Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp

Goedkope Uitvaart Leidschendam-Voorburg

“Als je niet verzekerd bent, of veel te laag, is Goedkope Uitvaart Leidschendam-Voorburg  de juiste keuze. Er bleek meer mogelijk dan we gedacht hadden.”

Ernst

Goedkope Uitvaart Leidschendam-Voorburg

Als een dierbare komt te overlijden, komt er veel op u af. Er moeten allerlei beslissingen genomen worden. Of u nu van boven de Vliet komt of van onder de Vliet, op dit soort momenten is steun voor iedereen belangrijk. Met onze overzichtelijke pakketten kunt u bij Goedkope Uitvaart Leidschendam-Voorburg alvast bekijken welke aspecten van een uitvaart voor u belangrijker zijn dan andere. Wat u ook kiest, Goedkope Uitvaart Leidschendam-Voorburg zal het afscheid samen met u zo regelen dat het waardig en respectvol is. Bekijk hier de mogelijkheden van Goedkope Uitvaart Leidschendam-Voorburg met bijbehorende tarieven. Neem voor overleg contact met ons op.

Goedkope uitvaart regelen met Goedkope Uitvaart Leidschendam-Voorburg

Het moment waarop u een uitvaart moet regelen komt bijna altijd onverwacht. Ook al heeft u het een tijdje aan zien komen, kan het nog opeens rauw op uw dak vallen. Een goede begrafenisondernemer als Goedkope Uitvaart Leidschendam-Voorburg is dan een eerste stap. Ook al heeft u een uitvaartpolis waar een nummer op staat dat u kunt bellen, staat het u vrij om óns te bellen. De polis zal ook dan uitgekeerd worden en bij Goedkope Uitvaart Leidschendam-Voorburg kunt u meer dienstverlening krijgen voor dat geld. Uw uitvaartverzorger regelt dat verder met de verzekeraar, zo heeft u uw handen vrij voor zaken die er toe doen: het afscheid nemen van uw dierbare. Goedkope Uitvaart Leidschendam-Voorburg levert een nette standaard uitvaartkist bij de pakketten, maar mocht u een andere kleur, of ander materiaal willen, kijkt u dan eens op www.goedkoopstegrafkist.nl. Voor betaalbare rouwboeketten kan u terecht bij www.heavenly-flowers.nl. Samen met Goedkope Uitvaart Leidschendam-Voorburg regelt u een afscheid naar uw eigen wensen, met grip op uw uitgaven, zonder in te leveren op waardigheid en respect. Onze klanten delen hun ervaringen met ons, via een neutrale site, klantenvertellen.nl. Lees ze hier, zodat u weet hoe anderen de dienstverlening van Goedkope Uitvaart Leidschendam-Voorburg ervaren.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart Leidschendam-Voorburg?

De kosten van een uitvaart worden grotendeels bepaald door uw eigen keuzes. Het begint al met de keuze van de uitvaartonderneming. Met Goedkope Uitvaart Leidschendam-Voorburg zult u een veel goedkoper afscheid kunnen regelen dan bij andere wat bekendere uitvaartondernemingen, vaak ook verzekeraars. Goedkope Uitvaart Leidschendam-Voorburg gaat ervan uit dat u, zeker in de kwetsbare positie waar u nu in verkeert, duidelijkheid moet krijgen in de kosten. Dat u weet waarvoor u kiest, en ook welk tarief daaraan hangt. Dus u betaalt voor wat we met u afspreken. Uw wensen zijn voor ons leidend, zodat u achteraf met een goed gevoel terugdenkt aan dit afscheid. Zonder extra onverwachte kosten, maar met een mooie herinnering waarin u waardig en liefdevol afscheid kon nemen van uw dierbare. 

Goedkope crematie of goedkope begrafenis in Leidschendam-Voorburg

“Wilde ze nou een crematie of een begrafenis?” Gelukkig is meestal vooraf bekend wat iemand had gewild, maar soms komen nabestaanden voor de keuze te staan. Om dat te voorkomen kunt u voor uzelf en uw eigen nabestaanden altijd geheel vrijblijvend ons intakeformulier invullen met uw eigen voorkeuren, dan staat het zwart op wit, zonder verplichtingen. Dat geeft duidelijkheid in een emotionele periode. Een crematie is meestal wat goedkoper dan een begrafenis, maar bij Goedkope Uitvaart Leidschendam-Voorburg kan dat nog meevallen. Als u de keuze voor de begraafplaats of het crematorium aan Goedkope Uitvaart Leidschendam-Voorburg overlaat, kunt u hierop flink besparen. Elk crematorium en elke begraafplaats heeft zijn eigen tarieven, het verschilt ook per gemeente. Dus als u kiest voor de goedkoopste versie, kiest u ook voor een waardig en respectvol afscheid, alleen buiten uw eigen aanwezigheid. Dat kan u ruimte geven op ander gebied van de uitvaart. Een uitgebreide plechtigheid waarin u het leven van de overledene kunt herdenken en tijdens een condoleance herinneringen ophalen met een hapje en een drankje, misschien zelfs op een mooie plek in de Vlietlanden. Welke keuze u ook maakt. Goedkope Uitvaart Leidschendam-Voorburg levert persoonlijke, professionele hulp op maat, uitgaande van uw wensen en verzorgt samen met u een afscheid die u gaat helpen bij het verwerken van het verlies.
Wilt u een overlijden melden of heeft u nog vragen? Bel met Goedkope Uitvaart Leidschendam-Voorburg op 085 016 0685 of mail naar info@goedkopeuitvaart.nl. We zijn dag en nacht bereikbaar.

Bekijk paketten

€ 979,-

€ 2.999,-

€ 4.199,-

€ 1.999,-

€ 2.349,-

€ 3.299,-