Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp
Goedkope Uitvaart Nederland in uitvaartcentrum

Goedkope Uitvaart Nederland werkt in de overtuiging dat een stijlvolle, waardige uitvaart niet duur hoeft te zijn. En dat iedereen een passend afscheid verdient, ook als het budget wat kleiner is. Goedkope Uitvaart Nederland verzorgt voor u graag een uitvaart op maat. Passend bij uw wensen of die van de overledene, én passend binnen uw budget. Ook als er een uitvaartpolis is die een bedrag uitkeert die voor een andere begrafenisondernemer niet toereikend lijkt, kunt u met ons vaak meer organiseren dan u denkt. Door goede afspraken, werken wij met vaste (lage) prijzen. En door u te wijzen op de verschillende aspecten van een uitvaart, met de daarbij behorende prijzen, kunt u beter afwegen wat voor u het belangrijkst is. Zo kunnen wij een passende, liefdevolle uitvaart regelen, waarbij op waardigheid en respect niets wordt ingeleverd, terwijl de kosten van de crematie of de kosten begrafenis binnen het beschikbare budget liggen.

Hét uitvaartcentrum voor een persoonlijke uitvaart

Het afscheid van een dierbare overledene is vaak vol emoties. De behoefte om deze laatste kans om het leven van de overledene zo goed mogelijk te eren is meestal erg groot. Met respect en medeleven willen de uitvaartverzorgers van Goedkope Uitvaart Nederland u bijstaan bij dit laatste afscheid. Of dat in ons uitvaartcentrum plaatsvindt, of liever elders, dat maakt niet uit. Er moeten altijd veel keuzes gemaakt worden, maar door die keuzes stap voor stap door te nemen, blijken toch al snel veel zaken duidelijk. Onze begeleiding helpt u daarbij. Onze ervaring zorgt voor originele oplossingen als u dat wenst en volgt de traditionele weg, als uw voorkeur daar ligt. Alles is mogelijk. En juist daardoor wordt elke uitvaart een persoonlijke uitvaart, een uitvaart op maat.

Uitvaartcentrum Goedkope Uitvaart Nederland is er voor ú.

U kiest en wij regelen. Duidelijk en helder. In ons uitvaartcentrum werken wij met pakketten voor crematie of begrafenis. U kiest daarmee wat past bij uw wensen en bij uw budget. Natuurlijk kunt u in een overleg met de uitvaartverzorger de uitvaart van uw naaste zo persoonlijk maken als u maar wilt. De pakketten dienen als uitgangspunt en met een paar kleine aanpassingen voelt het als een uitvaart op maat. En dat is dan niet alleen een passende, respectvolle, waardige uitvaart, maar ook nog een voordelige uitvaart.

8 redenen om te kiezen voor uitvaartcentrum Goedkope Uitvaart:
  • Goed geregeld, goed verzorgd

  • Persoonlijk, vast aanspreekpunt

  • Vooraf duidelijke afspraken

  • Heldere (lage) prijsvoering

  • Nooit onverwachte extra kosten achteraf

  • Volop keuze, veel variatie

  • Ervaren, deskundig, meevoelend en betrouwbaar personeel

  • Een blijvend mooie herinnering

Uitvaartcentrum met transparante werkwijze

Op verzoek van het tv-programma Kassa bespreekt Jan-Jaap Palma de transparante werkwijze van Uitvaart24, waar Goedkope Uitvaart Nederland onderdeel van uitmaakt. Kijk hier:

 

 

Leg uw wensen vast bij uitvaartcentrum Goedkope Uitvaart Nederland

Bij uitvaartcentrum Goedkope Uitvaart Nederland weten we als geen ander dat het voor nabestaanden vaak lastig is om te handelen naar de wens van de overledene. Omdat die wens niet altijd bekend is. Meestal is nog wel duidelijk of iemand begraven wil worden of liever gecremeerd. Maar of iemand opgebaard wil zijn of juist niet, of iemand een kerkdienst wil of liever een uitvaart in een voetbalstadion (dat kan echt), of iemand koffie met cake wil in het uitvaartcentrum, of liever een condoleance in de kantine van de zeilvereniging. Bloemen of liever een goed doel doneren. Er is zoveel mogelijk. En u kunt heel veel daarvan al vooraf vastleggen. Vult u hier het intakeformulier in en we nemen contact met u op. Of u print het uit en legt het in een la bij de belangrijke papieren, dan komen de nabestaanden het hopelijk op tijd tegen.

Benieuwd naar ervaringen met uitvaartcentrum Goedkope Uitvaart?

Goedkope Uitvaart Nederland vraagt klanten hun ervaring te delen op klantenvertellen.nl. Zo weet u dat de ervaringen hierop de werkelijkheid van de schrijver toont en wij kunnen leren van de commentaren. Kijkt u dus op www.klantenvertellen.nl.

Wilt u meer weten? Of wilt u een overlijden melden? Bel 085-0160070 of mail info@goedkopeuitvaart.nl. We zijn 24/7 bereikbaar.

€ 999,-

€ 2.999,-

€ 4.299,-

€ 1.999,-

€ 2.399,-

€ 3.399,-

Uitvaartcentrum Goedkope Uitvaart Nederland

Het uitvaartcentrum waar Goedkope Uitvaart Nederland voor u een mooi afscheid kan regelen, kunt u altijd kiezen. We voelen en denken graag met u mee, maar kunnen niet zelf bepalen welke omgeving voor u het prettigst is om uw dierbare het best te herdenken. Goedkope Uitvaart Nederland beschikt over een eigen uitvaartcentrum in Amsterdam, maar kan overal in Nederland voor u een goedkope uitvaart regelen. Gebruik makend van elk uitvaartcentrum in het land. Een afscheid gebeurt maar één keer en het helpt bij het verwerken als het leven van de overledene mooi herdacht wordt.

Uitvaartcentrum naar keuze

Hoewel niemand er graag over praat is het meestal wel duidelijk of iemand begraven wil worden of liever gecremeerd. Zo’n gevoel is persoonlijk, of ingegeven door een geloofsovertuiging, of misschien door het budget. Of u nu kiest voor de goedkoopste crematie of de goedkoopste begrafenis , een uitvaartcentrum bij u in de buurt of juist elders in het land, een persoonlijke uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart Nederland helpt u graag bij het organiseren. In elke regio beschikken wij over uitvaartverzorgers die welkom zijn op lokale begraafplaatsen en crematoria. En kennen alle locaties voor een condoleance achteraf. En of u dan gebruik wilt maken van een uitvaartcentrum, of de plaatselijke kroeg een beter passend alternatief vindt, (bijna) alles kan geregeld worden.


Heeft u vragen? Neem contact op met het uitvaartcentrum van Goedkope Uitvaart. Bel 085 016 0685 of mail info@goedkopeuitvaart.nl. We zijn dag en nacht bereikbaar.

Goedkope Uitvaart Uitvaartcentrum
Vind uw woonplaats:
Bekijk alle plaatsnamen