Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp
Kosten begrafenis
Vaste lage kosten begrafenis

Of iemand na zijn overlijden begraven wil worden of gecremeerd, is een persoonlijke afweging. Ingegeven door een gevoel of door een geloofsovertuiging. Dat de kosten van een begrafenis anders en vaak hoger zijn, komt door onder meer de grafrechten. Per begraafplaats kunnen die tarieven verschillend zijn. Bij Goedkope Uitvaart uitvaartverzorging bent u verzekerd van vaste lage kosten van de dienstverlening voor de begrafenis. Daarmee kunt u toch een begrafenis naar wens organiseren, op de begraafplaats van uw keuze, zonder dat de kosten uit de hand lopen. Elk mens verdient een mooie begrafenis, en bij Goedkope Uitvaart is ook de goedkoopste begrafenis een stijlvolle, waardige aangelegenheid.

Pakketten
Alle mogelijkheden

Goedkope Uitvaart verzorgt een budget uitvaart op een zeer waardige en respectvolle wijze.
Door ons een aantal keuzes te laten maken (zoals de dag en tijd van de uitvaart) kunnen wij de kosten voor een uitvaart laag houden.
Bekijk hieronder de budget uitvaart pakketten.

  • Een begrafenis vanaf € 1.999,-

Begrafenis Essentie

€ 1.999,-

  • Geheel verzorgde begrafenis in stilte.

Begrafenis Compact

€ 2.399,-

  • Geheel verzorgde begrafenis met een afscheid bij het graf. Exclusief de kosten van de begraafplaats.

Begrafenis Compleet

€ 3.399,-

  • Alle diensten voor het compleet begeleiden van de begrafenis. Exclusief de kosten van de begraafplaats.

Transparantie in de begrafeniskosten

Op de vraag wat een begrafenis precies kost is geen eenduidig antwoord te geven. Elke begrafenis heeft zijn eigen kosten plaatje. Of u nu denkt aan een budget begrafenis of een begrafenis waarbij kosten nog moeite bespaard zijn, of de vele varianten daartussen. Een ding is wel zeker: Als u ervoor kiest om Goedkope Uitvaart de begrafenis te laten regelen, kunt u er van op aan dat u kiest voor de goedkoopste begrafenis, in welke variant dan ook. Door de transparantie in onze prijsvoering ziet u vanzelf waar de kosten in zitten. Zo kunt u een begrafenis regelen, precies naar wens, maar ook passend bij het beschikbare budget. Bovendien weet u vooraf wat de dienstverlening van de begrafenis zal kosten.

Kosten begrafenis verschillen per gemeente

Met Goedkope Uitvaart als begrafenisondernemer kunt u overal in Nederland de begrafenis regelen. Welk uitvaartcentrum u ook wilt gebruiken. En welke begraafplaats ook uw voorkeur heeft. Alleen de kosten van die begraafplaatsen verschillen per gemeente, én binnen die gemeente per begraafplaats. Goedkope Uitvaart heeft geen invloed op die tarieven. Dat geldt ook voor een eventuele kerkdienst. Ook die kosten verschillen per kerk. Uiteraard bieden we u hierin alle noodzakelijke begeleiding en krijgt u van ons een helder overzicht van de tarieven zodat u een goede afweging kunt maken. U weet altijd van tevoren precies waar u qua kosten aan toe bent.

Bekijk ook onze crematiepakketten:
Naar crematiepakketten