Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp

Goedkope Uitvaart Westland

“Midden in de nacht de uitvaartondernemer op de polis gebeld, kreeg geen gehoor. Dan maar op internet kijken. Echt een verademing om dan een vriendelijke stem te horen, die gelijk het vertrouwen geeft dat er wat geregeld gaat worden. Alles verder volgens afspraak en respectvol en netjes geregeld.”

– Erik

Goedkope Uitvaart Westland

Westland met de uitgestrekte stranden en hoge duinen, waar de zee altijd voelbaar is. Bekend van de vele kassen, de innovatieve glastuinbouw floreert hier. Of je nu van frambozen houdt, of een liefhebber van orchideeën, alles wordt hier gekweekt. 

Als een dierbare komt te overlijden zal uw hoofd hier niet direct naar staan, maar bij het organiseren van een uitvaart die past bij uw naaste, kan de omgeving toch van belang zijn. Om een mooi afscheid te realiseren, die goed past bij het geleefde leven, dan zal de locatie waar dat leven herdacht wordt van invloed kunnen zijn. Goedkope Uitvaart Westland denkt hierbij graag met u mee.

Bekijk de mogelijkheden in de pakketten van Goedkope Uitvaart Westland. De tarieven staan erbij vermeld. Zo krijgt u een duidelijk beeld van de keuzes die u kunt maken. Heeft u vragen, neem gerust contact op.

Goedkope uitvaart regelen bij Goedkope Uitvaart Westland

Als u een uitvaart regelt met Goedkope Uitvaart Westland zal dat een uitvaart worden die goed geregeld wordt, met respect voor uw wensen en duidelijkheid over de kosten. Juist die transparantie zorgt er voor dat u niet teveel betaalt. Goedkope Uitvaart Westland hanteert de tarieven die eerlijk zijn, waarmee het voor iedereen mogelijk wordt om een uitvaart naar wens te regelen. In onze pakketten is een grafkist inbegrepen, die meestal gekozen wordt. Mocht u toch een andere kleur of ander materiaal willen bekijken, kijk dan op www.goedkoopstegrafkist.nl. Hier vindt u betaalbare alternatieven. Mocht u bloemen bij de uitvaart willen, bekijk dan de mogelijkheden op www.heavenly-flowers.nl

Niet iedereen wil meer kaarten versturen, maar ook dat kunt u met Goedkope Uitvaart Westland betaalbaar, naar eigen ontwerp, regelen. Er zijn talloze mogelijkheden, alles is bespreekbaar en bijna alles is te regelen. 

Kosten uitvaart bij Goedkope Uitvaart Westland

Wat een uitvaart kost is afhankelijk van persoonlijke keuzes. Elk mens is uniek en ook elke uitvaart is uniek. Bij ieder mens past een ander afscheid, en elk afscheid heeft een eigen prijs. Als u bijvoorbeeld kiest voor een opbaring thuis of in een uitvaartcentrum zullen de kosten anders zijn. Als u uw dierbare in een 24-uurs kamer wilt kunnen blijven bezoeken tot de uitvaart, is dat duurder dan verblijf in een koeling. Als u kiest voor een langere plechtigheid en een condoleance in een uitvaartcentrum, zult u meer kosten hebben dan een afscheid thuis in intieme kring. Bij Goedkope Uitvaart Westland is het wel zo dat u alle kosten duidelijk op een rijtje heeft voor de dag van de uitvaart. U zult nooit een onverwacht hoge nota achteraf krijgen. Helder en duidelijk, dat is de manier van werken van Goedkope Uitvaart Westland. Alleen dan kunt u in alle rust afscheid nemen en een uitvaart organiseren waar u met een warm gevoel aan kunt terugdenken. De ervaring leert dat dat helpt bij het verwerken van het verlies. 

Benieuwd naar ervaringen van anderen met de dienstverlening van Goedkope Uitvaart Westland? Lees hier verder. 

Goedkope crematie of begrafenis met Goedkope Uitvaart Westland

Of u nu kiest voor een begrafenis in Rustplaats Molenlande, begraafplaats Beukenhage of Wateringen of een crematie in crematorium de Dijk, Goedkope Uitvaart Westland kan uw uitvaartondernemer zijn. Goed begeleid, netjes geregeld en geheel volgens uw wensen vormgegeven. Mocht u de plechtigheid elders willen houden is dat uiteraard ook mogelijk, of alleen de condoleance op een andere plek. Misschien wilt u uw dierbare herdenken met zicht op zee in een van de strandpaviljoens, of wilt u liever een intiem samenzijn thuis, of ergens in de natuur. Een uitvaart of dat nu een crematie of een begrafenis is, is tegenwoordig op heel veel manieren uit te voeren. Bespreek vooral uw wensen met uw persoonlijke uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart Westland en u zult samen een mooie nieuwe herinnering maken. 

U kunt ook vooraf een en ander vastleggen in een intakeformulier van Goedkope Uitvaart Westland, geheel vrijblijvend. Dat helpt u bij het ordenen van gedachten, verzamelen van benodigde gegevens en het helpt uw nabestaanden.

Wilt u een overlijden melden of wilt u wat vragen? Bel gerust met Goedkope Uitvaart Westland op 085 016 0685 of mail naar info@goedkopeuitvaart.nl. Goedkope Uitvaart Westland is 24/7 bereikbaar. 

Bekijk paketten

€ 999,-

€ 2.999,-

€ 4.299,-

€ 1.999,-

€ 2.399,-

€ 3.399,-