Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp

Goedkope Uitvaart Kampen

“We kregen goede uitleg, goed persoonlijk gesprek met uitvaartleider. We waren erg geholpen met de adviezen voor de bloemen, de kaart en de uitvaart zelf. Hartelijk bedankt!”

Annie V.

Goedkope Uitvaart Kampen

In het Overijsselse Kampen, de eeuwenoude Hanzestad aan de IJssel zullen door de eeuwen heen al veel mensen zijn overleden. Maar zodra een dierbare komt te overlijden, komen er allerlei emoties los. Soms onverwacht, soms heel voorspelbaar. Het staat in alle gevallen vast dat er van alles geregeld moet worden, als het moment daar is. Eerst de bevestiging van een arts en pas dan kan een uitvaartonderneming worden gekozen. 

Goedkope Uitvaart Kampen kan u juist daar helpen waar u dat wilt en nodig hebt, waar u de voorkeur heeft de eigen regie te houden, kan dat altijd. Het streven van Goedkope Uitvaart Kampen is samen met u een afscheid te organiseren, waar u met een warm gevoel aan kunt terugdenken. Dat helpt bij het verwerken van verlies. 

Bekijkt u hieronder onze pakketten met daarin mogelijkheden en bijbehorende tarieven. Elke aanpassing is bespreekbaar, heel veel is mogelijk, zelfs meer dan u denkt. U kunt altijd contact opnemen met Goedkope Uitvaart Kampen als u vragen heeft.

Goedkope uitvaart regelen in Kampen

Als een dierbare is overleden wilt u een afscheid organiseren dat past bij uw liefde voor uw naaste. Dan zal ‘goedkoop’ niet direct het eerste zijn waar u aan denkt. Maar u kunt ervan op aan dat u bij Goedkope Uitvaart Kampen een respectvolle, stijlvolle en liefdevolle uitvaart regelt, die daarbij nog betaalbaar is ook. Zeker vergeleken met andere uitvaartondernemingen. Er moeten een hoop keuzes gemaakt worden, maar Goedkope Uitvaart Kampen gaat daarbij uit van uw wensen. En helpt u om die wensen zo te vertalen naar een passend afscheid dat daarbij nog binnen het beschikbare budget valt ook. 

Lees hier ervaringen van anderen met Goedkope Uitvaart Kampen. 

Wat kost een uitvaart precies bij Goedkope Uitvaart Kampen?

Wat een uitvaart precies kost, zal u bij Goedkope Uitvaart Kampen vóór de uitvaart weten. Het is afhankelijk van keuzes die u maakt. U kunt wel een algemeen beeld krijgen met behulp van de pakketten, maar als u bijvoorbeeld kiest voor een andere kist dan de nette standaardkist -kijk voor alternatieven eens op www.goedkoopstegrafkist.nl – of als u een uitgebreide condoleance wilt, of een plechtigheid in een exclusieve locatie, of een afscheid in de intieme omgeving van uw eigen huis, zult u een andere prijs betalen. 

Voor nog meer informatie over kosten van een uitvaart, kunt u ook kijken op www.kostenuitvaart.nl

Goedkope crematie of begrafenis regelen met Goedkope Uitvaart Kampen

Of u nu kiest voor een crematie of een begrafenis, bij Goedkope Uitvaart Kampen zult u de laagste prijs betalen. Beslist zonder afbreuk te doen aan waardigheid. Geen van de aanwezigen zal bijvoorbeeld weten dat u heeft gekozen voor een goedkope uitvaartondernemer. Bij Goedkope Uitvaart Kampen zijn we ervan overtuigd dat het niet meer hoeft te kosten dan het kost. Juist op het moment in ons leven dat we kwetsbaar zijn, helpt het om duidelijkheid te krijgen, transparantie. Daar staat Goedkope Uitvaart Kampen voor. Of u nu kiest voor een begrafenis op de Nieuwe begraafplaats Bovenbroek, of een crematie in het dichtstbijzijnde crematorium Kranenburg in Zwolle, of dat wij de begraafplaats of crematorium voor u kiezen (wat aanmerkelijk kan schelen in de kosten), elke uitvaart zal met hetzelfde respect en eerbied voor de overledene plaatsvinden.

Elk mens verdient een mooi afscheid. Dat is de overtuiging van Goedkope Uitvaart Kampen.

Als u een overlijden wilt melden kunt u 24/7 terecht bij Goedkope Uitvaart Kampen. Bel 085 016 0685 of mail naar info@goedkopeuitvaart.nl. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht als u vragen heeft.

Bekijk paketten

€ 999,-

€ 2.999,-

€ 4.299,-

€ 1.999,-

€ 2.399,-

€ 3.399,-