Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp

Goedkope Uitvaart Smallingerland

“Het was een mooi afscheid van us mem in Drachten, Smellingerlân. Eenvoudig, intiem, maar heel warm. Precies zoals we het hadden besproken, met koffie met Fryske sûkerbôle zoals zij het lekkerst vond.”

Afke

Goedkope Uitvaart Smallingerland

In het oosten van Friesland, met als hoofdstad Drachten ligt gemeente Smallingerland. Het echt Friese landschap, de Alde Faenen, maar ook de historische binnenstad van Drachten, alles heeft zo zijn eigen sfeer. Zo is elk mens ook anders en zal ook elk afscheid anders zijn. Als u een dierbare hebt verloren, staat uw wereld even stil. Tegelijk komt er van alles op u af, van alles wat geregeld moet worden. Goedkope Uitvaart Smallingerland kan u in deze hectische periode rust en steun bieden. En samen met u, uitgaand van uw wensen en die van de overledene, een afscheid realiseren waar u naderhand met een goed gevoel op terug kunt kijken. 

Bekijk in de pakketten de mogelijkheden en de daarbij behorende tarieven. Zo krijgt u alvast een beeld. Als u vragen hebt, of als het u gewoon niet zo duidelijk is, neem dan gerust contact op. Goedkope Uitvaart Smallingerland helpt u graag verder.

Goedkope uitvaart regelen met Goedkope Uitvaart Smallingerland

Als een dierbare is overleden wilt u een mooi afscheid regelen. En eigenlijk niet op de kosten hoeven letten. Schroom niet om dat toch te doen. Respect laat zich niet uitdrukken in geld. Met uw persoonlijke uitvaartverzorger kunt u met Goedkope Uitvaart Smallingerland een mooi, passend, stijlvol afscheid organiseren, zonder dat u te veel kosten heeft. Elke keuze die u maakt heeft natuurlijk een prijskaartje, maar door de jarenlange ervaring en ons uitgangspunt dat een uitvaart niet duur hoeft te zijn, zult u toch een mooie uitvaart kunnen regelen. Het belangrijkste is de liefde en de aandacht die eruit spreekt. Met Goedkope Uitvaart Smallingerland zal niemand van de aanwezigen geloven dat u koos voor een budget uitvaartondernemer. Stel u niet de vraag: hoe kan dit zo goedkoop, maar vraag u af: waarom maken die anderen het zo duur. 

Benieuwd naar de ervaringen van anderen met de dienstverlening van Goedkope Uitvaart Smallingerland? Lees hier verder.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart Smallingerland?

De kosten van een uitvaart zijn afhankelijk van uw persoonlijke keuzes. Bij elk aspect van de uitvaart maakt u een keuze: thuis opbaren of in een uitvaartcentrum, de nette standaardkist of een andere kist van een andere houtsoort, of materiaal, of kleur (kijk bij www.goedkoopstegrafkist.nl voor een betaalbaar alternatief van topkwaliteit). Of de keuze voor volgauto’s, een condoleance in bijvoorbeeld uitvaartcentrum Wâldhôf of misschien past een borrel op het leven van de overledene in Café het Raadhuys wel heel goed. Elke keuze geeft een andere totaalprijs en elke keuze is persoonlijk. Alleen u en de andere nabestaanden weet wat het beste past. Goedkope Uitvaart Smallingerland denkt graag met u mee. Als er een uitvaartpolis is, voelt u vrij om Goedkope Uitvaart Smallingerland te bellen, ook al lijkt het alsof u verplicht bent het nummer op de polis te bellen. Dat is namelijk niet zo. Iedereen mag eigen keuzes maken en de verzekering is verplicht de uitkering te doen mits gebruikt voor een uitvaart. Als u wilt kan uw uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart Smallingerland contact opnemen met uw verzekeraar om alles te regelen. 

Crematie of begrafenis regelen met Goedkope Uitvaart Smallingerland

Of er een crematie of een begrafenis geregeld moet worden, Goedkope Uitvaart Smallingerland kan het voor u organiseren. Welk crematorium of begraafplaats u ook kiest. Mocht u in de kosten willen besparen kunt u er ook voor kiezen dat Goedkope Uitvaart Smallingerland de locatie voor u bepaalt. Elk crematorium en elke begraafplaats hanteert eigen tarieven, en dat kan ook per gemeente verschillen. Daarmee kunnen kosten ongewild hoger uitvallen. Als u kiest voor de goedkoopste optie bij Goedkope Uitvaart Smallingerland, kiest u voor pakket Essentie. Zoals u ziet zijn er ook andere pakketten, dus de keuze is aan u. Het is alleen een suggestie die u in overweging kan nemen. Bij Goedkope Uitvaart Smallingerland is de keuze echt aan u, niemand dwingt u onder het mom van respect in een bepaalde richting. Liefde en warme aandacht bepalen of een afscheid mooi en stijlvol wordt en of u er met een goed gevoel aan kunt terugdenken. Een goed georganiseerd afscheid zal u helpen met het verwerken van het verlies. 

Wilt u een overlijden melden of heeft u behoefte aan meer informatie? Bel gerust met Goedkope Uitvaart Smallingerland op 085 016 0685 of mail naar info@goedkopeuitvaart.nl. U kunt dag en nacht bij Goedkope Uitvaart Smallingerland terecht. 

Bekijk paketten

€ 999,-

€ 2.999,-

€ 4.299,-

€ 1.999,-

€ 2.399,-

€ 3.399,-