mensenleven. Logisch dat u waarde hecht aan een persoonlijke contact. Begrafenisondernemer Goedkope Uitvaart Nederland zal die zeker bieden. Onze uitvaartverzorgers zijn betrokken, betrouwbaar en integer en komen precies na wat ze met u afspreken.

  2. Goed verzorgd, goed geregeldOnze uitvaartondernemer regelt en verzorgt de uitvaart van A tot Z naar uw wensen, tegen de afgesproken prijs. We luisteren goed, zetten uw wensen creatief om in een mooi afscheid, deskundig, professioneel én betaalbaar.

  3. Duidelijk besproken serviceBegrafenisondernemer Goedkope Uitvaart Nederland staat garant voor een waardig afscheid, hoe u dit afscheid ook invult. We bieden zowel maximale transparantie en keuzevrijheid bij de samenstelling van de uitvaart, als een persoonlijke en respectvolle begeleiding.

  4. Vaste (lage) prijsstellingDoor goede afspraken met vaste partners garanderen wij vaste (lage) prijzen. Korte lijnen en vertrouwde relaties helpt bij onze bedrijfsvoering. Transparantie staat hoog in ons vaandel. U weet wat u betaalt en waarvoor u dat betaalt. En, erg belangrijk: dat weet u vooraf.

  5. Ervaren, betrouwbaar én empathisch personeelHet overlijden van een dierbare is een emotionele periode. Nu beslissingen nemen valt niet mee. Met onze ervaring kunnen we goed invoelen wat u nu doormaakt en u helpen en een mooie, waardige uitvaart regelen voor uw dierbare.

  6. Nooit onverwachte extra kosten achterafAlle facetten van de uitvaart neemt onze begrafenisondernemer van Goedkope Uitvaart Nederland met u door. En ook alle kosten die daarbij komen. Zo weet u waar u aan toe bent en zult u nooit voor onaangename verrassingen komen te staan.

  7. Volop variatie, veel keuzeBij Goedkope Uitvaart in Nederland kunt u geheel naar eigen inzicht een uitvaart samenstellen: sober, compact, uitgebreid, het is maar wat u wenst. Elk uitvaartpakket voorziet in een nette grafkist, maar u kunt altijd nog even oriënteren op andere mogelijkheden en kiezen uit ons ruime assortiment: www.goedkoopstegrafkist.nl

  8. Een blijvende, mooie herinneringSamen met begrafenisondernemer Goedkope Uitvaart Nederland verzorgt u gegarandeerd een afscheid dat passend en stijlvol zal zijn. Een uitvaart waar u nog lang een mooie herinnering aan zult hebben. Een uitvaart die u helpt bij het verwerken van het verdriet. Wij zijn er trots op dat samen met u te kunnen realiseren.

€ 999,-

€ 2.999,-

€ 4.299,-

€ 1.999,-

€ 2.399,-

€ 3.399,-

Begrafenisondernemer Goedkope Uitvaart Nederland

Nu u op zoek bent naar een begrafenisondernemer verwacht u wellicht binnenkort een overlijden van een dierbare. Of er is net iemand in uw naaste omgeving overleden. Het organiseren van een begrafenis of een crematie is dan noodzakelijk. Maar uw hoofd staat er vast niet naar. Wij nemen u graag een zorg uit handen. Wij kunnen niet alleen een stijlvol afscheid voor uw dierbare regelen, maar doen dat ook tegen de laagst mogelijke kosten. En dat betekent vooral lager dan gebruikelijk. Onze pakketten voor zowel crematie als begrafenis geven u snel een prijsindicatie. Onze uitvaartverzorger helpt u bij het regelen van een uitvaart op maat. Naar uw wens en uw budget. Van sober en stijlvol, tot zeer uitgebreid en extravagant.

Heeft u vragen? Bel gerust met begrafenisondernemer Goedkope Uitvaart Nederland 085 016 0685. Of mail naar info@goedkopeuitvaart.nl We zijn dag en nacht bereikbaar.

Betrokken en betrouwbare begrafenisondernemer: Goedkope Uitvaart Nederland

Het overlijden van een dierbare is een emotioneel moment. Het valt niet mee om juist dan in korte tijd allerlei keuzes te maken en voor u passende beslissingen te nemen. Onze uitvaartverzorger biedt u alle hulp die u wenst. Wij nemen vooraf duidelijk met u door wat we voor u gaan regelen, tegen welke kosten. Met onze uitgebreide ervaring kunnen wij u hierin deskundig en persoonlijk bijstaan. Met hetzelfde doel voor ogen als uzelf: een mooie, waardige uitvaart die uw dierbare eer doet.

Goedkope uitvaart heeft oog voor uw wensen én uw budget

Begrafenisondernemer Goedkope Uitvaart Nederland zal u altijd vooraf laten weten wat de crematie of begrafenis kosten zullen zijn. Dat een begrafenis regelen meer kosten met zich meebrengt is misschien iets waar u nog niet bij heeft stilgestaan. Een begraafplaats rekent ook grafrechten (huur of koop) en dan is er ook nog het onderhoud van het graf. Mocht u een grafsteen wensen, dan brengt ook dat kosten met zich mee. In onze uitvaartpakketten kunt u zien wat voor een crematie of een begrafenis mogelijk is. En vooral ook wat wij voor de genoemde bedragen voor u kunnen doen. Onze dienstverlening leveren we voor een vast (laag) bedrag, maar bij een begrafenis komen er dus kosten bij waar wij geen invloed op kunnen uitoefenen. Uiteraard zetten we dat graag voor u op een rijtje, zodat u een goede afweging kunt maken.

Goedkope Uitvaart Begrafenisondernemer
Vind uw woonplaats:
Bekijk alle plaatsnamen