Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 00 70 ook voor vragen & hulp
Ervaringen

Goedkope Uitvaart (onderdeel van Uitvaart24) vraagt elke opdrachtgever na de uitvaart een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl. www.klantenvertellen.nl beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct. U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.

9.2
4.5
167 beoordelingen in de laatste 12 maanden. 99 beveelt Uitvaart24 aan.

Uitvaart24

heeft een totaal van 1125 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.2
Beoordeel ons
10
5
Vera
De uitvaart van mijn broer was perfect geregeld. Met warmte en respect hebben we afscheid kunnen nemen. Met name Thea wil ik noemen. Zij voelde perfect aan, in welke sfeer wij afscheid wilde nemen. De kosten werden glashelder uitgelegd. Dank jullie wel!
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
18-01-2021 Vera De Ruiter, Zoetermeer
10
5
Netjes
LIEVE Mensen en de ceremonie meester was alsnog een topper en heb ons met liefde begeleid.Ondanks de situatie en al intens verdriet.Bedankt allemaal..Ik ben zeer tevreden Groetjes MD.Cairo
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4
Communicatie 4
Deskundigheid 5
05-01-2021 Muriel, ROTTERDAM
9
4.5
Prima dienstverlening
De communicatie met de uitvaartverzorgster Anouk was prima, goed bereikbaar en er werd goed geluisterd, er werden goede adviezen gegeven, belafspraken e.a. werden na gekomen, en de uitvaartdienst was respectvol en verliep zoals afgesproken. Ook het kostenplaatje was duidelijk, verschillende mogelijkheden werden goed uitgelegd en wisten we precies waar we aan toe waren, geen verrassingen achteraf. Mijn moeder was thuis opgebaard, de laatste zorg werd kundig uitgevoerd. Eerder had ik meegemaakt dat een begrafenisondernemer dagelijks kwam controleren, dat was nu niet het geval. Er kon wel iemand komen als je het niet vertrouwde, maar daar hing dan ook weer een prijskaartje aan. Het basis bedrag voor een uitvaart is laag en voor alle extra’s betaal je. De online kaartenservice was iets minder, we hadden een kant en klaar ontwerp, foto en tekst, maar het was niet mogelijk om die in zijn geheel te uploaden. Je moest de foto en de tekst apart invoeren en je was daardoor afhankelijk van de beschikbare lettertypes op de website. Gelukkig was het allemaal wel te doen en is het toch een mooie kaart geworden.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
28-12-2020 Yolande, Zeist
10
5
Correct en respectvol
Vanaf het moment van overlijden van onze zoon waren ze er voor ons. Gelijk bij het melden via het centraal nummer werd veel aandacht en respect getoond. De hele procedure werd duidelijk uitgelegd en tot en met de uitvaartplechtigheid in het crematorium in Lelystad werden we zeer goed begeleid door iedereen. Speciale dank aan Thea, zij heeft geen moeite bespaard om de plechtigheid respectvol en professioneel te laten verlopen. Henk, Stadskanaal
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
26-12-2020 Henk, Stadskanaal
10
5
Een mooi respectvol afscheid
Mijn lieve moeder overleed helaas op 18 november 2020 en wij waren overmand door verdriet. Vanwege de hele goede ervaring die wij hadden met uitvaart24 bij de uitvaart van onze zus twee jaar geleden, was het niet moeilijk om opnieuw voor deze uitvaartmaatschappij te kiezen. Mijn moeder was goed verzekerd maar waarom belachelijk veel betalen als dit niet nodig is. Van het allereerste contact tot aan het moment van het laatste afscheid, zoveel warmte en respect. Mijn moeder werd zo liefdevol en met veel respect opgehaald in haar woning door twee kundige medewerkers die goed voor haar zorgde en haar naar de locatie in Amsterdam brachten. De uitvaart werd geleid door dhr. Naarden. Hij heeft met zijn warmte en mooie woorden ervoor gezorgd dat haar afscheid voor ons iets rustgevends en een bijzonder mooie dierbare herinnering zal blijven. Ik hoop voor ieders afscheid zo'n uitvaartbegeleider waarbij de woorden gesproken worden uit het hart. Heel veel dank voor het verzorgen van een mooi afscheid van onze lieve moeder en oma.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
26-12-2020 Simone De jong, Hoorn
10
5
Tsja, wat moet ik zeggen...
En toen stierf mijn lieve, arme, oude moeder en de wereld werd grijs, mijn gedachten verward en mijn handen onwillig. Eigenlijk wil je op dat moment niets anders dan rust en stilte om je heen en dat terwijl je juist in actie moet komen. We leven tenslotte in een georganiseerde dienstenmaatschappij en dat schept vrijheid maar ook verplichtingen. Het is eigenlijk zo'n moment dat je een paar mensen naast je nodig hebt die weten van de hoed en de rand, die letterlijk een hand op je schouder leggen en je zachtjes toefluisteren; rustig, rustig maar jongen, het komt goed, wij zijn erbij, je bent in goede handen, je bent nu even één van ons. Maak je geen zorgen hoor, wíj leiden je hier doorheen, omdat het ons werk is, maar vooral omdat we dat willen, omdat we houden van de grenzen die vervagen tijdens groot verdriet en de mogelijkheden die dat ons weer schenkt om een beter mens te worden, daarom zijn we hier voor jou. Omdat wij als geen ander weten wanneer ´zaken doen´ tersluiks behoort over te gaan in puur en rechtschapen medeleven schenken we onze ziel voor een kort moment aan jou, om je wat verlichting te geven, gewoon, omdat dat goed voelt. Bedankt mamma, bedankt Mark, Ceylan en Jan Jaap en bovenal, bedankt Maikel, jij steeg waarlijk boven jezelf uit en schonk ons de eeuwige herinnering, bij jou voelden we ons thuis..
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 4.5
Deskundigheid 5
25-12-2020 Niehland Reil, Utrecht
9
4.5
uitstekend geregeld.
Zeer respectvol geregeld in deze tijden.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4.5
Communicatie 4.5
Deskundigheid 4.5
21-12-2020 Jerry, Deventer
8
4
Prima geregeld; respectvol
Onze moeder wilde een sobere uitvaart zonder franje. Wij kozen voor een besloten afscheid met de dag ervoor een condoleanceavond voor degenen die afscheid van haar wilden nemen. Ten tijde van COVID-19 alles op gepaste afstand, inclusief mondkapje, maar wel netjes geregeld. Ook goed voor onze eigen verwerking, ondanks dat je elkaar geen knuffel o.i.d. kunt geven. Het was heel fijn en makkelijk dat alles online en telefonisch geregeld kon worden. Goede communicatie, er werd meegedacht en geadviseerd en op een zeer respectvolle wijze. Alles verliep volgens afspraak en de prijs was precies zoals we van te voren besproken hadden. Dit was ook de reden dat wij voor deze uitvaartondernemer gekozen hebben, vanwege de duidelijke prijzen vooraf. Wij zijn zeer tevreden en kunnen dit bedrijf aanbevelen. Of je nu een uitgebreide uitvaart wil of juist een hele sobere; goedkoop of duur, alles is mogelijk.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4.5
Communicatie 4.5
Deskundigheid 4.5
21-12-2020 Hendrika, Apeldoorn
8
4
uitvaart24 werkt snel en helder en verleent steun daar waar het nodig is
Ze waren er toen we ze nodig hadden
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4
Communicatie 4
Deskundigheid 4
20-12-2020 joke, amsterdam
8
4
De crematie was gegaan zoals wij het in gedachten hadden .
Bij het bespreken van de uitvaart weet je wat het gaat kosten. Dat is een prettig idee. De uitvaart is ook betaalbaar.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
20-12-2020 Lien, Amsterdam

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Meer ervaringen lezen? Bekijk al onze reviews