Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp

Goedkope Uitvaart Noordwijk

“We werden heel serieus genomen in onze wensen. Het feit dat we weinig geld hadden, deed niets aan de persoonlijke aandacht af. Bedankt Goedkope Uitvaart Noordwijk! We denken er met een voldaan gevoel aan terug.”

– Hans en Arianne

 

Goedkope Uitvaart Noordwijk

Zoals ieder wel kan verwachten, geeft een overlijden veel verdriet en stress. Maar niemand weet van tevoren hoe het precies voelt en of functioneren nog wel goed mogelijk is. De vuurtoren is anders altijd een baken, maar nu even niet. Lekker aan het strand of in de duinen de wind door de haren voelen, helpt misschien even, maar er moeten toch veel besluiten genomen worden. Het helpt dan als iemand al vooraf een en ander heeft vastgelegd, dat scheelt de nabestaanden. Dat kan bij Goedkope Uitvaart Noordwijk via dit intakeformulier geheel vrijblijvend. Maar als u nu voor een voldongen feit staat en een uitvaart wilt regelen die mooi en stijlvol, maar toch ook betaalbaar, dan bent u bij uitvaartondernemer Goedkope Uitvaart Noordwijk aan het goede adres.

Bekijk de mogelijkheden met de bijbehorende tarieven in onze pakketten. Heeft u daarna vragen, stel ze gerust. U kunt 24/7 contact opnemen met Goedkope Uitvaart Noordwijk.

 

Goedkope uitvaart regelen bij Goedkope Uitvaart Noordwijk

Een goedkope uitvaart is bij Goedkope Uitvaart Noordwijk betaalbaar, maar ziet er beslist niet goedkoop uit. Alle aanwezigen zullen u complimenten geven dat het afscheid goed paste bij het leven van de overledene, dat alles tot in de puntjes verzorgd was. Bij Goedkope Uitvaart Noordwijk kunt u ervanuit gaan dat wij proberen uw wensen zo te vertalen naar een mooi afscheid dat u niet meer hoeft te betalen dan nodig is. Door transparant te zijn over de prijzen – dat is al zichtbaar in de heldere pakketten – en goede afspraken met leveranciers kunnen we de uitvaart zo regelen dat u er achteraf een goed gevoel aan overhoudt. Bij Goedkope Uitvaart Noordwijk zult u in goed overleg met uw persoonlijk uitvaartverzorger 

vooraf ook alle kosten duidelijk hebben. 

Benieuwd naar ervaringen van anderen met uitvaartonderneming Goedkope Uitvaart Noordwijk? Lees ze hier.

 

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart Noordwijk?

Wat een crematie of een begrafenis precies kost bij Goedkope Uitvaart Noordwijk, zult u beslist weten zodra u uw keuzes heeft gemaakt. Want juist afhankelijk van die keuzes worden de kosten bepaald. Alleen al de keuze tussen een crematie en een begrafenis verschillen. Als u kiest voor de standaard kist zult u minder kosten hebben dan als u toch liever een ander materiaal, of kleur uitvaartkist wilt. Kijkt u voor de goedkoopste, maar kwalitatief hoogste kisten bij www.goedkoopstegrafkist.nl. Als u een mooi rouwboeket wilt, kunt u voor veel minder geld dan gebruikelijk bij www.heavenly-flowers.nl terecht. 

Hoe het kan dat een uitvaart bij Goedkope Uitvaart Noordwijk minder kost? Dat komt omdat wij werken met een klein team en nauwelijks overheadkosten hebben, zoals de grote uitvaartondernemingen/verzekeraars. Ook als er een polis is doet u er goed aan niet gelijk het nummer te bellen dat daar op staat, u zult dan gegarandeerd minder kunnen realiseren van uw wensen binnen het uit te betalen bedrag. Goedkope Uitvaart Noordwijk kan meer doen, voor minder geld.

 

Een crematie of een begrafenis regelen met Goedkope Uitvaart Noordwijk

Als u de keuze maakt voor een begrafenis, kunt u in Noordwijk terecht op de algemene begraafplaats of de RK begraafplaats. Goedkope Uitvaart Noordwijk regelt dat voor u. Het kan ook zijn dat u niet direct een voorkeur heeft, dan kan uw uitvaartleider de keuze voor een begraafplaats bepalen. Elke begraafplaats heeft namelijk eigen tarieven, en elke gemeente ook. Dus als elders een goedkopere mogelijkheid is, kunt u daarvoor kiezen. 

Datzelfde geldt voor een crematie. Elk crematorium heeft verschillende prijzen en in de regio zijn die vrij hoog. Bespreekt u het rustig met uw uitvaartverzorger en voel wat voor u het beste voelt. Goedkope Uitvaart Noordwijk is graag eerlijk over de verschillen die er zijn in die kosten, zodat u uw keuzes ook welbewust kunt maken. 

Wat u ook kiest, we regelen voor u een crematie of een begrafenis waar u naderhand met een warm gevoel aan kunt terugdenken.

Heeft u nog vragen of wilt u overlijden melden? U kunt 24/7 bij Goedkope Uitvaart Noordwijk terecht. Bel 085 016 0685 of mail naar info@goedkopeuitvaart.nl.

 

Bekijk paketten

€ 999,-

€ 2.999,-

€ 4.299,-

€ 1.999,-

€ 2.399,-

€ 3.399,-