Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp

Goedkope Uitvaart Maastricht

“Kort na elkaar overleden mijn vader en mijn moeder. Ondanks al het verdriet kijken we met een goed gevoel terug. Naar de uitdrukkelijke wens van ons moeder verzorgde Goedkope Uitvaart Maastricht ook haar uitvaart, net als bij pa. Wij waren ook nu heel tevreden.”

Fam. van de Waal

Goedkope Uitvaart regelen in Maastricht

Als een dierbare komt te overlijden kunnen emoties soms hoog opspelen. Een uitvaart regelen kost dan nog meer moeite. Het is prettig om betrouwbare, betrokken hulp te krijgen van professionals. Goedkope Uitvaart Maastricht levert die. In rust en vertrouwen kunt u een uitvaart regelen, ook dankzij onze overzichtelijke pakketten. U kunt uw voorkeuren aangeven en onze uitvaartleider geeft persoonlijk advies. Wat u Goedkope Uitvaart Maastricht ook laat regelen. U weet vooraf wat u kunt verwachten en wat het kost.

Waar zitten de kosten van een uitvaart bij Goedkope Uitvaart Maastricht?

Bij elke uitvaart zitten de hoogste kosten ergens anders. Elk element heeft zijn eigen prijskaartje. De kosten van een crematie zijn over het algemeen wat lager dan die van een begrafenis, een graf en het onderhoud daarvan brengt natuurlijk kosten met zich mee. Verder zijn er vele keuzes, bijvoorbeeld welke kist; als u een andere kist wilt dan de nette inbegrepen kist in onze pakketten kijk dan even op www.goedkoopstegrafkist.nl. Of u een opbaring thuis wilt of in het dienstencentrum, misschien wel auto’s, dragers. Een plechtigheid en condoleance, bijvoorbeeld met een buffet van typische streekgerechten als zuurvlees. Alles heeft zijn prijs, onze pakketten geven inzicht. Uw persoonlijke uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart Maastricht zorgt dat u vooraf weet wat het kost.

Waarom Goedkope Uitvaart Maastricht?

Lees hierervaringen van onze klanten. 

Goedkope Uitvaart Maastricht voor een goedkope crematie

Een crematie die goed verzorgd is en toch goedkoop klinkt haast onwaarschijnlijk. Natuurlijk is het nog steeds een heel bedrag, maar Goedkope Uitvaart Maastricht zorgt dat het niet teveel is. U betaalt waarvoor u kiest. Of dat nu een uitvaart op het Vrijthof is, of bij u in de achtertuin. Alles wordt naar uw wensen geregeld, passend bij uw budget en bij het leven van de overledene. Elk mens verdient een mooi afscheid, met Goedkope Uitvaart Maastricht houdt u de uitvaart betaalbaar. 

Hoe kunt u een goedkope begrafenis regelen in Maastricht?

Een begrafenis geeft altijd wat meer kosten door de aanschaf van een particulier of een algemeen graf en het onderhoud ervan. Maar toch hoeft een begrafenis niet zo duur te zijn als u misschien denkt. Goedkope Uitvaart Maastricht is transparant in de dienstverlening en daarmee houdt u zelf volledig in de hand wat de begrafenis u uiteindelijk gaat kosten. Ook een eenvoudige uitvaart kan waardig zijn, een dierbare goed herdenken is eigenlijk niet in geld uit te drukken. Respect kost niets en met Goedkope Uitvaart Maastricht zal u met een goed gevoel aan het afscheid terugdenken. 

Wilt u een overlijden melden of heeft u nog vragen? Bel gerust 085 016 0685 of mail naar info@goedkopeuitvaart.nl 

Als u vooraf een uitvaart wilt regelen bij Goedkope Uitvaart Maastricht kunt u geheel vrijblijvend een intakeformulier invullen, zodat u een en ander alvast kunt ‘vastleggen’. Een steun voor uw nabestaanden.

Bekijk paketten

€ 999,-

€ 2.999,-

€ 4.299,-

€ 1.999,-

€ 2.399,-

€ 3.399,-