Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp
Waarom uitvaartzorg van Goedkope Uitvaart?
 • Goed verzorgd, goed geregeld

  Onze uitvaartverzorger in luistert écht, inventariseert uw wensen en adviseert deskundig en betrokken. Geeft suggesties waar mogelijk en wenselijk. Mooie originele ideeën vinden altijd een plek. Natuurlijk kunt u aangeven wat u van de uitvaarzorg zelf graag in eigen hand houdt. Goed een uitvaart regelen vergt veel ervaring, en dat heeft Goedkope Uitvaart volop.

 • Persoonlijk, een vast aanspreekpunt

  Bij zo’n emotionele gelegenheid als het overlijden van een naaste is het logisch dat u waarde hecht aan een persoonlijke benadering. Onze uitvaartzorg staat daarom bekend. Onze uitvaartverzorgers zijn betrokken, betrouwbaar en integer en komen na wat ze met u afspreken.

 • Vooraf duidelijke afspraken

  Onze uitvaartzorg staat garant voor een waardig afscheid, hoe u dit afscheid ook invult. We bieden zowel maximale transparantie en keuzevrijheid bij de samenstelling van de uitvaart, als een persoonlijke en respectvolle begeleiding. Bij Goedkope Uitvaart is de uitvaart en alles wat daarbij komt kijken in vertrouwde, professionele handen. De crematiekosten of dienstverlening kosten begrafenis zullen vooraf duidelijk zijn.

 • Heldere (lage) prijsvoering

  Door goede afspraken met vaste partners garanderen wij vaste (lage) prijzen. Onze lijntjes zijn kort, de relaties vertrouwd en Goedkope Uitvaart werkt vooral helder en duidelijk. In de overzichtelijke uitvaartpakketten kunt u zien wat een uitvaart duurder maakt en wat u eventueel kunt aanpassen zodat het past binnen uw budget. Transparantie staat hoog in ons vaandel. U weet wat u betaalt en waarvoor u dat betaalt. En, erg belangrijk: dat weet u vooraf.

 • Nooit onverwachte extra kosten achteraf

  Onze uitvaartzorg van Goedkope Uitvaart neemt alle aspecten van de uitvaart met u door. En ook alle kosten die daarbij komen meldt de uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart u direct. Zo weet u waar u aan toe bent en zult u nooit voor onaangename verrassingen komen te staan. Vooraf zijn alle kosten duidelijk. Dus nooit onverwachte extra kosten achteraf.

 • Volop keuze, veel variatie

  Bij Goedkope Uitvaart kunt u geheel naar eigen inzicht een uitvaart samenstellen: sober, compact, uitgebreid, het is maar wat u wenst. Elk uitvaartpakket voorziet in een nette grafkist, maar u kunt altijd nog even verder kijken en kiezen uit ons ruime assortiment: www.goedkoopstegrafkist.nl

 • Ervaren, betrouwbaar én empathisch personeel

  Het overlijden van een dierbare is een emotioneel moment. In deze periode beslissingen nemen valt niet mee. In korte tijd moeten veel keuzes gemaakt worden, veel dingen geregeld. Uitvaartonderneming Goedkope Uitvaart biedt u de hulp van een ervaren, betrouwbare uitvaartondernemer, die goed kan invoelen wat u nu doormaakt. Met hetzelfde doel voor ogen als u zelf: een mooie, waardige uitvaart regelen voor uw dierbare.

 • Een blijvende, mooie herinnering

  Samen met de uitvaartzorg van Goedkope Uitvaart verzorgt u gegarandeerd een afscheid dat passend en stijlvol zal zijn. Een uitvaart waar u nog lang een mooie herinnering aan zult hebben. Een waardige uitvaart geeft steun bij het verwerken van het verdriet. Wij zijn er trots op dat samen met u te kunnen realiseren.

Uitvaartzorg Goedkope Uitvaart is 24/7bereikbaar via info@goedkopeuitvaart.nl of bel 085 016 0685. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over de uitvaartzorg of als u een overlijden wilt melden.

€ 999,-

€ 2.999,-

€ 4.299,-

€ 1.999,-

€ 2.399,-

€ 3.399,-

Uitvaartzorg van Goedkope Uitvaart

De uitvaartzorg van Goedkope Uitvaart is professioneel en persoonlijk. Wellicht is uw eerste zorg na het overlijden van uw naaste, dat u een uitvaartondernemer vindt die deskundige, persoonlijke aandacht geeft. Wij zijn thuis in alle gebruiken en rituelen uit verschillende geloofsrichtingen en overtuigingen. Respectvol staan wij open voor al uw specifieke wensen. Elke persoon is uniek, dus ook elke uitvaart verdient maatwerk. Daarom streven wij ernaar u te verbinden met een uitvaartverzorger die past bij uw vragen. Bij de uitvaartverzorgers van Goedkope Uitvaart kunt u ervan op aan dat ze niet alleen de juiste kennis hebben, de respectvolle instelling, maar ook goede contacten bij u in de buurt. Door korte lijntjes met begraafplaatsen, crematoria, kerken en andere organisaties kunnen ze alles tot in de puntjes voor u regelen. Tegen vooraf duidelijke kosten.

Verzekerd of niet? Wees zeker van goede uitvaartzorg.

Bij veel verzekeringen lijkt het noodzakelijk dat u in zee gaat met een grote (vaak dure) begrafenisondernemer. Maar in 99% kunt u zelf een keuze maken voor de uitvaartzorg van uw keuze. Kiest u voor uitvaartzorg in van Goedkope Uitvaart dan weet u zeker dat die goedkoper is, en dat u voor het verzekerde bedrag veel meer kunt doen dan bij de duurdere ondernemingen. Ook als u niet verzekerd bent, voelt u zich welkom bij de uitvaartzorg van Goedkope Uitvaart. Wij staan klaar voor iedereen en weten als geen ander dat elk mens een waardig afscheid verdient. Een voordelige budgetuitvaart vindt bij ons net zo respectvol plaats als een zeer uitgebreide uitvaart. Uitvaartzorg in van Goedkope Uitvaart helpt u met de praktische zaken, neemt u graag zorgen uit handen.

Goedkope uitvaartzorg? Een zorg minder.

Bij Goedkope Uitvaart werken wij met uitvaartpakketten waarbij u zelf kiest wat past bij uw wensen en bij uw budget. Natuurlijk kost uitvaartzorg geld, maar door u duidelijk te laten zien waar de kosten van een crematie of begrafenis kosten in zitten, kunt u bewuste keuzes maken. Kiest u voor een complete, eenvoudige uitvaart dan halen we uw naaste op, verzorgen, kisten en koelen de overledene, en dan op de dag van crematie of begrafenis vervoeren we de overledene naar de afgesproken locatie. U kunt daar een moment van afscheid aan toevoegen, of een afscheidsplechtigheid, of een condoleance gelegenheid naar keuze, er is heel veel mogelijk. In onze pakketten ziet u duidelijk wat u kunt verwachten, en wat onze tarieven zijn. In overleg met uw uitvaartverzorger kunt u de uitvaart naar wens samenstellen. Wij laten u altijd vooraf weten wat de nota uiteindelijk zal worden. En bij Goedkope Uitvaart is goedkope uitvaartzorg altijd stijlvolle en liefdevolle uitvaartzorg. Daar kunt u van op aan.

Wilt u een overlijden melden, of wilt u vrijblijvend iets vragen over uitvaartzorg Goedkope Uitvaart Nederland? Neem gerust contact op. We zijn 24/7 bereikbaar via info@goedkopeuitvaart.nl of bel 085 016 0685.

Ervaringen met uitvaartzorg van Goedkope Uitvaart.

Bent u benieuwd naar ervaringen van anderen met onze uitvaartzorg? Goedkope Uitvaart vraagt klanten hun ervaring te delen op klantenvertellen.nl. Zo weet u dat de ervaringen die u hier leest de werkelijkheid van de schrijver toont en wij kunnen leren van de commentaren. Lees de ervaringen met uitvaartzorg van Goedkope Uitvaart.

Uitvaartzorg voor crematie of begrafenis?

Het is niet altijd gelijk duidelijk of de overledene liever een begrafenis wilde of een crematie. Die keuze moet natuurlijk wel gemaakt worden. Rekening houdend met de geloofsovertuiging, of de persoonlijke voorkeur, of misschien ook het budget. Bij uitvaartonderneming Goedkope Uitvaart werken wij met uitvaartpakketten waarbij u kunt kiezen wat past bij uw wensen en bij uw mogelijkheden, ook op financieel gebied. Of u nu kiest voor een goedkope crematie of liever toch goedkoop begrafen, met de uitvaartzorg van Goedkope Uitvaart wordt alles goed geregeld. In een persoonlijk gesprek met onze uitvaartondernemer – of zo u wilt telefonisch – kunt u al uw wensen overleggen. De pakketten helpen u alvast op weg om de uitvaart vorm te laten krijgen. Duidelijk en overzichtelijk, met veel aandacht samengesteld. U kunt altijd nog aanvullende wensen hebben, en daar denken we uiteraard met u mee en vinden vast een oplossing.

Uitvaartzorg, vertrouwd en in de buurt.

Het is een prettig idee dat Goedkope Uitvaart ook bij u in de buurt met een vertrouwde uitvaartondernemer werkt. De weg weten in alle uitvaartmogelijkheden en overal als een bekende verwelkomd worden is natuurlijk een enorm voordeel. Op het gebied van uitvaartzorg zijn wij van A tot Z deskundig en kunnen wij u bijstaan in uw keuze om de begrafenis of crematie zo mooi en passend mogelijk te organiseren. Voor uitvaartonderneming Goedkope Uitvaart is dat dagelijks werk. Maar het zal nooit routine worden, elke uitvaart blijft uniek.

Help uw nabestaanden en leg uw wensen voor uitvaartzorg vast.

Vlak na een overlijden van een dierbare komt er van alles op je af. Er moet van alles geregeld, veel beslissingen worden genomen. Dat valt niet mee. Vooral als niet duidelijk was wat de overledene eigenlijk wilde op het gebied van uitvaartzorg. Het zou fijn zijn voor uw nabestaanden als dat duidelijk is. Goedkope Uitvaart geeft u de mogelijkheid om voor uzelf duidelijk te krijgen hoe u wilt dat uw uitvaart er (ooit) uit gaat zien. En u kunt alvast alle administratieve zaken, het doorgeven van noodzakelijke gegevens, geregeld hebben. Klik op Vooraf Regelen en u kunt geheel vrijblijvend uw wensen aangeven. Tegelijk kunt u voor uzelf, of liever nog samen met uw partner, of ouder, bekijken waar uw voorkeuren liggen. Zo weten uw nabestaanden hoe u zelf graag ziet hoe uw afscheid wordt vormgegeven. Dit formulier geeft u ook een handvat om het bespreekbaar te maken.

Goedkope Uitvaart Uitvaartzorg
Vind uw woonplaats:
Bekijk alle plaatsnamen