Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp

Goedkope Uitvaart Enkhuizen

“Uitstekend verzorgd, we zijn vol lof. De juiste sfeer perfect aangevoeld, het leek net of je bij onze vrienden hoorde. Tegelijk was alles goed geregeld, geheel volgens afspraak. En zoals beloofd: vooraf duidelijkheid over de kosten!”

Henk Zochter

Goedkope Uitvaart Enkhuizen

Of u nu geboren en getogen Enkhuizenaar bent, een West-fries dialect, of zelfs het Enkhuizens dialect spreekt of van buiten Enkhuizen komt, als iemand komt te overlijden is iedereen gelijk. Ieder mens heeft recht op een mooie uitvaart. Dat vinden wij van Goedkope Uitvaart Enkhuizen. En of u de overledene wilt gedenken met zicht op de Drommedaris of bij u in thuis, eventueel in de tuin. Alles is mogelijk, uw wensen zijn leidend voor Goedkope Uitvaart Enkhuizen. Bekijk de mogelijkheden in onze pakketten. Uw uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart Enkhuizen zal samen met u uw wensen vertalen naar een mooie, betaalbare uitvaart.

Goedkope uitvaart regelen bij Goedkope Uitvaart Enkhuizen

Een goedkope uitvaart regelen klinkt misschien wat minder prettig. U wilt natuurlijk een uitvaart regelen die eer doet aan uw dierbare. Dat kan zeker bij Goedkope Uitvaart Enkhuizen. Wij regelen voor u wat u wilt, u kunt zelf altijd uw eigen inbreng hebben. Sterker nog: uw wensen staan voorop. Samen met u zullen we ervoor zorgen dat de uitvaart een blijvend mooie herinnering zal zijn, waarbij u niet met financiële problemen opgezadeld wordt. Een mooi afscheid hoeft namelijk niet duur te zijn. Binnen uw beschikbare budget is bij Goedkope Uitvaart Enkhuizen meer mogelijk dan u voor mogelijk houdt. Helder en duidelijk zult u vooraf weten wat u met uw budget kunt regelen, en dan hoeft u niets in te leveren aan respect en waardigheid. Een liefdevol afscheid kan ook voor minder geld.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart Enkhuizen?

De kosten van een uitvaart zijn afhankelijk van de keuzes die u maakt. Dat is op dit moment dus niet duidelijk te zeggen. Met behulp van onze pakketten wil Goedkope Uitvaart Enkhuizen u helpen de mogelijkheden direct te koppelen aan de kosten, zodat u een beeld krijgt. Maar we willen u ook de mogelijkheid geven de uitvaart zo te realiseren dat het een uitvaart op maat wordt. De een vindt het belangrijk om de overledene nog lang in de buurt te hebben, de ander kiest ervoor de overledene over te brengen naar een uitvaartcentrum. De een wil graag volgauto’s en dragers, de ander kiest voor een sobere versie, waarbij de crematie zonder aanwezigheid van nabestaanden plaatsvindt, terwijl het leven van de overledene op een andere plek herdacht wordt. Wij respecteren elke keuze en laten u altijd vooraf weten wat die keuze betekent voor de kosten. Zo krijgt u altijd vooraf inzicht in die kosten en nooit achteraf een extra, onverwachte nota. Benieuwd naar ervaringen van anderen met Goedkope Uitvaart Enkhuizen? Lees hier de commentaren van onze klanten op onze dienstverlening.

Begrafenis bij Goedkope Uitvaart Enkhuizen

Een begrafenis regelen met hulp van Goedkope Uitvaart Enkhuizen betekent dat er goed naar uw wensen geluisterd wordt, accuraat wordt gehandeld en u naderhand een mooie herinnering heeft aan een betekenisvol afscheid van uw dierbare. Waar de begrafenis ook plaatsvindt. Die keuze is altijd aan u. Als u kiest voor ons pakket Essentie zijn de kosten voor een algemeen graf, tien jaar onderhoud en de kosten van het begraafrecht inbegrepen, alleen bepaalt Goedkope Uitvaart Enkhuizen de begraafplaats. Door goede contacten kan Goedkope Uitvaart Enkhuizen daarmee de kosten laag houden. Natuurlijk bent u altijd vrij om wel zelf de begraafplaats te kiezen. Dan zal uw uitvaartverzorger de bijkomende kosten altijd vooraf aan u voorleggen. Kiest u voor pakket Compleet is die keuze en de huur van aula en condoleanceruimte voor bepaalde tijd inbegrepen. Alles is altijd bespreekbaar en Goedkope Uitvaart Enkhuizen verzorgt alles in overleg met u.

Goedkope crematie in Enkhuizen

Een goedkope crematie regelen bij Goedkope Uitvaart Enkhuizen betekent niet dat de kantjes eraf gelopen worden. Integendeel, vol aandacht en respect zullen we uw wensen vertalen naar een mooie stijlvolle crematie. Dat dat minder kost dan bij menig andere uitvaartondernemer is voor u alleen maar prettig. Bij Goedkope Uitvaart Enkhuizen willen we dat u zelf het afscheid van uw dierbare zo vormgeeft, dat u er naderhand met een warm gevoel aan kunt terugdenken. U bepaalt zelf hoe u dat bereikt. Wij begeleiden u alleen, en nemen uit handen wat u wilt, brengen ideeën aan, maar dringen u niets op. Uw wensen en die van overledene voor zover bekend, zijn voor Goedkope Uitvaart Enkhuizen het uitgangspunt. Ook als u bijvoorbeeld denkt aan uitstrooien van de as boven het IJsselmeer. Wilt u direct een overlijden melden of heeft u vragen? Bel Goedkope Uitvaart Enkhuizen 085 016 0685 of mail naar info@goedkopeuitvaart.nl. Wij zijn dag en nacht bereikbaar.

Bekijk paketten

€ 979,-

€ 2.999,-

€ 4.199,-

€ 1.999,-

€ 2.349,-

€ 3.299,-