Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp
8 pluspunten van Goedkope Uitvaart, voor een uitvaart in Nederland
  1. Goed verzorgd, goed geregeldUw vaste uitvaartbegeleider van Goedkope Uitvaart in Nederland luistert goed, inventariseert uw wensen en adviseert deskundig en betrokken. Geeft suggesties waar mogelijk en wenselijk. Mooie originele ideeën vinden altijd een plek. Vervolgens regelt Goedkope Uitvaart in Nederland alles voor u. Uiteraard in goed overleg. Natuurlijk kunt u aangeven wat u zelf graag in eigen hand houdt. Wij regelen en verzorgen de uitvaart van A tot Z naar uw wensen, of die van de overledene tegen de afgesproken prijs.

  2. Persoonlijk, een vast aanspreekpuntBij zo’n emotionele gelegenheid als het overlijden van een naaste is het logisch dat u waarde hecht aan persoonlijke benadering. Onze uitvaartbegeleider in Nederland zal die zeker bieden. Onze uitvaartverzorgers zijn betrokken, betrouwbaar en integer en komen precies na wat ze met u afspreken.

  3. Vooraf duidelijke afsprakenGoedkope Uitvaart in Nederland staat garant voor een waardige uitvaart, hoe u dit uitvaart ook invult. We bieden zowel maximale transparantie en keuzevrijheid bij de samenstelling van de uitvaart, als een persoonlijke en respectvolle begeleiding. Wat onze uitvaartverzorger in Nederland met u afspreekt, wordt professioneel en invoelend uitgevoerd. Bij Goedkope Uitvaart is de uitvaart en alles wat daarbij komt kijken in vertrouwde handen. Bij u in uw eigen Nederland en omstreken.

  4. Heldere (lage) prijsvoeringDoor goede afspraken met vaste partners garandeert Goedkope Uitvaart in Nederland vaste (lage) prijzen. Onze lijntjes in Nederland zijn kort, de relaties vertrouwd en Goedkope Uitvaart werkt vooral helder en duidelijk. In de overzichtelijke uitvaartpakketten kunt u zien wat een uitvaart in Nederland duurder maakt en wat u eventueel kunt aanpassen zodat het past binnen uw budget. Transparantie staat hoog in ons vaandel. U weet wat u betaalt en waarvoor u dat betaalt. En, erg belangrijk: dat weet u vooraf.

  5. Nooit onverwachte extra kosten achterafOnze uitvaartondernemer van Goedkope Uitvaart in Nederland neemt alle aspecten van de uitvaart met u door. En ook alle kosten die daarbij komen meldt Goedkope Uitvaart u direct. Zo weet u waar u aan toe bent en zult u nooit voor onaangename verrassingen komen te staan. Vooraf zijn alle kosten duidelijk. Dus nooit onverwachte extra kosten achteraf.

  6. Volop keuze, veel variatieBij Goedkope Uitvaart in Nederland kunt u geheel naar eigen inzicht een uitvaart samenstellen: sober, compact, uitgebreid, het is maar wat u wenst. Elk uitvaartpakket voorziet in een nette grafkist, maar u kunt altijd nog even verder kijken en kiezen uit ons ruime assortiment: www.goedkoopstegrafkist.nl.

  7. Ervaren, betrouwbaar én empathisch personeelHet overlijden van een dierbare is een emotioneel moment. In deze periode beslissingen nemen valt niet mee. In korte tijd moeten veel keuzes gemaakt worden, veel dingen geregeld. Begrafenisonderneming Goedkope Uitvaart biedt u in Nederland de hulp van een ervaren, betrouwbare begrafenisondernemer, die goed kan invoelen wat u nu doormaakt. Met hetzelfde doel voor ogen als uzelf: een mooie, waardige uitvaart regelen voor uw dierbare.

  8. Een blijvende, mooie herinneringSamen met Goedkope Uitvaart in Nederland verzorgt u gegarandeerd een uitvaart die passend en stijlvol zal zijn. Een uitvaart waar u nog lang een mooie herinnering aan zult hebben. Een waardig afscheid geeft steun bij het verwerken van het verdriet. Wij zijn er trots op dat samen met u te kunnen realiseren.

Zelf je uitvaart regelen

www.zelfjeuitvaartregelen.nl biedt een interactieve mogelijkheid om inzichtelijk te krijgen wat er allemaal komt kijken bij een overlijden en een stijlvolle uitvaart, passend bij elk budget. Via een helder keuzemenu ziet u gelijk wat u kiest en wat dat kost.

€ 979,-

€ 2.999,-

€ 4.199,-

€ 1.999,-

€ 2.349,-

€ 3.299,-

Goedkope Uitvaart in Nederland

Samen met Goedkope Uitvaart in Nederland kunt u een stijlvolle uitvaart verzorgen, die ook betaalbaar is. Kwaliteit hoeft namelijk niet meer te kosten. Een eenvoudige uitvaart kan zeker ook waardig zijn. Bij Goedkope Uitvaart in Nederland is de keuze zeer uitgebreid, de mogelijkheden talrijk. Begrafenis of crematie? Onze uitvaartpakketten helpen uw keuze te laten passen binnen uw budget. U ziet gelijk wat u krijgt voor een vast bedrag. Mocht u daar iets aan willen toevoegen, is het effect daarvan op de kosten ook direct duidelijk. Vooraf. Bij Goedkope Uitvaart in Nederland krijgt u geen onverwachte extra rekeningen achteraf.

Persoonlijke aandacht, toch een betaalbare uitvaart in Nederland

Goedkope Uitvaart in Nederland is dag en nacht bereikbaar, voor vragen of melden van een overlijden bel naar 085 016 0685 of mail naar info@goedkopeuitvaart.nl

Goedkope Uitvaart in Nederland staat garant voor een stijlvolle uitvaart


Als een dierbare komt te overlijden, staat uw hoofd niet altijd naar het regelen van de praktische zaken die daarbij horen. Omdat dit een emotionele periode is kunt u zomaar afspraken maken die achteraf duurder uitvielen dan u vooraf had bedacht. Daar waakt Goedkope Uitvaart voor. Onze uitvaartondernemer in Nederland bespreekt met u alles vooraf, ook de prijs. Goedkope Uitvaart werkt transparant en laat duidelijk zien wat wij voor u regelen, voor welke prijs. Altijd vooraf. Door onze overzichtelijke uitvaartpakketten krijgt u gelijk al een idee waar de kosten zitten. Zo ziet u ook gelijk waar u op zou kunnen besparen.

Elke uitvaart is uniek, Goedkope Uitvaart in Nederland biedt uitvaart op maat

In onze uitvaartpakketten zijn veel varianten mogelijk. U kunt kiezen voor een complete, eenvoudige uitvaart. Of voor een uitgebreide uitvaart met bijvoorbeeld een plechtigheid inclusief toespraak en gelegenheid tot condoleren achteraf. U kunt zelf de kist kiezen en de gewenste uitvaartlocatie bepalen. Alles geregeld voor een vooraf duidelijk bedrag. Zo verzorgt Goedkope Uitvaart een mooie, stijlvolle uitvaart op maat, begrafenis of crematie, voor elk budget, voor een vooraf heldere prijs.

Transparantie bij elke uitvaart van Goedkope Uitvaart in Nederland

Op uitnodiging van het tv-programma Kassa bespreekt Jan-Jaap Palma de transparante werkwijze van Uitvaart24, waar Goedkope Uitvaart onderdeel van uitmaakt. Kijk hier:

Dekt een verzekering de kosten voor een uitvaart in Nederland?

Goedkope Uitvaart in Nederland zorgt ervoor dat u niet meer betaalt dan nodig is, terwijl u toch kunt rekenen op optimale service en een waardige uitvaart. Ongeveer 70% van alle Nederland beschikt over een uitvaartverzekering. Volgens onderzoek van de consumentenbond en tv-programma Kassa dekken veel van die verzekeringen de kosten niet. Ongeveer de helft van de verzekerden moet 2.500 euro of meer bijbetalen op de uitvaartnota! Vier van de vijf verzekerden krijgt nog een rekening van 1000 euro achteraf. Dit soort onverwachte extra kosten zijn uitgesloten bij Goedkope Uitvaart in Nederland. Besparen op de uitvaartkosten, zonder aan kwaliteit in te leveren. Dat vinden wij erg belangrijk. En alle kosten zijn vooraf duidelijk.

Is er een verzekeringspolis en wilt zelf bepalen wie de uitvaart regelt in Nederland?

In de meeste gevallen kan dat, ook al staat op de uitvaartpolis een telefoonnummer dat u kunt bellen als iemand komt te overlijden. Wij zoeken graag voor u uit wat voor u de mogelijkheden zijn. Voor Goedkope Uitvaart is dat dagelijks werk, voor u hopelijk niet. En verzekeringen zijn goed in kleine lettertjes, die bijna niemand leest. Bij ons staat duidelijkheid hoog in het vaandel. Zo kunt u zeer waarschijnlijk wel gewoon in Nederland de uitvaart regelen, tegen veel lagere kosten.

Uitvaart vooraf regelen?

Alvast nadenken over wensen voor uw uitvaart? Bij Goedkope Uitvaart kunt u al veel vooraf regelen. Klik op de link en u kunt geheel vrijblijvend een wensenformulier invullen, waarmee u alle stappen die bij het regelen van een crematie of begrafenis komen kijken doorloopt. Zo krijgt u al snel een idee over wat u wel en wat u niet wilt. Prettiger om te kiezen zonder al die emoties, en u zit nergens aan vast.

Wilt u graag meer weten? Lees hier een aantal ervaringen van nabestaanden met Goedkope Uitvaart.

Goedkope Uitvaart Goedkope uitvaart
Vind uw woonplaats:
Bekijk alle plaatsnamen