Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp

Goedkope Uitvaart Leusden

“De goede bereikbaarheid klopt echt. Waar ik de uitvaartondernemer die op de polis stond niet te pakken kreeg ‘s avonds, stond Goedkope Uitvaart Leusden direct voor ons klaar. 

Goede service, deskundig, professioneel, maar ook heel persoonlijk en warm. Aan te bevelen voor als je het nodig heb.”

– Arend-Jan

Goedkope Uitvaart Leusden

Leusden in de provincie Utrecht, in de buurt van Amersfoort is een mooie omgeving voor een mooi afscheid. Ook al is er veel verdriet na een overlijden van een dierbare, het organiseren van een uitvaart kan – hoe moeilijk het ook is – helpen bij het verwerken hiervan. Goedkope Uitvaart Leusden is een uitvaartonderneming die ervan overtuigd is dat elk mens een mooi afscheid verdient. Of dat dan intiem in eigen huis of tuin plaatsvindt, of op een landgoed in de buurt, alles wat past bij de overledene is goed. En wat past binnen het beschikbare budget. Daar houdt Goedkope Uitvaart Leusden altijd rekening mee.

Bekijk de mogelijkheden in onderstaande pakketten, met uw wensen maakt Goedkope Uitvaart Leusden daar een afscheid op maat van. 

Goedkope uitvaart regelen bij Goedkope Uitvaart Leusden

Zoals iedereen wel weet, geeft een overlijden veel verdriet en stress. Alleen weet niemand van tevoren precies hoeveel stress en of functioneren dan nog wel mogelijk is. En dat juist in een periode dat veel besluiten genomen moeten worden. Om vooraf een en ander te regelen kan handig zijn. Bij Goedkope Uitvaart Leusden kunt u geheel vrijblijvend een intakeformulier invullen, zodat u op een rustiger moment belangrijke overwegingen kunt vastleggen. Dat scheelt uw nabestaanden een hoop stress. Het is altijd prettig om een afscheid zo te realiseren als degene om wie het gaat dat het liefst gewild zou hebben. 

Mocht u niet goed weten hoe uw naaste het gewild zou hebben, komt u daar met de hulp van uw persoonlijk uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart Leusden vast ook wel uit. In gesprek met haar of hem zult u vast een beeld kunnen geven van de overledene en van uw wensen om de uitvaart zo mooi en passend mogelijk te maken. Het is ons doel altijd uw wensen zoveel mogelijk te vertalen naar een afscheid dat past bij u en de andere nabestaanden, bij de overledene en bij het beschikbare budget. Pas dan zult u achteraf met een goed gevoel terugdenken aan deze verdrietige, maar vaak ook heel liefdevolle dag. 

Bent u benieuwd naar ervaringen van anderen met de werkwijze van Goedkope Uitvaart Leusden? Lees ze hier

Wat kost een begrafenis of crematie bij Goedkope Uitvaart Leusden?

De kosten van een uitvaart zijn veelal afhankelijk van de keuzes die u maakt De keuze voor de uitvaartonderneming is een belangrijke eerste beslissing, die u veel in kosten kan schelen. Met Goedkope Uitvaart Leusden neemt u een uitvaartondernemer in de arm, die door goede afspraken, korte lijntjes en weinig overhead, goedkoper is dan menig ander. Mede door de duidelijke pakketten zijn de kosten inzichtelijk en weet u waar u voor kiest, met de bijbehorende kosten. Als u een uitvaartpolis heeft, scheelt dat natuurlijk. Maar eigenlijk alleen als u dan niet kiest voor het nummer dat op de polis staat, maar liever voor Goedkope Uitvaart Leusden. De kans dat u uitkomt met het uit te keren bedrag is dan vele malen groter dan als u het door de uitvaartonderneming/verzekeraar laat uitvoeren. 

Ook als u geen verzekering hebt, bent u altijd welkom bij Goedkope Uitvaart Leusden. 

Elk mens verdient een mooie uitvaart, ook als er minder geld beschikbaar is. 

Goedkope crematie regelen met Goedkope Uitvaart Leusden

Voor een goedkope crematie kunt u goed terecht bij Goedkope Uitvaart Leusden. U kunt daarbij kiezen voor een crematie in Crematorium Amersfoort of waar in Nederland dan ook. U kunt ook Goedkope Uitvaart Leusden de goedkoopste optie kiezen. Met pakket Essentie kiest u ervoor dat Goedkope Uitvaart Leusden voor u het crematorium kiest, dat voor u op dat moment het voordeligst is. Elke gemeente, elk crematorium hanteert eigen tarieven. Hier kunt u dus in kosten op besparen, terwijl er niets aan waardigheid wordt ingeleverd. Als u het toch geen prettig idee vindt, kiest u gewoon het crematorium dat u in gedachten had. Alles is bespreekbaar, alles is mogelijk. We gaan uit van uw wensen en proberen die zo betaalbaar mogelijk voor u te realiseren. 

Goedkope begrafenis regelen met Goedkope Uitvaart Leusden

De begraafplaats Rusthof in Leusden aan de Dodeweg is misschien de plek waar uw dierbare begraven wilde worden. Het kan ook zijn dat er geen voorkeur was en misschien is het wenselijk dat het graf dichter in de buurt van de nabestaanden komt. Goedkope Uitvaart Leusden denkt met u mee en kan op elke begraafplaats terecht. Het is een feit dat elke begraafplaats eigen tarieven tarieven hanteert, die enorm kunnen verschillen. Goedkope Uitvaart Leusden kan voor u de begraafplaats bepalen en daarmee de kosten extra laag houden, zoals in pakket Essentie wordt aangeboden. Natuurlijk bent u altijd degene die kiest, maar zo kunt u misschien meer besteden aan het herdenken van het leven van de overledene. Door bijvoorbeeld de plechtigheid en/of condoleance te organiseren op  een locatie waar u samen mooie herinneringen aan heeft, of als u een afscheid op een boot wilt, of iets anders bijzonders. Goedkope Uitvaart Leusden biedt suggesties waarmee u verder kunt. Wat u vervolgens ook kiest, ook als het een afscheid thuis is, alles is goed als u zich daar goed bij voelt. Goedkope Uitvaart Leusden zal een en ander zo organiseren dat niemand zou denken dat u heeft gekozen voor een budget uitvaartonderneming. Een mooi afscheid is een liefdevol afscheid. 

Wilt u een overlijden melden of heeft u nog vragen? Bel Goedkope Uitvaart Leusden op 085 016 0685 of mail naar info@goedkopeuitvaart.nl. We zijn dag en nacht bereikbaar. 

Bekijk paketten

€ 999,-

€ 2.999,-

€ 4.299,-

€ 1.999,-

€ 2.399,-

€ 3.399,-