Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp

Goedkope Uitvaart Heerlen

“We kijken met een warm en dankbaar gevoel terug op een verdrietig, maar mooi afscheid. Bedankt Goedkope Uitvaart Heerlen!”

Familie A.

Goedkope Uitvaart Heerlen

De geschiedenis van Heerlen gaat ver terug: het bloeide als Coriovallum ten tijde van de Romeinen, Herle heette het in de middeleeuwen en begin 20e eeuw groeide het door de winning van steenkool. Het sluiten van de mijnen zorgde voor mindere tijden. Maar Heerlen zou Heerlen niet zijn, als het er niet bovenop krabbelde. 

Als iemand komt te overlijden, brengt dat vaak veel emoties met zich mee. En hoe veerkrachtig mensen uit Heerlen ook zijn, een beetje hulp kan altijd welkom zijn. Goedkope Uitvaart Heerlen staat u graag bij in deze hectische tijd. Samen met u kan uw uitvaartleider een uitvaart verzorgen die passend bij uw wensen, bij die van uw dierbare en bij uw beschikbare budget zal zijn. 

Bekijk de mogelijkheden in onze pakketten. Voor vragen kunt u altijd terecht bij Goedkope Uitvaart Heerlen, neem gerust contact op.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart Heerlen?

Wat een uitvaart kost, is afhankelijk van uw eigen keuzes. De eerste keuze, die voor een uitvaartonderneming als Goedkope Uitvaart Heerlen is eigenlijk al heel bepalend. Mocht u een uitvaartverzekering hebben, dan zult u op de polis en telefoonnummer vinden dat u kunt bellen na een overlijden. Dat bent u niet verplicht. U bent vrij om te kiezen voor welke begrafenisondernemer dan ook, sterker nog: u kunt ook, als de polis in geld uitkeert en niet in diensten, zelf de uitvaart regelen. Hoe graag Goedkope Uitvaart Heerlen u ook wilt helpen, de keuze is altijd aan u.

Door goede contacten en korte lijnen, kan Goedkope UItvaart Heerlen de goedkoopst uitvaart voor u organiseren, waarbij de kosten binnen uw budget blijven, maar uw wensen volledig aan bod komen. Elke keuze heeft een prijskaartje, door u te wijzen op mogelijkheden waarmee u uw wensen zoveel mogelijk waarheid kunt laten worden, organiseert u een mooi, warm afscheid, waar u naderhand met een goed gevoel op terugkijkt.

Anderen gingen u voor en deelden hun ervaring met Goedkope Uitvaart Heerlen hier.

Goedkope begrafenis regelen bij Goedkope Uitvaart Heerlen

Heerlen beschikt over diverse begraafplaatsen, die elk hun eigen kosten rekenen. Het kan zijn dat u emotionele waarde hecht aan een graf op een van deze begraafplaatsen, dan moet u er ook zeker voor kiezen uw dierbare hier te laten rusten. Het kan ook zijn dat u wil beantwoorden aan de wens dat uw naaste begraven wilde worden, maar niet zozeer gehecht bent aan een bepaalde locatie. Dan kunt u voor de goedkoopste optie kiezen bij Goedkope Uitvaart Heerlen, waarbij uw uitvaartleider de begraafplaats kiest. Uiteraard met alle respect en waardigheid. Dat betekent wel dat er meer middelen overblijven voor het herdenken van het leven, tijdens een plechtigheid in een locatie naar keuze, met eventueel gebruik van beeld en geluid, hapjes en drankjes. Tegelijk kunt u het leven natuurlijk ook herdenken in de intieme omgeving van uw eigen huis, of tuin. Alles is denkbaar, bijna alles is mogelijk. Uw uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart Heerlen denkt graag met u mee.

Goedkope crematie regelen bij Goedkope Uitvaart Heerlen

Aan de rand van de stad in het Limburgs landschap ligt het crematorium van Heerlen. Mocht u hier graag het afscheid van uw dierbare organiseren kunt u ook kijken op www.crematoriumheerlen.nl. Om een en ander wat goedkoper te realiseren kunt u bij Goedkope Uitvaart Heerlen terecht. Door bijvoorbeeld niet aanwezig te zijn bij de crematie, of de crematie in een ander crematorium te laten plaatsvinden kunt u met Goedkope Uitvaart Heerlen al in kosten besparen. Altijd zonder afbreuk te doen aan respect en waardigheid. Een liefdevol afscheid, met aandacht voor de overledene, en respect voor diens geleefde leven, is niet uit te drukken in geld. Het is belangrijk voor u als nabestaande en de andere belangstellenden om op een goede manier het afscheid vorm te kunnen geven. Passend bij uw wensen en die van de overledene, en ook passend bij het budget dat beschikbaar is. Dan kan een mooi afscheid ook echt helpen bij het verwerken van het verlies.

Heeft u nog vragen, of wilt u direct een overlijden melden? Dat kan bij Goedkope Uitvaart Heerlen 24/7 op telefoonnummer 085 016 0685 of mail naar info@goedkopeuitvaart.nl.

Bekijk paketten

€ 999,-

€ 2.999,-

€ 4.299,-

€ 1.999,-

€ 2.399,-

€ 3.399,-