Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp

Goedkope Uitvaart Leiden

“Zo’n mooi afscheid helpt echt!”

“We hadden nooit kunnen bedenken dat zoiets verdrietigs toch ook mooi kon zijn. Dank voor jullie steun en het meedenken. Het is helemaal goed gekomen, ook zonder verzekering.”

 

Goedkope Uitvaart Leiden

Leiden is een stad met historie en heel veel studenten. Bruisend van het leven, en hoe verdrietig ook, daar hoort overlijden soms ook bij. In deze periode een uitvaart regelen die liefst ook nog betaalbaar is, kan bij Goedkope Uitvaart Leiden. Bekijk hieronder onze pakketten waarin we helder en overzichtelijk wat mogelijkheden hebben geplaatst, met de bijbehorende tarieven. Uiteraard is een uitvaart een persoonlijke aangelegenheid, dus uw eigen uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart Leiden helpt u uw wensen om te zetten in een mooi en passend afscheid.

Bekijk hier alvast de mogelijkheden bij Goedkope Uitvaart Leiden

 

Goedkope uitvaart regelen bij Goedkope Uitvaart Leiden

Met goedkope uitvaart bedoelen we dat u betaalt wat u kiest en niet wat anderen vinden dan een mooie uitvaart moet zijn. Het gaat om het afscheid van een dierbare. En dan zijn de wensen van de nabestaanden en voor zover bekend die van de overledene zelf het belangrijkst. 

Goedkope Uitvaart Leiden adviseert u waar u wilt en laat u ook met rust wanneer u dat wilt. U kunt altijd terecht voor vragen, maar uw uitvaartleider zal u nooit iets opdringen. Als u een suggestie niets vindt, kunt u dat gewoon zeggen. Uw wensen en uw beschikbare budget zijn leidend.

 

Hoeveel kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart Leiden?

Een groot deel is afhankelijk van uw eigen keuzes. Goedkope Uitvaart Leiden heeft met pakketten een overzichtelijk beeld getracht te geven van wat een complete uitvaart kan kosten. Maar misschien wilt u niet dat de overledene wordt opgebaard, of wilt u op een andere locatie een afscheid regelen. Misschien wilt u toch een andere kist, dan de nette standaard uitvaartkist, zoals u kunt vinden op bijvoorbeeld www.goedkoopstegrafkist.nl

Ook een begraafplaats heeft haar eigen kosten, niet alleen voor het graf zelf, maar ook voor het klaarmaken van het graf en het onderhoud. Elke gemeente kan daar ook in variëren. Daarom zijn die prijzen ook niet in de pakketten opgenomen. Maar u zult wel vooraf weten wat de kosten van de uitvaart bij Goedkope Uitvaart Leiden zullen zijn. Dus geen onverwachte nota achteraf.

Anderen gingen u voor. Bekijk hier hun ervaringen met Goedkope Uitvaart Leiden.

 

Goedkope begrafenis in Leiden

Voor een goedkope begrafenis bent u bij Goedkope Uitvaart Leiden aan het goede adres. Ook al heeft elke begraafplaats eigen tarieven, Goedkope Uitvaart Leiden is duidelijk over de tarieven van onze dienstverlening. Uw uitvaartverzorger kan u vertellen wat precies de regels en voorwaarden en de kosten zijn van het graf en het bijbehorende onderhoud op de begraafplaats van uw keuze. Begraafplaats Rhijnhof wordt het meeste gekozen, maar misschien gaat uw voorkeur uit naar een natuurbegrafenis. U kiest en uw uitvaartverzorger zal met u meedenken hoe u het binnen uw beschikbare budget kunt regelen.

 

Goedkope crematie regelen bij Goedkope Uitvaart Leiden

Tegenwoordig willen steeds meer mensen de overledene tot aan de laatste plek begeleiden, en dat kan ook bij Goedkope Uitvaart Leiden. Maar dat hoeft beslist niet. U kunt er ook voor kiezen thuis afscheid te nemen en de overledene te laten vervoeren naar een rouwcentrum, en daarvandaan naar het crematorium op de afgesproken dag. U kunt dan op een moment waarop dat voor u goed voelt een gezamenlijk afscheid organiseren op een naar uw idee passende plek, terwijl de overledene vooral in uw gedachten aanwezig is. Alles kan, alles mag en u bent de enige die kan beslissen hoe u het liefste wilt. Goedkope Uitvaart Leiden begeleidt u waar u wilt. Ook als u kiest voor een crematie met afscheidsplechtigheid en condoleance bijvoorbeeld.

Wilt een uitgebreidere crematie, kijk ook eens op www.crematoriuminleiden.nl.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden? Bel 085 016 0685 of mail naar info@goedkopeuitvaart.nl . Goedkope Uitvaart Leiden is 24/7 bereikbaar.

Bekijk paketten

€ 999,-

€ 2.999,-

€ 4.299,-

€ 1.999,-

€ 2.399,-

€ 3.399,-