Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp
Uitvaartverzorger denkt mee en adviseert

Bij Goedkope Uitvaart Nederland werken wij met uitvaartpakketten waarbij u zelf kiest wat past bij uw wensen en bij uw budget. Daardoor weet u vooraf waar u aan toe bent. Natuurlijk kunt u in een persoonlijk gesprek met onze uitvaartverzorger uw wensen bespreken met de pakketten als uitgangspunt. Een uitvaartverzorger regelt niet alleen de praktische zaken, maar kan u ook helpen de sfeer die u wilt uitdrukken in het afscheid vorm te geven. Stel u kiest voor een witte kist, omdat uw naaste had gezegd het allemaal niet zo somber te willen, kunnen we u ook vertellen dat er ook andere dingen zijn die de uitvaart lichter kunnen maken. Dat de herinneringen aan de overledene voor mooie verhalen kunnen zorgen, de muziek en de foto’s kunnen dat ook doen. Als u een witte kist kiest omdat u dat het mooiste vindt is dat natuurlijk ook prima. Laat duidelijk weten wat het gevoel is wat u bij de uitvaart wilt hebben en onze uitvaartverzorger helpt u dat te realiseren.

Wel of niet verzekerd? Uitvaartverzorger Goedkope Uitvaart Nederland helpt u.

Bij veel verzekeringen lijkt het noodzakelijk dat u in zee gaat met een grote (vaak dure) begrafenisondernemer. Dat is meestal niet het geval en kunt u zelf een keuze maken voor een uitvaartverzorger die goedkoper is en waar anderen veel goede ervaringen mee hebben. Zoals uitvaartonderneming Goedkope Uitvaart. U heeft zelf de keuze en daar kunt u echt gebruik van maken. Onze uitvaartverzorger helpt u met de praktische zaken, neemt u graag zorgen uit handen, denkt met u mee. En dat doet hij of zij voor iedereen. Of u nu de goedkoopste begrafenis of de goedkoopste crematie wilt of een zeer uitgebreide uitvaart tegen lage begrafeniskosten of crematiekosten , met Goedkope Uitvaart Nederland kunt u veel meer doen met de eventueel beschikbare uitvaartpolis dan bij de duurdere uitvaartondernemers.

Uitvaartkosten transparant met uitvaartverzorger Goedkope Uitvaart

Transparantie staat bij Goedkope Uitvaart Nederland hoog in het vaandel. Onze zijn duidelijk en de rol van de uitvaartverzorger ook. In regelmatig overleg met u weet u steeds precies waar u aan toe bent. Hoe de uitvaart eruit gaat zien, maar ook wat de kosten zijn. En ook weet u precies waar die uitvaartkosten in zitten. Door onze vaste, lage prijzen kunt u wellicht meer doen binnen uw budget dan u vooraf had bedacht. Klik op uitvaartpakketten en u ziet welke diensten we voor u kunnen verlenen, tegen welke kosten. Aanpassingen naar uw wensen zijn altijd mogelijk. Zo kunt u een persoonlijke uitvaart regelen, die past bij de overledene.

Meer weten? Of een overlijden melden? Uitvaartverzorger Goedkope Uitvaart Nederland is dag en nacht bereikbaar. Bel gerust 085 016 0685 of mail naar info@goedkopeuitvaart.nl.

Lees de ervaringen met uitvaartverzorger Goedkope Uitvaart Nederland

Onze klanten delen hun ervaring op klantenvertellen.nl. Zo weet u dat de ervaringen hierop de werkelijkheid van de schrijver toont en wij kunnen weer leren van de commentaren.

8 redenen om te kiezen voor uitvaartcentrum Goedkope Uitvaart:
 1. Persoonlijk, een vast aanspreekpunt
  Het overlijden van een naaste is een emotionele periode in een mensenleven. Logisch dat u waarde hecht aan een persoonlijke contact. Uw vaste uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart zal die zeker bieden. Dat geeft rust en duidelijkheid, een rots in de branding vaak.

 2. Goed verzorgd, goed geregeldOnze uitvaartverzorger regelt en verzorgt de uitvaart van A tot Z naar uw wensen, tegen de afgesproken prijs. Hij of zij luistert goed, zet uw wensen creatief om in een mooi afscheid, deskundig, professioneel én betaalbaar. Gewoon goed geregeld dus.

 3. Duidelijk besproken serviceUitvaartverzorger Goedkope Uitvaart Nederland staat garant voor een waardig afscheid, hoe u dit afscheid ook invult. We bieden maximale transparantie in de kosten crematie of kosten begrafenis, keuzevrijheid bij de samenstelling van de uitvaart en een persoonlijke en respectvolle begeleiding.

 4. Vaste (lage) prijsstelling
  Door goede afspraken met vaste partners garanderen wij vaste (lage) prijzen. Korte lijnen en vertrouwde relaties helpt bij onze bedrijfsvoering. Transparantie staat hoog in ons vaandel. U weet wat u betaalt en waarvoor u dat betaalt. En, erg belangrijk: dat weet u vooraf.

 5. Ervaren, stressbestendige én empathische uitvaartverzorgerHet overlijden van een dierbare is een emotionele periode. Nu beslissingen nemen valt niet mee. Met onze ervaring kunnen we goed invoelen wat u nu doormaakt en samen met u een mooie, waardige uitvaart regelen voor uw dierbare.

 6. Nooit onverwachte extra kosten achterafAlle facetten van de uitvaart neemt onze uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart Nederland met u door. En ook alle kosten die daarbij komen. Zo weet u waar u aan toe bent en zult u nooit voor onaangename verrassingen komen te staan.

 7. Volop variatie, veel keuzeBij Goedkope Uitvaart Nederland kunt u geheel naar eigen inzicht een uitvaart samenstellen: sober, compact, uitgebreid, het is maar wat u wenst. Elk uitvaartpakket voorziet in een nette grafkist, maar u kunt altijd nog even oriënteren op andere mogelijkheden en kiezen uit ons ruime assortiment: www.goedkoopstegrafkist.nl

 8. Een blijvende, mooie herinneringSamen met begrafenisondernemer Goedkope Uitvaart Nederland verzorgt u gegarandeerd een afscheid dat passend en stijlvol zal zijn. Een uitvaart waar u nog lang een mooie herinnering aan zult hebben. Een uitvaart die u helpt bij het verwerken van het verdriet. Wij zijn er trots op dat samen met u te kunnen realiseren.

Wilt u meer weten? Of wilt u een overlijden melden? Bel 085 016 0685 of mail info@goedkopeuitvaart.nl. We zijn 24/7 bereikbaar.

€ 999,-

€ 2.999,-

€ 4.299,-

€ 1.999,-

€ 2.399,-

€ 3.399,-

Uitvaartverzorgers Goedkope Uitvaart Nederland

Als een vast aanspreekpunt fungeert onze uitvaartverzorger als een rots in de branding. Het regelen van een stijlvolle uitvaart, naar de wensen van de overledene, is niet eenvoudig. Zeker in een tijd waarin emoties een rol spelen. De uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart Nederland kan u hier vakkundig en invoelend in ondersteunen. Ze zijn allemaal ervaren en geselecteerd op hun kwaliteit om bij iedereen de juiste toon te vinden om samen met u de uitvaart te regelen die bij uw dierbare en uw wensen past. Kwaliteit en lage kosten gaan bij Goedkope Uitvaart Nederland hand in hand. Een van de kernwaarden van Goedkope Uitvaart Nederland is transparantie; in mogelijkheden en in de daarbij horende kosten. Dus geen onverwachte nota’s achteraf. Ons doel is die mooie, blijvende herinnering achteraf. Een afscheid regel je maar één keer.

Wat maakt uitvaartverzorgers van Goedkope Uitvaart Nederland zo goed?

De uitvaartverzorgers van Goedkope Uitvaart Nederland zijn allen professioneel, flexibel en oplossingsgericht. Uw wens is leidend. Ze zijn invoelend, maar bewaren ook de afstand die u wenst. Ook zijn ze op de hoogte van gebruiken en rituelen uit verschillende geloofsrichtingen en overtuigingen. Respectvol staan ze open voor al uw specifieke wensen. Elke persoon is uniek, dus ook elke begrafenis of crematie verdient maatwerk. Bij de uitvaartverzorgers van Goedkope Uitvaart Nederland kunt u ervan op aan dat ze goede contacten hebben bij u in de buurt. Door korte lijntjes met begraafplaatsen, crematoria, kerken en andere organisaties kunnen ze alles tot in de puntjes voor u regelen. Tegen vooraf duidelijke uitvaartkosten.

Uw uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart Nederland is 24 uur per dag bereikbaar. Voor vragen of de melding van een overlijden kunt u bellen met 085 016 0685 of mailen naar info@goedkopeuitvaart.nl.

Goedkope Uitvaart Uitvaart verzorger
Vind uw woonplaats:
Bekijk alle plaatsnamen