Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp

Goedkope Uitvaart Enschede

“Geheel passend bij de levensgenieter die onze vader was, hebben we zijn leven herdacht op de Grote Markt. Hij had het prachtig gevonden. Mooi dat jullie ons zo haarfijn hebben aangevoeld.”

Namens de familie, Ernst 

Goedkope Uitvaart Enschede

Wanneer een dierbare komt te overlijden, staat de wereld even stil. Hoe moeilijk is het dan om een uitvaart te regelen. Om op zo’n moment deskundige hulp te krijgen, die u niet alleen helpt een mooi afscheid te regelen, maar daarbij ook het beschikbare budget in het oog houdt, kunt u het beste terecht bij Goedkope Uitvaart Enschede. Misschien denkt u aan een afscheid in een graag bezochte kroeg aan de Grote Markt, of fantaseert u over de kist op het veld van FC Twente, of wilt u graag een traditioneel afscheid in de aula van . Heel veel is mogelijk, en met de lage kosten van Goedkope Uitvaart Enschede zelfs meer dan u denkt.
Bekijk onze pakketten voor de mogelijkheden. Bespreek met uw uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart Enschede uw wensen en u regelt een afscheid op maat. Neem gerust contact op.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart Enschede?

Onze pakketten geven heldere tarieven bij de dienstverlening die Goedkope Uitvaart Enschede voor u kan verrichten. Uw eigen keuzes zijn uiteindelijk wel bepalend voor de totaalprijs. Bij Goedkope Uitvaart Enschede is het zo dat u die kosten vooraf zult weten, dus niet pas na de crematie of begrafenis. En onze uitvaartverzorger zal u zo begeleiden dat u weet welke keuze welke kosten zal opleveren. Een kerkdienst, een algemeen graf of een eigen graf, een afscheidsborrel aan de Grote Markt, een intiem samenzijn thuis. Al deze voorbeelden geven een andere prijs. Alles is denkbaar, en bij Goedkope Uitvaart Enschede kunt u ervan verzekerd zijn dat alles goed geregeld wordt. En dat het binnen uw beschikbare budget geregeld wordt. Zoveel mogelijk naar uw wensen.
Wilt u weten hoe anderen de uitvaart geregeld bij Goedkope Uitvaart Enschede hebben ervaren? Lees hier hun ervaringen.

Goedkope uitvaart regelen bij Goedkope Uitvaart Enschede 

Een uitvaartonderneming kiezen is niet zo makkelijk. Zeker op een moment dat u net een naaste bent verloren. Het is daarom prettig om alvast voor dat de situatie zover is, een en ander vast te leggen. In overleg met uw dierbare, of eventueel alvast voor uzelf. Bij Goedkope Uitvaart Enschede kunt u een intakeformulier invullen, waarmee u geheel vrijblijvend uw wensen vast kunt leggen. Het helpt de gedachten te ordenen, maar vooral ook om op het moment dat verdriet de boventoon voert, niets meer te hoeven uitzoeken. En voor nabestaanden is het prettig om de uitvaart te regelen naar wens van de overledene.

Wat kost een crematie of een begrafenis?

Een crematie is in basis goedkoper dan een begrafenis, alhoewel ook begraven bij Goedkope Uitvaart Enschede goedkoper is dan elders. Het is altijd afhankelijk van uw eigen keuzes. Wist u dat de keuze van de begraafplaats, maar ook die van het crematorium veel invloed kan hebben op de kosten? Ook de plek op de begraafplaats, het soort graf – algemeen of een particulier graf – hebben een eigen prijskaartje. Welke keuzes u ook maakt, uw uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart Enschede zal samen met u de uitvaart realiseren die mooi en passend zal zijn. Passend bij de overledene, maar ook bij het beschikbare budget. Waar u ook verzekerd bent, u bent vrij uw eigen begrafenisondernemer te kiezen. En ook als u niet verzekerd bent en een beperkt budget heeft, bent u bij Goedkope Uitvaart Enschede van harte welkom. Ieder mens verdient een waardig afscheid.

Wilt u een overlijden melden, of heeft u nog vragen? Bel Goedkope Uitvaart Enschede op 085 016 0685 of mail naar info@goedkopeuitvaart.nl 

Goedkope Uitvaart Enschede is 24/7 bereikbaar.

Bekijk paketten

€ 999,-

€ 2.999,-

€ 4.299,-

€ 1.999,-

€ 2.399,-

€ 3.399,-