Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp

Goedkope Uitvaart Velsen

“Dezelfde dag nog met de uitvaartleider alles besproken. Vriendelijk, (gek genoeg) gelijk vertrouwd en meedenkend, heeft ze ons deze periode begeleid. De plechtigheid is door haar persoonlijke inbreng echt heel mooi geworden.”

– Berend

 

Goedkope Uitvaart Velsen

Als een dierbare komt te overlijden is een van de eerste zaken die door het hoofd spelen: nu moeten we de uitvaart regelen. Natuurlijk moet die mooi, stijlvol en passend zijn. Bij Goedkope Uitvaart Velsen kunt u er zeker van zijn dat het afscheid zo mooi wordt als u voor ogen heeft, tegen een prijs die lager ligt dan u verwacht. Niemand van de aanwezigen zal merken dat u voor een budget uitvaartonderneming koos, want ook al zijn onze tarieven lager, de kwaliteit van de dienstverlening van Goedkope Uitvaart Velsen is dat zeker niet. 

Bekijk de mogelijkheden en bijbehorende tarieven van de dienstverlening van Goedkope Uitvaart Velsen. Heeft u vragen, schroom niet om contact op te nemen.

 

Goedkope uitvaart regelen met Goedkope Uitvaart Velsen

Een uitvaart bestaat uit veel aspecten, veel keuzes moeten dus gemaakt worden. Kiest u ervoor uw naaste thuis te laten verzorgen en opbaren of wilt u liever gebruik maken van een uitvaartcentrum waar uw dierbare verblijft tot aan de uitvaart. Wilt u dat in een 24-uurskamer laten plaatsvinden, waar u altijd toegang toe heeft, of wilt u liever een keer een rouwbezoek afleggen, of liever helemaal niet. Een plechtigheid en een condoleance op Westerveld of liever bij het Roode Hert of Beeckestijn of waar u maar wilt. In de duinen of aan het strand, in de bossen of liever thuis in intieme kring. Alles is bespreekbaar en bijna alles is mogelijk. 

Benieuwd naar ervaringen van anderen met Goedkope Uitvaart Velsen? Lees hier verder.

 

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart Velsen?

Een uitvaart is een samenstelling van meerder onderdelen, van de verzorgen tot en met de feitelijke crematie of begrafenis. Met onze pakketten hebben we een overzicht proberen te geven van de keuzes die u heeft, met daarbij de kosten. Natuurlijk is het prettig om uw wensen met iemand te bespreken, dat kan uiteraard altijd. Uw persoonlijke uitvaartverzorger  van Goedkope Uitvaart Velsen zal u stap voor stap door alles heen helpen waarna u een mooi afscheid heeft waar u ook naderhand met een warm gevoel aan kunt terugdenken. 

Als er een uitvaartpolis is, zult u daar een nummer op vinden. U bent niet verplicht dat nummer te bellen. U bent geheel vrij het uit te keren bedrag aan een uitvaart geregeld door een andere uitvaartonderneming. Met Goedkope Uitvaart Velsen zult u dan goedkoper uit zijn, zonder dat u hoeft in te leveren op kwaliteit en waardigheid. Professioneel en persoonlijk zullen wij u begeleiden, betaalbaar en volgens afspraak. U zult vooraf weten welke kosten op de nota zullen staan. Bij Goedkope Uitvaart Velsen krijgt u niet achteraf onverwacht extra kosten. 

 

Goedkope crematie regelen met Goedkope Uitvaart Velsen

Ook al woont u in de buurt van Crematorium Westerveld, u bent niet genoodzaakt de crematie daar te laten plaatsvinden. U kunt met Goedkope Uitvaart Velsen overal terecht. 

Als u Goedkope Uitvaart Velsen de locatie laat bepalen bent u het goedkoopst uit. De crematie zal volgens dezelfde regels en met dezelfde waardigheid plaatsvinden, maar goedkoper. Dat komt omdat elk crematorium eigen prijzen hanteert en ook elke gemeente doet dat. Zo kunt u met Goedkope Uitvaart Velsen elders in Nederland goedkoper uit zijn. Dat geeft u wellicht de mogelijkheid om het accent van de uitvaart meer op de herinneringen te leggen, in een mooie locatie waar uw dierbare graag kwam, met een hapje en een drankje. Of bij u thuis, in de manege, op een locatie bij de Sluizen of bij het IJspaleis. Niets is te gek en niets is te eenvoudig. Uw wensen zijn het belangrijkst. Als u zich goed voelt bij de beslissingen die u neemt, zult u er – ondanks al het verdriet – een mooie herinnering bij hebben. 

 

Goedkope begrafenis regelen met Goedkope Uitvaart Velsen

Of u kiest voor de algemene begraafplaats Duinhof of Westerveld, of een van de andere begraafplaatsen in Velsen, Goedkope Uitvaart Velsen zal u begeleiden. Net als bij een crematie kan ook bij een begrafenis de locatie veel invloed hebben op de kosten. Met pakket Essentie bepaalt Goedkope Uitvaart Velsen die locatie. Voor iedereen voelt dit anders en u moet altijd doen wat voor u goed voelt. Het is alleen een suggestie om uw wensen op het gebied van een plechtigheid en condoleance doorgang te laten vinden, ook als er weinig budget is. Maar Goedkope Uitvaart Velsen is ervan overtuigd dat een mooi afscheid niet duur hoeft te zijn. Respect en liefdevolle aandacht hebben geen prijskaartje, en zijn toch bepalend voor een mooi afscheid. Bespreek uw wensen en vertrouw op Goedkope Uitvaart Velsen.

Wilt u een overlijden melden of heeft u vragen? Goedkope Uitvaart Velsen is dag en nacht bereikbaar. Bel gerust 085 016 0685 of mail naar info@goedkopeuitvaart.nl. Goedkope Uitvaart Velsen is 24/7 bereikbaar.

Bekijk paketten

€ 999,-

€ 2.999,-

€ 4.299,-

€ 1.999,-

€ 2.399,-

€ 3.399,-