Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp

Goedkope Uitvaart Helmond

“Er was veel aandacht voor onze persoonlijke wensen. Dank ook voor de goede suggesties en de nette, discrete manier waarop alles is gegaan.”

– Ellen

Goedkope Uitvaart Helmond

Om een uitvaartonderneming te vinden die het afscheid van een dierbare zo regelt als u het voor ogen heeft, hoeft u niet verder te zoeken. Goedkope Uitvaart Helmond helpt u in deze verdrietige, hectische periode om in alle rust afscheid te kunnen nemen. In Helmond, of daarbuiten. Met een uitgebreid afscheid in bijvoorbeeld het kasteel van Helmond, of intiem bij u thuis. Alles is bespreekbaar en (bijna) alles is mogelijk. Goedkope Uitvaart Helmond zorgt voor een mooi afscheid, binnen het beschikbare budget.

Alles wat u kiest is goed, als het voor uzelf en de andere nabestaanden maar goed voelt.

Bekijk in onze overzichtelijke pakketten de mogelijkheden en bijbehorende tarieven. 

Heeft u vragen, neem gerust contact met ons op. Goedkope Uitvaart Helmond is 24/7 bereikbaar.

Goedkope uitvaart regelen in  Helmond

Om een uitvaart te regelen die past bij de overledene is het prettig te weten hoe uw dierbare dat afscheid zou hebben gewild. Terwijl voor de een het overlijden plotseling komt, komt voor de ander het einde pas na een lang ziekbed. Maar lang niet altijd willen mensen op voorhand over een eventueel afscheid spreken. Toch zou het fijn zijn voor nabestaanden als in elk geval duidelijk is of iemand begraven wil worden, of gecremeerd. Daarbij is het handig om te weten of iemand een overlijdensverzekering had. Als dat zo is, kan de polis bij elke begrafenisondernemer gebruikt worden, ook al staat er een telefoonnummer dat u moet bellen na het overlijden van de verzekerde. Goedkope Uitvaart Helmond regelt de uitvaart waardig en stijlvol en beslist goedkoper.

Om te voorkomen dat uw naasten niet weten wat ze zouden moeten kiezen na het overlijden van uzelf, kunt u geheel vrijblijvend een intakeformulier invullen. Dat scheelt hen beslissingen te moeten nemen, in een periode die toch al zo emotioneel beladen is. Een mooi, passend afscheid helpt bij het verwerken van verlies, dat leert de ervaring van Goedkope Uitvaart Helmond.

Bent u benieuwd naar ervaringen van anderen met de dienstverlening van Goedkope Uitvaart Helmond? Lees hier verder.

Goedkope begrafenis regelen bij Goedkope Uitvaart Helmond

Of het nu gaat om een begrafenis aan de Molenstraat (R.K. en andere gezindten), of aan de kant van de Molstraat (Openbare, gemeente begraafplaats) of de Dasstraat (Islamitisch), Goedkope Uitvaart Helmond kan het voor u regelen. Maar als u kiest voor een goedkopere begrafenis kunt u de keuze van de begraafplaats ook aan Goedkope Uitvaart Helmond overlaten. Elke gemeente en elke begraafplaats hanteert verschillende tarieven. Daarbij is ook de keuze voor het graf, een particulier of een algemeen graf bepalend voor de prijs en ook de locatie op de begraafplaats zelf. Maar wat u ook kiest, Goedkope Uitvaart Helmond helpt u om rekening te houden met uw beschikbare budget. Waar het ene aspect meer geld kost, kan het andere misschien wat goedkoper. Meedenken, daar is uw persoonlijke uitvaartleider erg goed in. En bij Goedkope Uitvaart Helmond zult u altijd vooraf weten waar u qua kosten aan toe bent.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart Helmond?

Wat een uitvaart precies kost hangt van uw eigen keuzes af. Met de keuze voor Goedkope Uitvaart Helmond kiest u in elk geval voor de goedkoopste versie van een goed georganiseerde, passende, stijlvolle uitvaart. De kosten van een begrafenis zijn over het algemeen iets hoger dan de kosten voor een crematie. Juist door transparant te zijn over de kosten van elk aspect van een uitvaart, helpt Goedkope Uitvaart Helmond u om weloverwogen uw keuzes te maken. Elke keuze heeft invloed op de totaalprijs, uw uitvaartleider van Goedkope Uitvaart Helmond helpt u dit helder te houden. 

Goedkope crematie regelen bij Goedkope Uitvaart Helmond

Om een goedkope crematie te regelen helpen onze overzichtelijke pakketten een eerste keuze te maken. In overleg met uw uitvaartleider verzorgt u uiteindelijk een uitvaart op maat. Ook als u kiest voor de goedkoopste versie, waarbij Goedkope Uitvaart Helmond kiest voor de locatie van het crematorium, kunt u zeker zijn van een waardige, respectvolle uitvaart. Ieder mens heeft recht op een mooi afscheid en dat zit niet in zaken die kosten met zich meebrengen. Liefdevolle aandacht voor het leven van de overledene dat herdacht wordt in mooie woorden of gesprekken onderling, is misschien wel veel meer waard. Of u dat in een speciale ruimte wilt laten plaatsvinden, met hapjes en drankjes, of in kleine kring in het uitvaartcentrum of thuis, is geheel aan u. 

Heeft u nog vragen, of wilt u direct een overlijden melden, bel met 085 016 0685 . Of mail naar info@goedkopeuitvaart.nl, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. Goedkope Uitvaart Helmond is 24/7 bereikbaar.

Bekijk paketten

€ 999,-

€ 2.999,-

€ 4.299,-

€ 1.999,-

€ 2.399,-

€ 3.399,-