Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp

Goedkope Uitvaart Venray

“Met mooie, originele ideeën heeft de uitvaartverzorger ons enorm geholpen bij het regelen van de uitvaart. We waren min of meer van de kaart en hadden het zelf niet zo mooi kunnen bedenken. Blijkbaar voelde ze ons wel goed aan, want we kijken er nu allemaal met een goed gevoel op terug. En geruststellend was het ook dat alles binnen het geld van de verzekering paste.”

– Daniëlle

Goedkope Uitvaart Venray

Hoewel de oorlog Venray flink heeft gehavend zijn er nog steeds herinneringen aan een vroeg verleden. Juist dit soort herinneringen zijn waardevol. Ook als een dierbare is overleden komen allerlei beelden van vroeger boven. Naast het verdriet zijn er ook mooie herinneringen. Bij een mooie, passende uitvaart kunnen die gedeeld worden met de andere nabestaanden en zult u weer een mooie nieuwe herinnering maken. Goedkope Uitvaart Venray helpt u graag bij het realiseren hiervan. 

Bekijk in de pakketten de mogelijkheden bij Goedkope Uitvaart Venray. De pakketten geven een overzichtelijk beeld met bijbehorende tarieven, maar als u vragen heeft, neem gerust contact op.

Goedkope uitvaart regelen met Goedkope Uitvaart Venray

Als een dierbare komt te overlijden komt er van alles op u af. Naast het verdriet, moet er ook van alles geregeld worden. Als er een uitvaartpolis is, kunt u het nummer bellen dat daar op vermeld staat. Maar weet dat u dat niet verplicht bent. U bent vrij uw eigen keuze te maken voor een uitvaartonderneming die bij u past. Met het uitgekeerde bedrag van de polis heeft u bij Goedkope Uitvaart Venray meer mogelijkheden, omdat onze dienstverlening voor eerlijke prijzen verleend wordt. Een uitvaart hoeft niet zo duur te zijn als vaak gedacht wordt, respect en waardigheid kost niets en verder hanteert elke begraafplaats en elk crematorium in elke gemeente weer andere prijzen. Vanuit dat gegeven kunt u eventueel een crematie of begrafenis elders regelen. Dan kunt u meer focussen op de condoleance en de plechtigheid, de momenten waarin het leven van de dierbare herdacht wordt. Dan ziet een uitvaart er al anders uit, zonder extra kosten. Bespreek uw wensen met Goedkope Uitvaart Venray en weet dat er meer mogelijk is dan u denkt. 

Benieuwd naar ervaringen van anderen met de dienstverlening van Goedkope Uitvaart Venray? Lees hier verder.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart Venray?

Bij Goedkope Uitvaart Venray zijn de kosten voor de uitvaart duidelijk. Ze zijn afhankelijk van uw persoonlijke keuzes dus het is niet mogelijk nu direct te vertellen dat de uitvaart die u wenst een bepaalde prijs heeft. Maar Goedkope Uitvaart Venray zal u bij elke stap informeren over de prijs die uw keuze heeft. Of u nu een opbaring thuis wilt of liever in een uitvaartcentrum in een 24 uurs kamer waar u zelf toegang toe hebt of in een rouwkamer waaraan rouwbezoeken gebracht kunnen worden. Als u kiest voor een ander kist dan de in de pakketten inbegrepen nette standaardkist, dan kunt u bij www.goedkoopstegrafkist.nl terecht voor betaalbare alternatieven van topkwaliteit. Eventueel een rouwboeket is bij www.heavenly-flowers.nl in allerlei vormen en maten te verkrijgen tegen lage tarieven en toch vers en van hoge kwaliteit. Samen met u zal Goedkope Uitvaart Venray uw wensen vertalen naar een uitvaart waar u naderhand met een warm gevoel aan kunt terugdenken. 

Meer informatie over de kosten van uitvaart vindt u op www.kostenuitvaart.nl.

Begrafenis of crematie regelen bij Goedkope Uitvaart Venray

Soms is niet duidelijk of er een begrafenis of een crematie geregeld moet worden. Vaak wordt die keuze gemaakt vanuit een gevoel of een geloofsovertuiging en soms ook vanwege een financiële overweging. Maar bij Goedkope Uitvaart Venray ontloopt het elkaar niet zoveel. Door goede afspraken kunt u bij Goedkope Uitvaart Venray ook een begrafenis regelen, weliswaar elders in het land tegen lagere kosten. Uiteraard bent u altijd vrij uw eigen keuze te maken, dat moet u ook beslist doen. Volg uw eigen gevoel en u kunt er achteraf met een goed gevoel op terugkijken. Bij Goedkope Uitvaart Venray zijn we ervan overtuigd dat een uitvaart niet duur hoeft te zijn. De herinneringen die mensen aan een uitvaart hebben is vaak vooral aan de mooie woorden die gesproken zijn, de passende muziek en beelden. Alles waarmee het geleefde leven van een dierbare herdacht wordt. 

Goedkope Uitvaart Venray staat u graag bij in het organiseren van zo’n afscheid.

Kijkt u eventueel ook nog op www.crematoriuminvenray.nl.

Wilt u een overlijden melden of heeft u nog vragen bel dan gerust met Goedkope Uitvaart Venray op 085 016 0685 of mail naar info@goedkopeuitvaart.nl. Goedkope Uitvaart Venray is dag en nacht bereikbaar.

Bekijk paketten

€ 979,-

€ 2.999,-

€ 4.199,-

€ 1.999,-

€ 2.349,-

€ 3.299,-