Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp

Goedkope Uitvaart Delft

“We kregen achteraf complimenten van aanwezigen. Het afscheid paste ook zo mooi bij onze vader. Hij zou trots op ons geweest zijn dat we het zo geregeld hebben. Dankzij jullie hulp!”

Familie de Gank

Goedkope Uitvaart Delft

Delft is een gezellige historische stad, vol reuring van studenten. Bekend van Delfts blauw, Johannes Vermeer en de Nieuwe Kerk met de grafkelder van het Koninklijk huis. Maar als een dierbare overlijdt heeft u daar begrijpelijk geen oog voor. Toch kan de eigen omgeving troost bieden, zeker als die omgeving in de uitvaart verwerkt wordt. Goedkope Uitvaart Delft kan u daarbij helpen. Iedereen verdient een mooi passend afscheid en uw uitvaartleider van Goedkope Uitvaart Delft zal dat samen met u regelen. Betaalbaar, want een mooi afscheid hoeft niet duur te zijn. Tenzij u voor bijvoorbeeld een laatste rondvaart voor uw dierbare kiest over de grachten, dan wordt het wel wat duurder, maar bij Goedkope Uitvaart Delft is altijd meer mogelijk voor minder geld dan u denkt. 

Bekijk de pakketten van Goedkope Uitvaart Delft en neem gerust contact op.

Goedkope uitvaart regelen in Delft

Ook al is er sprake van een lang ziekbed, met een zeker einde, toch komt een overlijden altijd plotseling. Vooraf is niet duidelijk hoe nabestaanden reageren, terwijl er zoveel vragen op hen afkomen. Een van die vragen is dan: wie gaat ons helpen? Bellen we het nummer dat op onze verzekeringspolis staan, of kijken we verder? Wat u ook kiest, u bent niet verplicht het nummer op de polis te bellen. U staat vrij uw eigen uitvaartonderneming te kiezen. Goedkope Uitvaart Delft helpt u om binnen uw budget het afscheid zo te organiseren dat u er ook naderhand veel steun aan zult ondervinden. Een mooi afscheid helpt bij het verwerken van het verlies. 

Velen gingen u voor. Lees hier de ervaringen met Goedkope Uitvaart Delft.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart Delft?

De kosten van een uitvaart zijn afhankelijk van de keuzes die u maakt. Goedkope Uitvaart Delft hanteert pakketten waarmee u een helder beeld krijgt van de mogelijkheden die er zijn.

En de daarbij behorende kosten. Ook als u daarvan afwijkt. Als u bijvoorbeeld een uitgebreidere condoleance wilt organiseren dan zal uw uitvaartverzorger vooraf de kosten met u bespreken. Stel u kiest voor een andere kist dan de nette standaardkist van Goedkope Uitvaart Delft, dan kunt u bij www.goedkoopstegrafkist.nl bijvoorbeeld een andere keuze maken. U ziet gelijk wat daarvan de kosten zijn. Zo zal elke aanpassing naar uw eigen wensen, direct een duidelijk inzicht geven van de bijkomende kosten. Zo zult u nooit achteraf voor vervelende verrassingen komen te staan. Op de factuur van Goedkope Uitvaart Delft zult u ook nooit dingen tegenkomen waar u niet zelf voor heeft gekozen. Samen met uw uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart Delft organiseert u een afscheid op maat, naar uw wensen en/of die van de overledene.

Heeft u vragen of wilt u direct een overlijden melden? Goedkope Uitvaart Delft is 24/7 bereikbaar. Telefonisch op 085 016 0685 of via mail: info@goedkopeuitvaart.nl

Goedkope begrafenis regelen bij Goedkope Uitvaart Delft

Dat delven graven betekent wist u waarschijnlijk wel, dat Delft genoemd is naar de Delf, een gegraven watergeul is misschien nieuw voor u.  Een graf delven is weer een heel andere zaak en dat is uiteraard nodig voor een begrafenis. Goedkope Uitvaart Delft biedt dienstverlening rondom de begrafenis. De kosten van het graf zelf, zoals het delven en sluiten is een zaak die de begrafenis op zich neemt en ook apart aan u berekent. De kosten zullen wel vooraf voor u nagevraagd worden door uw uitvaartverzorging als u dat wilt en zo zult u altijd vooraf weten waar u aan toe bent. Waar uw dierbare begraven wordt is aan u, bekijk onze pakketten welke kosten uw keuze met zich meebrengen. Goedkope Uitvaart Delft zal er samen met u naar streven dat uw wensen zoveel mogelijk vertaalt worden naar een passende uitvaart. 

Goedkope crematie regelen bij Goedkope Uitvaart Delft?

Dat geldt ook voor het regelen van een goedkope crematie: u organiseert samen met Goedkope Uitvaart Delft een afscheid die past bij de overledene, bij uw wensen en bij het beschikbare budget. Zonder afbreuk te doen aan waardigheid en respect. 

Een crematie kunnen we het goedkoopst voor u regelen als wij de locatie ervan bepalen, tenzij u liever een ander crematorium kiest. Natuurlijk regelen we dat graag voor u en dat doen we nog steeds goedkoop, maar het kost wel iets meer. Uiteraard vertelt uw uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart Delft u altijd vooraf hoeveel meer. Het is maar net waar uw prioriteiten liggen. De een vindt het heel belangrijk zelf de keuze voor het crematorium te kunnen bepalen, de ander wil dat geld liever anders spenderen. Bijvoorbeeld aan een plechtigheid met beeld en geluid, waarbij het leven vooral herinnerd wordt. Ieder heeft zijn eigen gevoel daarbij en Goedkope Uitvaart respecteert dat te allen tijde. 

Bel gerust voor meer informatie. Als u direct een overlijden wilt melden kunt u 24/7 terecht bij Goedkope Uitvaart Delft, bel  085 016 0685 of mail naar info@goedkopeuitvaart.nl

Bekijk paketten

€ 999,-

€ 2.999,-

€ 4.299,-

€ 1.999,-

€ 2.399,-

€ 3.399,-