Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp

€ 999,-

€ 2.999,-

€ 4.299,-

€ 1.999,-

€ 2.399,-

€ 3.399,-

Kosten crematie
Kosten crematie bij Goedkope Uitvaart

Wat een crematie gaat kosten is altijd afhankelijk van uw keuzes. Juist op een moment vlak na een overlijden zijn die keuzes vaak lastig te maken. Het helpt dan om helder en overzichtelijk de mogelijkheden te zien die er zijn. Met de verschillende tarieven daarbij. Onderstaande crematiepakketten geven verschillende varianten om u erbij te helpen bij uw persoonlijke wensen het prijskaartje te zien. Daarnaast kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen als uw wensen anders zijn. Ook als u een en ander persoonlijk wilt bespreken. Bel 085 016 0685 of mail info@goedkopeuitvaart.nl of vul ons intakeformulier in. We zijn 24/7 bereikbaar.

Transparantie bij kosten crematie

Juist door duidelijk te zijn over waar de kosten zitten, ook bij de goedkoopste crematie, kunt u zelf bepalen wélke keuzes u wát waard zijn. Wilt u dat de overledene opgebaard wordt of niet? Wilt u dat thuis of in ons dienstencentrum of op een andere locatie. Wilt u dat nabestaanden de overledene kunnen bezoeken? Juist niet, of doorlopend? Korte of lange plechtigheid, wel of geen condoleance. Elke keuze heeft zijn eigen prijs. Er is veel meer mogelijk dan u wellicht denkt. Goedkope Uitvaart werkt transparant en daardoor bent u verzekerd van een goed geregelde, stijlvolle uitvaart zonder onverwachte extra crematiekosten achteraf.

Kosten crematie duidelijk in pakketten

Een complete, goedkope crematie regelt Goedkope Uitvaart voor een vaste lage prijsstelling, zonder aan waardigheid in te leveren. In onderstaande overzichtelijk pakketten krijgt u een idee van de mogelijkheden. Daarmee kunt u de crematie zo persoonlijk maken als u zelf wilt, met de wensen van de overledene in het achterhoofd. Uw uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart denkt met u mee, brengt u op ideeën, maar helpt u ook de goedkoopste oplossing te vinden voor dat mooie afscheid dat u in gedachten heeft.

Bekijk hieronder onze crematie pakketten en maak uw keuze:
Goedkope Uitvaart Kosten crematie
Vind uw woonplaats:
Bekijk alle plaatsnamen