Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp

Goedkope Uitvaart Hellevoetsluis

“De service van deze organisatie gaat veel verder dan de naam, Goedkope Uitvaart Hellevoetsluis, doet vermoeden. Ik hoop voorlopig geen gebruik meer te hoeven maken van jullie diensten, maar als het zover is, kom ik zeker weer terug.”

Karel V.

Goedkope Uitvaart Hellevoetsluis

Lang geleden een thuishaven voor de Hollandse oorlogsvloot, nu meer een havenplaats voor plezierjachten; de maritieme sfeer zal altijd in Hellevoetsluis blijven. Op Voorne-Putten is de zee en de wind altijd dichtbij. Als je daarvan houdt, zul je daar altijd willen blijven. Maar eens komt er een eind aan, het afscheid van het leven is voor iedereen onvermijdelijk. Helaas komt het bijna altijd toch onverwachts en moet er opeens van alles geregeld worden. Goedkope Uitvaart Hellevoetsluis wil u daar graag mee helpen en u bijstaan bij het regelen van een afscheid dat past bij uw naaste, uzelf en de andere nabestaanden. Daarbij zal uw uitvaartverzorger altijd vooraf duidelijk zijn over de kosten. Bekijk voor de mogelijkheden onze pakketten. Mocht u andere wensen hebben, bespreek het altijd met uw uitvaartverzorger. Neem gerust bij vragen vrijblijvend contact op met Goedkope Uitvaart Hellevoetsluis.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart Hellevoetsluis?

Wat een uitvaart kost is voor een groot deel afhankelijk van uw eigen keuzes. Goedkope Uitvaart Hellevoetsluis heeft met pakketten getracht een overzichtelijk beeld te geven van wat een complete uitvaart kan kosten. Maar misschien wilt u liever niet dat de overledene opgebaard wordt, of wilt u op een andere locatie een afscheid regelen. Misschien wilt u een andere kist, dan de nette standaard uitvaartkist, zoals u bijvoorbeeld kunt vinden op www.goedkoopstegrafkist.nl. Ook heeft elke begraafplaats eigen kosten. Goedkope Uitvaart Hellevoetsluis kan voor u de begrafenis regelen op de begraafplaats in Hellendoorn aan de Stoofweg, maar ook eventueel in een andere plaats die lagere kosten heeft. Spijkenisse herbergt het dichtstbijzijnde crematorium, maar ook hiervoor geldt dat u kunt kiezen voor een ander crematorium om hiermee ook de kosten laag te houden. Dat geeft ruimte voor een andere invulling van het afscheid. Vaak zijn het juist de gezamenlijke bijeenkomsten, de muziek en de beelden, die het afscheid tot een gedenkwaardig afscheid maken. Door de kosten van de feitelijke begrafenis, of crematie beperkt te houden, komt hiervoor meer budget beschikbaar. De keuze is altijd aan u, Goedkope Uitvaart Hellevoetsluis laat u de mogelijkheden zien en helpt u bij het nemen van een beslissing die goed bij u en het budget past. 

Goedkope uitvaart regelen bij Goedkope Uitvaart Hellevoetsluis

Met een goedkope uitvaart bedoelen we dat u betaalt voor wat u zelf kiest. U hoeft zich niet verplicht te voelen keuzes te maken die meer met uiterlijk vertoon te maken hebben, dan met uw eigen gevoel. Respect en waardigheid hoeft niets te kosten. Uw wensen en die van de overledene, voor zover bekend, moeten eigenlijk leidend zijn. Onze ervaring leert dat u zo  een afscheid organiseert waaraan u naderhand met een warm gevoel kunt terugdenken. Dat helpt echt bij het verwerken van het verlies. Vertrouw op ervaring van Goedkope Uitvaart Hellevoetsluis. Veel anderen ging u al voor. Lees hier hun ervaringen met de dienstverlening van Goedkope Uitvaart Hellevoetsluis.

Goedkope begrafenis regelen bij Goedkope Uitvaart Hellevoetsluis

Waar u de begrafenis ook wilt laten plaatsvinden, Goedkope Uitvaart Hellevoetsluis zal het voor u regelen. Wat u daarvan zelf in de hand wilt houden, staat u vrij. Wij nemen van u over, wat u aan ons over wilt laten, niets meer en niets minder. We adviseren u en wijzen u op goedkope mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld ook een adres voor betaalbare rouwbloemen. www.heavenly-flowers.nl waar u terecht kunt voor mooie, verse rouwstukken. Als er een uitvaartverzekering is, dan kan Goedkope Uitvaart Hellevoetsluis voor u de uitkering daarvan regelen. Ook al staat er misschien op de polis een telefoonnummer van een andere uitvaartonderneming, u bent altijd vrij om zelf te kiezen. Met Goedkope Uitvaart Hellevoetsluis regelt u het vooral goedkoper, zonder afbreuk te doen aan waardigheid en persoonlijke betrokkenheid. 

Goedkope crematie bij Goedkope Uitvaart Hellevoetsluis

Waar u ook de crematie wilt laten plaatsvinden, Goedkope Uitvaart Hellevoetsluis kan het voor u regelen. Of dat dan in Spijkenisse of Rotterdam is, dat maakt niet uit. Maar u kunt ook kiezen voor het crematorium dat Goedkope Uitvaart Hellevoetsluis voor u beslist. Dat scheelt in de kosten, en doet niet af aan de waardigheid. Ook de keuze van een uitvaartcentrum is geheel aan u, tegelijk kunt u ook kiezen voor uw eigen vertrouwde kerk, of een lokaal ontmoetingscentrum, of een café naar uw keuze, in uw eigen woonkamer, of in de tuin. Alles is mogelijk, alles is te regelen. Of u dat nu zelf liever doet, of dat onze uitvaartleider u daarbij helpt, de keuze is aan u. En u zult altijd vooraf weten wat de kosten zullen zijn, u krijgt bij Goedkope Uitvaart Hellevoetsluis nooit onverwacht extra nota achteraf. Wilt u een overlijden melden, of heeft u nog wat vragen? Bel 085 016 0685 of mail naar info@goedkopeuitvaart.nl. Goedkope Uitvaart Hellevoetsluis is dag en nacht bereikbaar.

Bekijk paketten

€ 999,-

€ 2.999,-

€ 4.299,-

€ 1.999,-

€ 2.399,-

€ 3.399,-