Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp
Ervaringen

Goedkope Uitvaart (onderdeel van Uitvaart24) vraagt elke opdrachtgever na de uitvaart een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl. www.klantenvertellen.nl beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct. U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.

9.2
4.6
284 beoordelingen in de laatste 12 maanden. 95 beveelt Uitvaart24 aan.

Uitvaart24

heeft een totaal van 1869 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.2
Beoordeel ons
9
4.5
Zeer goed geregeld
Alles werd heel duidelijk en rustig uitgelegd bij regen achteraf kom.n je altijd bellen geen probleem de uitvaart was prima geregeld zoals afgesproken niets om op te merken alles is gegaan zoals wij het voor ogen hadden
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie
n.v.t
Deskundigheid
n.v.t
15-07-2024 John, Roosendaal
8
4
prima alles goed verzorgd
Gert -Jan heeft alles goed verzorgd. Hij reageerde snel op appjes of telefoontjes. veranderingen die er op korte termijn moesten gebeuren werden goed op gepakt. hier en daar een grapje werd als positief ervaren.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie
n.v.t
Deskundigheid
n.v.t
14-07-2024 Saskia Straub, UTRECHT
8
4
Toegewijde mensen .
Goed
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie
n.v.t
Deskundigheid
n.v.t
13-07-2024 Ed, Boskoop
10
5
Tea was een zeer warm en betrokken uitvaart verzorgster
Onze ervaring was zeer goed en vakkundig. Je had het gevoel dat alles mogelijk was. Tea was zeer betrokken en heeft ons zeer goed en met warmte door deze vervelende periode heen geloodst. Wij kunnen niet anders dan zeggen, dat we vol lof zijn over hoe de uitvaart en de periode daarvoor is verlopen.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie
n.v.t
Deskundigheid
n.v.t
12-07-2024 Mike Silva, De Meern
8
4
alles goed geregeld
van het begin tot het eind werd alles snel en goed geregeld
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie
n.v.t
Deskundigheid
n.v.t
10-07-2024 peter , voorburg
10
5
Liefdevol warm afscheid
Uitvaart24 heeft met zorg de crematie van mijn vader verzorgd. De uitvaartbegeleider Juanita Konijn is een hele lieve, fijne en warme vrouw. Ze regelt alles goed tot in de puntjes en is altijd bereikbaar. Ze heeft mooi gesproken op de uitvaart. Dank je wel Juanita ❤️
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie
n.v.t
Deskundigheid
n.v.t
06-07-2024 Sally , Amsterdam
10
5
helder, eerlijk, oprecht en bekwaam
Ons moeder had gekozen voor een 'technische crematie' Haar wens konden we vervullen toen we de website van Uitvaart24 tegenkwamen. we hebben een aantal van dergelijke dienstverleners gecontacteerd maar de mensen van Uitvaart 24 sprongen er uit dit de begripvolle houding, de wijze van communiceren en de ingetogen maar heldere aanpak. Toen het moment dat was om ons moeder over te dragen waren we verrast door de eerbiedige en respectvolle wijze waarop dit georganiseerd was. Als ons moeder er nog bij was geweest had zij zich daarin volledig herkend. Het was een mooie en respectvolle handeling. Zorg, meedenken, dienstbaarheid kenmerken deze organisatie. We kunnen een zullen ze van harte aanbevelen
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie
n.v.t
Deskundigheid
n.v.t
05-07-2024 Edith, Bergeijk
10
5
Er wordt goed geluisterd naar de wensen.
De wensen van de nabestaanden worden met respect uitgevoerd!!! Dit helpt in het verwerken van het verlies.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie
n.v.t
Deskundigheid
n.v.t
04-07-2024 Carola, Zutphen
7
3.5
Vriendelijk en behulpzaam.
Alles is vriendelijk en goed afgesloten.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie
n.v.t
Deskundigheid
n.v.t
02-07-2024 Debby Labrie, Krommenie
7
3.5
Eenvoudig goed geregeld zonder problemen .
Alles goed op papier vermeld, en goede nazorg na de crematie.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie
n.v.t
Deskundigheid
n.v.t
01-07-2024 J.a van Dijk, Maarssen-Broek

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Meer ervaringen lezen? Bekijk al onze reviews