Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp

Goedkope Uitvaart Delfzijl

“Goed en professioneel geregeld, altijd bereikbaar, mooie ideeën waardoor het afscheid werd heel bijzonder voor ons werd. Een aanrader!”

– Jan Hendrik

Goedkope Uitvaart Delfzijl

Een goedkope, maar vooral mooie uitvaart regelen voor uw naaste, dat is wat Goedkope Uitvaart Delfzijl voor u kan doen. Als uw dierbare in Delfzijl opgegroeid is, of in elk geval vele voetstappen heeft liggen op de dijk, aan het strand of onder de poort, de haven, overal waar de eeuwenoude band met de zee voelbaar is, wilt u ook het afscheid daar laten plaatsvinden. Goedkope Uitvaart Delfzijl zal samen met u in nagedachtenis van de overledene een passende uitvaart regelen. Passend bij het leven van uw naaste, passend bij u en passend bij het beschikbare budget.

Bekijk onze pakketten om een duidelijk beeld te krijgen van de mogelijkheden bij Goedkope Uitvaart Delfzijl. Alles is bespreekbaar en de kosten zullen vooraf duidelijk zijn.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart Delfzijl?

De kosten van een uitvaart zijn afhankelijk van uw eigen keuzes. Of u kiest voor een crematie of een begrafenis is daar een van. Goedkope Uitvaart Delfzijl probeert aan de hand van de pakketten zo duidelijk mogelijk die keuzes te verbinden aan de bijbehorende kosten. Zodat u ook direct weet waar u aan toe bent. Natuurlijk kunt u afwijken van de pakketten, dan zal uw uitvaartverzorger vooraf met u de kosten bespreken. Als u bijvoorbeeld een andere kist wilt dan de nette, standaardkist, dan kunt u bij www.goedkoopstegrafkist.nl een goedkoop alternatief kiezen. U ziet ook dan direct de extra kosten die dat met zich mee brengt. Goedkope Uitvaart Delfzijl heeft transparantie hoog in het vaandel.

Waarom een uitvaart regelen bij Goedkope Uitvaart Delfzijl?

Omdat Goedkope Uitvaart Delfzijl alles voor u regelt wat nodig is en wat u aan ons vraagt. Altijd in overleg en niet zonder dat u er zelf voor kiest. Wellicht is er een verzekeringspolis waar een telefoonnummer op staat dat u in geval van overlijden kunt bellen. Dat bent u niet verplicht, u bent vrij om een andere uitvaartonderneming te kiezen. En met Goedkope Uitvaart Delfzijl kiest u voor een professionele, betrouwbare én betaalbare onderneming.

De duidelijke pakketten van Goedkope Uitvaart Delfzijl helpen u op weg en samen zorgen we voor een afscheid waaraan u een blijvend mooie herinnering zult hebben. 

Benieuwd naar ervaringen van anderen met Goedkope Uitvaart Delfzijl? Lees ze hier.

Crematie regelen bij Goedkope Uitvaart Delfzijl

Een goedkope crematie kunt u heel goed samen met Goedkope Uitvaart Delfzijl regelen. Daarmee doet u beslist geen afbreuk aan waardigheid of respect. Net als u vinden wij dat iedereen een mooi afscheid van dit leven verdient, daar hoeft een beperkt budget geen invloed op te hebben. De liefde en respect die gevoeld wordt voor de overledene komt beter tot uiting in de manier waarop gesproken wordt over diens leven en dat hoeft niets te kosten. De eventuele hapjes en drankjes die daarbij genuttigd worden en de locatie, brengen wel kosten met zich mee. Goedkope Uitvaart Delfzijl kan de kosten van een crematie ook laag houden door goede afspraken met crematoria. Mocht u kiezen voor het goedkoopste pakket bepalen wij het crematorium; heeft u toch de voorkeur voor een andere locatie zal vooraf het tarief duidelijk zijn. Als uw budget wat ruimer is, kunt u ook kijken naar de mogelijkheden bij www.crematoriuminappingedam.nl.

Wat kost een begrafenis in Delfzijl

Als een naaste komt te overlijden wilt u het afscheid zo mooi mogelijk laten zijn. Wat een begrafenis precies kost hangt af van uw keuzes. U kunt het zo duur maken als u zelf wilt. Maar een liefdevol afscheid kan waardevol zijn, zonder dat de kosten hoger zijn dan het budget dat u ervoor heeft. Samen met uw uitvaartleider van Goedkope Uitvaart Delfzijl zult u vooraf uw wensen vertaald zien naar een uitvaart die passend en betaalbaar is. Om de kosten lager te houden, kan Goedkope Uitvaart Delfzijl voor u de begraafplaats uitkiezen. Natuurlijk bent u geheel vrij te kiezen voor de plek waar uw dierbare begraven wordt, de kosten daarvan zullen altijd vooraf aan u bekend zijn. Doordat Goedkope Uitvaart Delfzijl transparant is, ziet u waar uw kosten zitten. Wat u ook kiest, we verzorgen alles met respect en waardigheid. 

Wilt u een overlijden melden, of heeft u nog vragen? Bel gerust Goedkope Uitvaart Delfzijl:

050-2053057 of mail naar info@goedkopeuitvaart.nl. We zijn 24/7 bereikbaar.

Bekijk paketten

€ 999,-

€ 2.999,-

€ 4.299,-

€ 1.999,-

€ 2.399,-

€ 3.399,-