Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp
Ervaringen

Goedkope Uitvaart (onderdeel van Uitvaart24) vraagt elke opdrachtgever na de uitvaart een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl. www.klantenvertellen.nl beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct. U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.

9.3
4.5
182 beoordelingen in de laatste 12 maanden. 97 beveelt Uitvaart24 aan.

Uitvaart24

heeft een totaal van 1449 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.3
Beoordeel ons
10
5
Goede service
Het is allemaal goed geregeld en netjes gedaan allemaal.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
30-11-2022 Pauline , Nicolaasbeetslaan 148
10
5
Respectvolle, totale ontzorging
Vanaf het eerste contact voelde het goed. Er werd vol begrip en met respect omgegaan met onze, ietwat bijzondere, situatie. Een totaalpakket voor een kleine beurs en een veel betere ervaring dan bij een grote bekende waarvan ik de naam niet zal noemen.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
30-11-2022 Erna Harder , Utrecht
10
5
Inlevend en goed georganiseerd
Prettig contact, zowel telefonisch als op de lokaties. Heldere uitleg mbt kosten. Zeer nette, inlevende en waardige uitvaartbegeleiders.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
29-11-2022 Jan, Spijkenisse
8
4
Prettige communicatie
We werden goed begeleid bij het hele uitvaartproces.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4.5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
22-11-2022 Mariska, Haarlen
9
4.5
hart verwarmend .
onze ervaring helemaal top. uitvaart 24 heeft aandacht en tijd voor je . ook denken de mensen van uitvaart 24 met je mee. dat was een hele fijne en warme ervaring. ik raad iedereen uitvaart 24 aan. wij waren er heel blij mee. wij wensen uitvaart 24 nog veel succes. van ons krijgt uitvaart 24 een dikke 10 groetjes . peter en rineke fransen
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 4.5
Deskundigheid 4.5
22-11-2022 rineke, haarlem
10
5
Gewoon heel goed geregeld
Alles werd zoals afgesproken afgehandeld. Kon alles vragen en het werd geregeld. En dat alles voor een mooie prijs. Super gewoon
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
11-11-2022 Beppie Bijl, Vlaardingen
9
4.5
uitstekend
ze zijn echt ongelofelijk goed vooral die ene dame die voor hen werkt Corrine Jonkers is echt een top vrouw. Alles wat ze snel en accuraat geregeld heeft voor mij, gaf Corrine na en voor de crematie genoeg steun aan mij. Ik waardeer haar inzet enorm! Mensen bij Uitvaart zorg 24 zijn ontzettend klant vriendelijk en snel met alles. Mijn complimenten…
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
10-11-2022 Suzan , Utrecht
9
4.5
Goede ervaring met Uitvaart24
Onze ervaring is dat Uitvaart24 waardig, transparant en zonder achteraf bijkomende kosten werkt. De dienstverlening is vriendelijk, respectvol en inlevend, er wordt duidelijk en transparant gewerkt. We kijken terug op een mooie uitvaart. Nb; ook het bestellen van de kaarten en (betaalbare) rouwboeketten via Uitvaart24 hebben wij als prettig ervaren.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4.5
Communicatie 4.5
Deskundigheid 4.5
09-11-2022 Patricia, Rijswijk Zh
9
4.5
Helemaal naar wens
Geheel volgens eens eenvoudige maar zeer respectvolle uitvaart van onze vader.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4.5
Communicatie 4.5
Deskundigheid 4.5
08-11-2022 Hans, Den Helder
8
4
Wij kijken terug op een mooi afscheid
Het contact met uitvaart 24 is prettig verlopen. Er is in de week voor de uitvaart veel contact geweest, over de mail en telefonisch. Dat was fijn, er was snel contact mogelijk indien nodig. Wij hebben het draaiboek zelf gemaakt, uiteraard met tips van de uitvaartbegeleider. Ook de muziek en de PowerPoint hebben wij zelf in het juiste format aangeleverd. Dit gaf ons het idee dat we echt samen een mooi afscheid neer konden zetten.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4
Communicatie 4
Deskundigheid 4
08-11-2022 Patricia, Schiedam

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Meer ervaringen lezen? Bekijk al onze reviews