Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp

Goedkope Uitvaart Nijmegen

 

“Geboren en getogen Nimwegenaar was ze. Trots op haar stad, de oudste van Nederland. Nu hebben we afscheid moeten nemen van ons moeder. De persoonlijke betrokkenheid van Goedkope Uitvaart Nijmegen was fantastisch. De Waalbrug is thuiskomen…” 

 

Familie Assing

 

Goedkope Uitvaart Nijmegen

Iedereen uit Nijmegen lijkt wel trots op de stad. En lijkt er ook nooit meer weg te willen. Ook na het overlijden niet. Misschien heeft dat deels te maken met de rijke historie; zelfs romeinen liggen er nog begraven. Maar dat zal voor u op dit moment niet zo belangrijk zijn. Als er net een dierbare is overleden wilt u weten welke uitvaartondernemer u het beste kan helpen om het afscheid goed, persoonlijk en betaalbaar te regelen. Goedkope Uitvaart Nijmegen is dan een goede keuze.

Bekijkt u onderstaande pakketten en laat u inspireren door Goedkope Uitvaart Nijmegen.

 

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart Nijmegen?

De kosten van een uitvaart zijn vooral afhankelijk van uw eigen keuzes. Met een uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart Nijmegen kunt u wel verzekerd zijn van vaste lage tarieven. Door korte lijnen met leveranciers, goede afspraken en lage overheadkosten, biedt Goedkope Uitvaart Nijmegen u een eerlijke prijs. We hebben alleen geen invloed op bijvoorbeeld de kosten van een graf en de onderhoudskosten ervan. Elke begraafplaats hanteert eigen tarieven en die zullen we – als u dat wilt – vooraf voor u uitzoeken en met u bespreken. Die krijgt u achteraf op een aparte rekening, maar u weet vooraf waar u aan toe bent bij Goedkope Uitvaart Nijmegen.

 

Goedkope begrafenis in Nijmegen

Als uw voorkeur uitgaat naar een begrafenis, weet u wellicht ook al naar welke begraafplaats. Bij Goedkope Uitvaart Nijmegen kunt u toch nog een relatief goedkope begrafenis realiseren. Het blijft altijd een hoop geld, tenzij u een uitvaartverzekering heeft. U bent niet verplicht de begrafenisondernemer te bellen die op de polis genoemd staat. U bent vrij uw eigen keuze te maken hierin, dat zal u zeker geld schelen. Goedkope Uitvaart Nijmegen verzorgt een stijlvolle, waardige begrafenis naar de persoonlijke wens van u of de overledene, binnen het beschikbare budget. 

U kunt ook even kijken bij goedkoopstegrafkist.nl voor een andere dan de nette inbegrepen kist, topkwaliteit kisten tegen een laag tarief. 

 

Heeft u vragen? Bel Goedkope Uitvaart Nijmegen op 085 016 0685 of mail naar info@goedkopeuitvaart.nl  (24 uur per dag bereikbaar)

 

Goedkope Uitvaart Nijmegen verzorgt goedkope crematie

Een crematie is in de basis goedkoper dan een begrafenis, maar die keuze wordt eerder gemaakt op gevoel of om een geloofsovertuiging. U kunt een crematie zo uitgebreid maken als u wilt, elke keuze die u maakt heeft een eigen prijskaartje. Goedkope Uitvaart Nijmegen volgt uw wensen. Als u in de periode na het overlijden tot aan de uitvaart uw dierbare nog bij u wilt houden, kunt u kiezen voor een thuisopbaring, in bed of in een kist. Of u kunt eventueel wat meer de nadruk leggen op de plechtigheid of de condoleance er na. Wat u ook kiest, u weet vooraf waar u aan toe bent, Goedkope Uitvaart Nijmegen geen onverwachte nota achteraf.

 

Goedkope Uitvaart regelen in Nijmegen

Misschien denkt u dat een goedkope uitvaart niet waardig kan zijn, maar kijkt u eens op klantenvertellen.nl , daar vertellen onze klanten hun ervaringen. Een goedkope uitvaart regelen betekent een uitvaart regelen waar u niet teveel voor betaald, het is het allemaal waard. U zult er met een goed gevoel aan terugdenken. Heeft u een iets breder budget tot uw beschikking dan kunt u zich ook nog laten inspireren op crematorium-nijmegen.nl

 

 

Wilt u een goedkope uitvaart regelen? Bel Goedkope Uitvaart Nijmegen 085 016 0685 of mail naar info@goedkopeuitvaart.nl (dag en nacht bereikbaar)

 

Bekijk paketten

€ 999,-

€ 2.999,-

€ 4.299,-

€ 1.999,-

€ 2.399,-

€ 3.399,-