Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp
Waarom kiezen voor begrafenisondernemer Goedkope Uitvaart?
 • Goed verzorgd, goed geregeld

  Uw vaste uitvaartbegeleider bij begrafenisonderneming Goedkope Uitvaart Nederland inventariseert uw wensen en geeft suggesties waar mogelijk en wenselijk. Mooie originele ideeën vinden altijd een plek. Vervolgens regelen we alles voor u. Natuurlijk kunt u aangeven wat u zelf graag in eigen hand houdt. Uw wensen zijn leidend, tegen de afgesproken prijs.

 • Persoonlijk, een vast aanspreekpunt

  Bij zo’n emotionele gelegenheid als het overlijden van een naaste is het logisch dat u waarde hecht aan een persoonlijke benadering. Onze uitvaartzorg staat daarom bekend. Onze uitvaartverzorgers zijn betrokken, betrouwbaar en integer en komen na wat ze met u afspreken.

 • Duidelijkheid

  Onze uitvaartzorg staat garant voor een waardig afscheid, hoe u dit afscheid ook invult. We bieden zowel maximale transparantie en keuzevrijheid bij de samenstelling van de uitvaart, als een persoonlijke en respectvolle begeleiding. Bij Goedkope Uitvaart is de uitvaart en alles wat daarbij komt kijken in vertrouwde, professionele handen. De crematiekosten of dienstverlening kosten begrafenis zullen vooraf duidelijk zijn.

 • Heldere (lage) prijsvoering

  Door goede afspraken met vaste partners garanderen wij vaste (lage) prijzen. Onze lijntjes zijn kort, de relaties vertrouwd en Goedkope Uitvaart werkt vooral helder en duidelijk. In de overzichtelijke uitvaartpakketten kunt u zien wat een uitvaart duurder maakt en wat u eventueel kunt aanpassen zodat het past binnen uw budget. Transparantie staat hoog in ons vaandel. U weet wat u betaalt en waarvoor u dat betaalt. En, erg belangrijk: dat weet u vooraf.

 • Nooit onverwachte extra kosten achteraf

  Onze uitvaartzorg van Goedkope Uitvaart neemt alle aspecten van de uitvaart met u door. En ook alle kosten die daarbij komen meldt de uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart u direct. Zo weet u waar u aan toe bent en zult u nooit voor onaangename verrassingen komen te staan. Vooraf zijn alle kosten duidelijk. Dus nooit onverwachte extra kosten achteraf.

 • Volop keuze, veel variatie

  Bij Goedkope Uitvaart kunt u geheel naar eigen inzicht een uitvaart samenstellen: sober, compact, uitgebreid, het is maar wat u wenst. Elk uitvaartpakket voorziet in een nette grafkist, maar u kunt altijd nog even verder kijken en kiezen uit ons ruime assortiment: www.goedkoopstegrafkist.nl

 • Ervaren, betrouwbaar én empathisch personeel

  Het overlijden van een dierbare is een emotioneel moment. In deze periode beslissingen nemen valt niet mee. In korte tijd moeten veel keuzes gemaakt worden, veel dingen geregeld. Uitvaartonderneming Goedkope Uitvaart biedt u de hulp van een ervaren, betrouwbare uitvaartondernemer, die goed kan invoelen wat u nu doormaakt. Met hetzelfde doel voor ogen als u zelf: een mooie, waardige uitvaart regelen voor uw dierbare.

 • Een blijvende, mooie herinnering

  Samen met de uitvaartzorg van Goedkope Uitvaart verzorgt u gegarandeerd een afscheid dat passend en stijlvol zal zijn. Een uitvaart waar u nog lang een mooie herinnering aan zult hebben. Een waardige uitvaart geeft steun bij het verwerken van het verdriet. Wij zijn er trots op dat samen met u te kunnen realiseren.

€ 999,-

€ 2.999,-

€ 4.299,-

€ 1.999,-

€ 2.399,-

€ 3.399,-

Begrafenisondernemer Goedkope Uitvaart Nederland

Om de goede keuze te maken voor een begrafenisonderneming, gaat u vast op uw gevoel af. Een uitvaart voor een dierbare kunt u maar een keer regelen en dat moet wel goed gebeuren. Dat begrijpen wij als geen ander. Met onze ruime ervaring en de wetenschap dat elk persoon verschillend is en dus elk persoon zijn eigen unieke uitvaart verdient, luisteren wij goed naar uw wensen en passen daar de mogelijkheden op aan. Wij verzorgen voor u en met u een passende, stijlvolle crematie of begrafenis en doen dat tegen zo laag mogelijke kosten. Bij ons gaan kwaliteit én lage prijzen hand in hand. Wij zorgen dat de uitvaart van uw dierbare niet alleen vlekkeloos verloopt, maar ook een blijvende waardevolle herinnering zal zijn. Zonder extra, onverwachte kosten achteraf. Duidelijke afspraken vooraf, ook over de prijs.

Wilt u meer weten? Of wilt u gelijk een overlijden melden? Bel gerust met begrafenisonderneming Goedkope Uitvaart Nederland 085 016 0685. Of mail naar info@goedkopeuitvaart.nl We zijn dag en nacht bereikbaar.

Begrafenisonderneming Goedkope Uitvaart Nederland betrokken en betaalbaar

Wij nemen u graag deze belangrijke zorg uit handen: het regelen en organiseren van een mooie, liefdevolle uitvaart op een persoonlijke en betrokken manier. Via internet als u dat prettig vindt of we komen thuis bij u langs of op de locatie van uw voorkeur. Persoonlijke service en klantgerichte begeleiding zijn voor ons sleutelwoorden in dit voor u vaak lastige proces. Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel. Duidelijkheid in onze tarieven vinden wij belangrijk. Ook al zijn onze vaste tarieven laag – veel lager dan gebruikelijk is in deze markt – het kan nog steeds oplopen als je alle kosten bij elkaar op telt. Wij willen dat u vooraf weet waar u aan toe bent. Wat elke keuze betekent voor de totaalprijs. Samen met u kunnen we bekijken hoe u toch die mooie uitvaart die u voor uw naaste wenst, binnen uw budget houdt.

Uitvaartpolis? Kies zelf uw begrafenisonderneming.

Ook al staat op de uitvaartpolis een begrafenisonderneming die u kunt bellen als iemand komt te overlijden, bent u dat niet verplicht. U bent geheel vrij zelf een andere te kiezen. Kiest u voor Goedkope Uitvaart Nederland is zeer waarschijnlijk dat we tegen veel lagere kosten een mooie, passende uitvaart regelen voor u. Zonder af te doen aan de waardigheid van de uitvaart. Een crematie of een begrafenis regelen betekent veel knopen doorhakken, keuzes maken. Elk keuze met een eigen prijskaartje, wat vaak pas achteraf duidelijk wordt. Begrafenisonderneming Goedkope Uitvaart Nederland vindt juist dát heel belangrijk. Dat u vooraf weet waar u aan toe bent. Wij zorgen ervoor dat u naderhand niet achterblijft met een onverwacht hoge nota, maar alleen de herinnering heeft aan een mooi afscheid.

Persoonlijk en professioneel een goedkope uitvaart regelen

Het lijkt een open deur, dat wij persoonlijk en professioneel een uitvaart regelen. Maar we noemen het toch, omdat vaak gedacht wordt dat als een begrafenisonderneming een goedkope uitvaart regelt, het dan wel mindere kwaliteit of minder persoonlijk zal zijn. Bij zo’n emotionele gelegenheid als het overlijden van een naaste is het logisch dat u waarde hecht aan een persoonlijke benadering. Onze uitvaartverzorgers hebben jarenlange ervaring en beseffen heel goed dat een begrafenis een waardevolle herinnering moet worden. Wij zorgen ervoor dat niet alleen de begrafenis netjes verloopt, maar dat er ook aandacht is voor het verdriet. Dat wij op uw kosten letten, doet daar niets aan af. Integendeel.

Bent u benieuwd naar ervaringen van anderen met deze begrafenisondernemer? Goedkope Uitvaart Nederland vraagt klanten hun ervaring te delen op klantenvertellen.nl waar zij volledig ongecensureerd hun boodschap kunnen achterlaten. Zo weet u dat de ervaringen hierop de werkelijkheid van de schrijver toont en wij kunnen leren van de commentaren.

Grip op eigen uitvaart bij Goedkope Uitvaart?

Goedkope Uitvaart Nederland biedt u de mogelijkheid om op een moment waarin emoties nog niet zo’n rol spelen voor uzelf duidelijk te krijgen hoe u wilt dat uw uitvaart er (ooit) uit gaat zien. Klik op intakeformulier en u kunt geheel vrijblijvend uw gegevens en wensen achterlaten. Zo staan alle administratieve zaken al zwart op wit en daarnaast kunt u ook aangeven of u een crematie of een begrafenis wilt. Bovendien kunt u het pakket van uw voorkeur noemen, of andere specifieke opmerkingen plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan: ‘ik wil beslist niet opgebaard worden’ , ‘ik wil in een rode kist’, ‘ik wil zo’n lichtgrijze auto’, ik wil dat jullie een biertje drinken op mijn leven’. Door dit samen met iemand in te vullen kunt u het ook bespreekbaar maken. Het scheelt nabestaanden enorm, ook in het verwerkingsproces, als ze de wetenschap hebben te handelen in uw nagedachtenis. www.goedkoopstegrafkist.nl.

Begrafenisonderneming met eigen grafkisten

In elk uitvaartpakket van begrafenisonderneming Goedkope Uitvaart Nederland is een nette grafkist standaard opgenomen. Als u toch een indruk wilt krijgen van wat er verder mogelijk is, neemt u vast een kijkje in ons ruime assortiment aan grafkisten op www.goedkoopstegrafkist.nl.

Goedkope Uitvaart Begrafenisonderneming
Vind uw woonplaats:
Bekijk alle plaatsnamen