Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp

Goedkope Uitvaart Kerkrade

“Nadat jullie de uitvaart van mijn schoonmoeder ook prima verzorgd hadden, wilden we ook graag van jullie diensten gebruik maken toen mijn vader overleed. En ook zijn afscheid was prima geregeld. Precies zoals mijn vader gewild zou hebben.”
Herman

Goedkope Uitvaart Kerkrade

Kerkrade wordt ook wel eens de muziekstad genoemd, maar op het moment dat een dierbare komt te overlijden zal muziek niet uw eerste gedachte zijn. Alhoewel het wel een belangrijk onderdeel kan zijn van een mooi afscheid. Elk mens is anders en elke uitvaart is dat ook. Goedkope Uitvaart Kerkrade helpt u graag bij het uitvoeren van uw wensen voor een passend, betaalbaar afscheid van uw dierbare. Bekijk onze pakketten, zo krijgt u een helder beeld van de mogelijkheden en de bijbehorende tarieven. Natuurlijk kunt u voor vragen altijd contact opnemen met Goedkope Uitvaart Kerkrade. Wij zijn dag en nacht bereikbaar.

Waarom een uitvaart regelen bij Goedkope Uitvaart Kerkrade?

Omdat bij Goedkope Uitvaart Kerkrade goed geluisterd wordt naar uw persoonlijke wensen. En omdat we die vertalen naar een mooie uitvaart die past bij het leven van de persoon om wie het gaat en bij het beschikbare budget. Op het moment dat iemand komt te overlijden moet er van alles geregeld worden. Juist op een emotioneel moment als het overlijden van een dierbare moeten allerlei beslissingen genomen worden die niet makkelijk zijn. De keuzes hebben elk een prijs en ongemerkt kunt u dan meer uitgeven dan u eigenlijk zou willen. Goedkope Uitvaart Kerkrade waakt daarvoor. Ons doel is dat u naderhand met een goed gevoel kunt terugkijken op een stijlvol en waardig afscheid. Een waarbij u het gevoel hebt dat u precies realiseert wat u en uw dierbare voor ogen hadden, zonder dat u daarbij te veel betaalt. Goedkope Uitvaart Kerkrade werkt transparant en zorgt voor een uitvaart die betaalbaar is. Voor iedereen. Bent u benieuwd naar ervaringen van anderen met Goedkope Uitvaart Kerkrade? Lees hier wat onze klanten met ons en met u delen via de onafhankelijke site klantenvertellen.nl.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart Kerkrade?

Wat een uitvaart precies kost is niet direct te zeggen. Het exacte bedrag is afhankelijk van uw persoonlijke keuzes. Elke uitvaart is anders, en uiteindelijk dus ook de kosten. Met behulp van de pakketten wilt uitvaartondernemer Goedkope Uitvaart Kerkrade zo helder mogelijk inzichtelijk maken waar de kosten van een uitvaart zitten. In een persoonlijk gesprek met uw uitvaartverzorger kunt u uw wensen bespreken en precies weten wat uw eigen keuzes met de kosten doen. Altijd vooraf. Bij Goedkope Uitvaart Kerkrade zult u nooit achteraf een onverwacht hoge nota krijgen. Voor de een zal een eenvoudig afscheid in intieme kring een mooie uitvaart zijn, voor de ander is daar een uitgebreide plechtigheid met beeld en muziek, en een condoleance met hapjes en drankjes nog niet voldoende en wil een derde misschien dragers en volgauto’s. Bij Goedkope Uitvaart Kerkrade is alles bespreekbaar en bijna alles mogelijk. Waar u ook verzekerd bent, en ook als u niet verzekerd bent, zal Goedkope Uitvaart Kerkrade samen met u een afscheid regelen dat waardig en stijlvol is. Wilt u meer informatie over de kosten van een uitvaart, kijk ook eens op www.kostenuitvaart.nl.

Crematie regelen bij Goedkope Uitvaart Kerkrade

Misschien wilt u een afscheid organiseren bij het crematorium en uitvaartcentrum Schifferheide, dat kan Goedkope Uitvaart Kerkrade voor u organiseren. Ter vergelijking kunt u dan ook eventueel kijken op www.crematoriumkerkrade.nlGoedkope Uitvaart Kerkrade kan u door goede afspraken met crematoria ook een veel goedkopere optie bieden. Elk crematorium heeft namelijk zijn eigen prijs, ook per gemeente kunnen die prijzen verschillen. Daarom kan Goedkope Uitvaart Kerkrade u een voordelig pakket bieden, waarbij uw uitvaartleider u zelf een crematorium noemt waar uw dierbare op dezelfde wijze en met dezelfde waardigheid gecremeerd zal worden. Dan bespaart u op de kosten en heeft u meer ruimte om het geleefde leven van uw naaste te herdenken op een manier die mooie nieuwe herinneringen maakt. 

Goedkope begrafenis regelen bij Goedkope Uitvaart Kerkrade

Kerkrade beschikt over diverse gemeentelijke begraafplaatsen en ook bijvoorbeeld Rooms Katholieke begraafplaats Eygelshoven. Op elke begraafplaats kunt u met Goedkope Uitvaart Kerkrade de laatste rustplaats voor uw dierbare kiezen. Als u kiest voor een goedkope uitvaart is er wel een manier om te besparen op de kosten door Goedkope Uitvaart Kerkrade voor u de locatie van de begraafplaats te kiezen. De prijzen verschillen enorm per gemeente en ook per begraafplaats, waardoor er bij keuze voor een laaggeprijsde begraafplaats minder kosten zullen zijn. De keuze blijft altijd aan u, Goedkope Uitvaart Kerkrade geeft u alleen de suggestie er eens over na te denken. Misschien wilt u een andere grafkist dan de bijgeleverde nette kist. Kijkt u dan ook eens op www.goedkoopstegrafkist.nl voor kisten van andere houtsoorten, materialen, kleuren. Allemaal topkwaliteit tegen de laagste prijs. 

Heeft u nog vragen of wilt u een overlijden melden? Bel 085 016 0685 of mail naar info@goedkopeuitvaart.nl. Goedkope Uitvaart Kerkrade is 24/7 bereikbaar.

Bekijk paketten

€ 999,-

€ 2.999,-

€ 4.299,-

€ 1.999,-

€ 2.399,-

€ 3.399,-