Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp

Goedkope Uitvaart Horst aan de Maas

“Goed geregeld en goed betaalbaar, dat klopt inderdaad helemaal bij Goedkope Uitvaart Horst aan de Maas. Het afscheid van ons moeder was geheel naar onze wensen. We kunnen er met een warm gevoel en dankbaar op terugkijken.”

– Familie R.

 

Goedkope Uitvaart Horst aan de Maas

Ook al worden er verschillende dialecten gesproken in Horst aan de Maas, natuurlijk begrijpt iedereen elkaar als er verdriet is. Als een naaste is overleden staat de wereld even stil en zullen gevoelens de overhand hebben. Toch zal er van alles geregeld moeten worden en daarbij helpt Goedkope Uitvaart Horst aan de Maas u graag. Wij zijn ervan overtuigd dat  voor iedereen een mooi passend afscheid te organiseren is en dat dat niet duur hoeft te zijn. 

Goedkope Uitvaart Horst aan de Maas werkt met overzichtelijke pakketten waarin u alvast een beeld krijgt van de mogelijkheden met bijbehorende prijzen. Neem gerust contact op als u vragen heeft over de uitvaartzorg van Goedkope Uitvaart Horst aan de Maas.

 

Kosten uitvaart bij Goedkope Uitvaart Horst aan de Maas

De kosten van een uitvaart is afhankelijk van de keuzes die u maakt, maar om u alvast een duidelijk beeld te geven van de mogelijkheden, helpen onze pakketten. De keuze van de begraafplaats of het crematorium zijn al van invloed op de prijs. En of u een ingetogen afscheid wilt in intieme kring, of een afscheid waarbij kosten nog moeite bespaard worden geeft natuurlijk ook een andere prijs. Maar bij Goedkope Uitvaart Horst aan de Maas kunt ervan overtuigd zijn dat of u nu kiest voor het een of voor het ander, de waardigheid en het respect waarmee een en ander georganiseerd en uitgevoerd wordt is er niet minder om. 

Hier leest u klantervaringen met Goedkope Uitvaart Horst aan de Maas.

 

Goedkope uitvaart regelen bij Goedkope Uitvaart Horst aan de Maas

Een uitvaart regelen op een moment dat u net een dierbare verloren heeft valt niet mee. Goedkope Uitvaart Horst aan de Maas zal samen met u het afscheid regelen dat u of de overledene eventueel al voor ogen had. Of u daarbij een kerkdienst wilt of een afscheid in een uitvaartcentrum is geheel aan u. Ook thuis behoort tot de mogelijkheden. Bovendien kunt u kiezen voor een crematie of begrafenis buiten aanwezigheid van de nabestaanden. Door eventueel de varianten met u te bespreken weet u wat er mogelijk is, en dan kunt u een welbewuste keuze maken. De uitvaartverzorger voelt haarfijn aan of u die mogelijkheden wilt horen of juist liever uw wensen gelijk vertaalt ziet naar een overzicht.

Alles is bespreekbaar, bijna alles is uitvoerbaar.

 

Crematie of begrafenis laten regelen bij Goedkope Uitvaart Horst aan de Maas

Soms is nog niet duidelijk of iemand gecremeerd of begraven wilde worden. Goedkope Uitvaart Horst aan de Maas zal u de verschillende mogelijkheden met u bespreken en de  daarbij behorende kosten overleggen. Meestal is die keuze wel al duidelijk, maar zijn er nog andere beslissingen te nemen. Uw persoonlijke uitvaartbegeleider steunt u daarin. Niet dwingend, maar volgend naar uw wensen. En altijd rekening houdend met uw beschikbare budget. 

Bent u verzekerd en staat er op de polis een telefoonnummer dat u kunt bellen? Dat bent u niet verplicht, en als u ervoor kiest Goedkope Uitvaart Horst aan de Maas te bellen, dan bent u voordeliger uit. U kunt het uitgekeerde bedrag – meestal – zonder problemen besteden aan een uitvaart zoals u dat wilt. Goedkope Uitvaart Horst aan de Maas kan dat voor u regelen. 

U kunt ervan verzekerd zijn dat u meer kunt realiseren bij Goedkope Uitvaart Horst aan de Maas van uw wensen, dan bij de maatschappij waar u verzekerd bent. Wij zijn een onafhankelijke uitvaartonderneming, die dus transparant kan communiceren met u. 

Wilt u een overlijden melden, of heeft u nog wat vragen aan Goedkope Uitvaart Horst aan de Maas? U kunt 24/7 terecht via info@goedkopeuitvaart.nl

 

Bekijk paketten

€ 999,-

€ 2.999,-

€ 4.299,-

€ 1.999,-

€ 2.399,-

€ 3.399,-