Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp

Goedkope Uitvaart Lisse

“We zijn in deze moeilijke tijd vriendelijk en deskundig geholpen door Goedkope Uitvaart Lisse. Heel attent, goed meedenken en meevoelen met onze overwegingen. Zo werd het afscheid een mooi eerbetoon aan onze vader.”

– Familie de V.

 

Goedkope Uitvaart Lisse

In de vaak fleurige bollenstreek is het mooi wonen, de Keukenhof is bij iedereen bekend. Natuurlijk zullen bloemen bij een afscheid een rol kunnen spelen, maar als een dierbare komt te overlijden is dat niet de eerste gedachte die speelt. Wat moet er allemaal geregeld worden? En wie moeten we dat vragen? Bellen met degene die op de polis staat, is vaak een eerste reactie. Dat is niet de meest verstandige. U bent niet verplicht uw verzekering te bellen, en daarmee de uitvaartondernemer die daarmee gelinkt is, maar u kunt zelf kiezen voor een uitvaartonderneming als Goedkope Uitvaart Lisse. Dan kunt u er zeker van zijn dat het goed geregeld wordt, naar uw wensen, én binnen het beschikbare budget. En uw uitvaartleider regelt alles met uw verzekering. Dat is weer een zorg minder.

Bekijk hier de mogelijkheden in overzichtelijke pakketten. Met Goedkope Uitvaart Lisse kunt u uw wensen betaalbaar realiseren. Voor vragen neem gerust contact op.

 

Goedkope uitvaart regelen met Goedkope Uitvaart Lisse

Een uitvaart van een dierbare moet vooral stijlvol en respectvol zijn en passen bij het geleefde leven van de overledene. Afscheid nemen is al moeilijk genoeg en de ervaring leert dat het verwerken van het verdriet beter gaat als u met een goed gevoel kunt terugdenken aan de uitvaart. Hulp bij het verzorgen van de overledene, het kisten, opbaren of koelen is een kant van de zaken die geregeld moeten worden, maar meedenken met de wensen voor de dag van de uitvaart is een andere kant. Goedkope Uitvaart Lisse heeft de deskundigheid en de ervaring om u daarbij goed te helpen. Uw persoonlijke uitvaartverzorger zal u zo adviseren dat u uw wensen vertaalt zult zien naar een mooi, gedenkwaardig afscheid, die past bij de overledene, goed voelt voor de nabestaanden en betaalbaar is. Niemand zal denken dat u heeft gekozen voor een budget uitvaartondernemer.

Benieuwd naar ervaringen van anderen met Goedkope Uitvaart Lisse? Lees ze hier.

 

Wat zijn de kosten van een uitvaart bij Goedkope Uitvaart Lisse.

De exacte kosten zijn op voorhand niet te geven, die zijn afhankelijk van uw keuzes. Als u bijvoorbeeld liever een andere kist wilt dan de nette bijgeleverde kist, dan kunt u kijken op www.goedkoopstegrafkist.nl voor goed betaalbare alternatieven. Als u een uitvaart wilt waarbij de condoleance plaatsvindt op Kasteel Keukenhof zult u duurder uit zijn dan een afscheid in een klein gezelschap bij u thuis of in het huis van de overledene. Heel veel is mogelijk. De pakketten maken al duidelijk dat er verschillende varianten zijn, daarbij kunt u uiteraard nog van alles aanpassen. Bij Goedkope Uitvaart Lisse zult u altijd bij elke keuze precies weten wat die keuze zal moeten gaan kosten. U weet dat ook altijd vooraf, zo zult u bij Goedkope Uitvaart Lisse nooit een onverwacht hoge nota achteraf krijgen. 

 

Goedkope crematie of goedkope begrafenis bij Goedkope Uitvaart Lisse 

Of uw dierbare begraven of gecremeerd wilde worden is vaak wel bekend, maar soms ook niet. Dan komt u als nabestaande voor de keuze te staan. Vaak wordt die keuze dan geleid door gevoel, soms ook door de kosten. Bij Goedkope Uitvaart Lisse kunt u die keuze vooral op gevoel maken. Elke begraafplaats en elk crematorium heeft een andere tarievenlijst, per gemeente is dat ook verschillend. Samen met u kan Goedkope Uitvaart Lisse bekijken wat voor u het voordeligst en het prettigst is. Laat u adviseren door uw uitvaartleider en samen zorgt u voor een mooi afscheid dat ook nog eens betaalbaar blijkt. Wellicht zelfs helemaal binnen de uitkering van de polis. Goedkope Uitvaart Lisse is er namelijk van overtuigd dat een mooi afscheid niet in de prijs zit, maar in de waardigheid en liefdevol respect.  

Wilt u een overlijden melden? Of heeft u vragen? Bel Goedkope Uitvaart Lisse op 085 016 0685 of mail naar info@goedkopeuitvaart.nl. Goedkope Uitvaart Lisse is 24/7 bereikbaar.

Bekijk paketten

€ 999,-

€ 2.999,-

€ 4.299,-

€ 1.999,-

€ 2.399,-

€ 3.399,-