Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp

Goedkope Uitvaart Katwijk

“Na de mooie afscheidsdienst hebben we in intieme kring onze geliefde moeder nog liefdevol gezamenlijk kunnen herdenken. Eenvoudig, precies zoals haar wens was.

Dank voor het meedenken en de goede adviezen.”

– Familie van Dam

 

Goedkope Uitvaart Katwijk

De zee en zeehelden, vis en vissers, God en de kerk, dat zijn de dingen die Katwijk hebben gevormd tot een warme plek met oude tradities. Tradities die graag in ere worden gehouden. Goedkope Uitvaart Katwijk kan daarin volledig meegaan. Uw wensen en overtuigingen zullen bij ons respectvol vertaald worden naar een afscheid van uw dierbare waar u ondanks het verdriet een tevreden gevoel over zult hebben. Rekening houdend met al uw vragen en het beschikbare budget zullen we u zoveel mogelijk ontlasten. 

Bekijk onze mogelijkheden en bijbehorende tarieven in onderstaande pakketten. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met Goedkope Uitvaart Katwijk.

 

Begrafenis regelen in Katwijk

Als een dierbare komt te overlijden, komt er veel op u af. Veel dat geregeld moet worden, maar ook allerlei emoties. Goedkope Uitvaart Katwijk staat u graag bij en neemt u datgene uit handen dat u aan ons over wilt laten. Met zorg en aandacht zullen we u helpen. Het kan zijn dat u met uw dierbare al een plek hebt gekozen op Duinrust of op de Oude begraafplaats, maar u kunt er ook voor kiezen dat Goedkope Uitvaart Katwijk de laatste rustplaats kiest. Dat kan de kosten aanmerkelijk drukken. Elke gemeente hanteert namelijk andere prijzen voor grafrechten en -onderhoud. Maar laat u rustig adviseren door uw persoonlijke uitvaartleider. 

 

Goedkope crematie regelen bij Goedkope Uitvaart Katwijk

Of u nu Katteks spreekt of ABN; de taal van iemand die net een dierbare is kwijtgeraakt kennen we bij Goedkope Uitvaart Katwijk heel goed. Met onze ervaring en goede contacten met allerlei crematoria in Nederland kunnen we eventueel voor u een ander crematorium regelen voor de crematie, een die lagere tarieven hanteert dan andere, terwijl de regels en het respect gelijk zijn. Natuurlijk maakt u altijd zelf de keuze die voor u het beste voelt. 

Bij Goedkope Uitvaart Katwijk is het ook mogelijk al vooraf een en ander te regelen. Als u een intakeformulier invult kunt u alvast alle benodigde administratieve rompslomp achter de rug hebben. Eventueel kunt u hier ook persoonlijke voorkeuren aangeven waar uw nabestaanden straks enorm mee geholpen zullen zijn. Een uitvaart zo vormgeven als een dierbare had gewild, is altijd veel prettiger. Maar soms is er nooit over gepraat en overvalt het ons. Zo’n formulier kan daarbij de nabestaanden ontlasten. 

 

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart Katwijk?

De exacte kosten van een uitvaart zijn niet direct te geven, maar bij Goedkope Uitvaart Katwijk weet u die kosten altijd voor de uitvaart. Zo krijgt u nooit onverwachte extra kosten na de uitvaart. Elke keuze die u maakt heeft een eigen prijskaartje. Wel of niet opbaren, wel of geen bezoek, wel of geen bloemen, een standaardkist of een andere kist (kijkt u eens bij www.goedkoopstegrafkist.nl voor goedkope alternatieven). Het zijn allemaal keuzes die invloed hebben op de totaalprijs. Uw persoonlijke uitvaartverzorger zal bij elke keuze die u maakt de kosten voor u bijhouden. Zo zult u vooraf weten waar u aan toe bent.

 

Waarom een uitvaart regelen bij Goedkope Uitvaart Katwijk?

Omdat een uitvaart regelen bij Goedkope Uitvaart Katwijk betekent dat u een uitvaart regelt die respectvol georganiseerd is, tot in de puntjes verzorgd en daarbij nog betaalbaar ook. Respect is niet uit te drukken in geld. Vandaar dat een uitvaart geregeld bij Goedkope Uitvaart Katwijk hier beslist niet op beknibbelt. Ieder mens verdient een liefdevol afscheid van dit leven, van daaruit werkt Goedkope Uitvaart Katwijk al jaren vol overtuiging. 

Bent u benieuwd naar ervaringen van anderen met de dienstverlening van Goedkope Uitvaart Katwijk? Lees ze hier.

Wilt u een overlijden melden of heeft u nog vragen? Bel naar Goedkope Uitvaart Katwijk 

op 085 016 0685 of mail naar info@goedkopeuitvaart.nl. We zijn dag en nacht bereikbaar.

Bekijk paketten

€ 999,-

€ 2.999,-

€ 4.299,-

€ 1.999,-

€ 2.399,-

€ 3.399,-