Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp

Goedkope Uitvaart Haarlem

“Warm en waardevol afscheid”

“Met één telefoontje met Goedkope Uitvaart Haarlem werd alles in gang gezet. Midden in de nacht gebeld na het overlijden van mijn vader, rustig te woord gestaan en een paar uur later was hij al verzorgd. En de uitvaart werd precies zoals we in gedachten hadden, heel warm en waardevol.”

– Mevrouw van Hoven

Goedkope Uitvaart Haarlem

Of je nu een echte Mug bent, geboren en getogen in Haarlem of er pas later kwam wonen, het is een stad waar je niet meer weg wilt. Ook niet na het overlijden. Eenmaal je hart aan het Spaarne van Haarlem verpand, wil je er niet meer vandaan. Goedkope Uitvaart Haarlem begrijpt dat helemaal en weet alle plekken om het afscheid van het leven zo te organiseren, dat iedereen er met een goed gevoel aan terug kan denken. 

Bekijk rustig de pakketten van Goedkope Uitvaart Haarlem, waarin overzichtelijk beschreven is wat we voor u kunnen doen, tegen welke tarieven. Alles is verder bespreekbaar, (bijna) alles is mogelijk. 

 

Waarom een goedkope uitvaart regelen bij Goedkope Uitvaart Haarlem?

Juist omdat Goedkope Uitvaart Haarlem bekend is in de regio, kan uw uitvaartverzorger met u en de andere nabestaanden meedenken met uw wensen. Daarbij is het prettig dat bij Goedkope Uitvaart Haarlem niet alleen rekening wordt gehouden met uw verwachtingen, maar ook met uw beschikbare budget. Onze ervaring kan u helpen om ook voor minder geld een passend en mooi afscheid te realiseren, waarvan niemand van de aanwezigen merkt dat het hier om een goedkope uitvaart gaat. Goedkope Uitvaart Haarlem kan door korte lijnen, goede afspraken en weinig overheadkosten de tarieven lager houden.  

Heeft u vragen, bel gerust 085 016 0685 , of mail naar info@goedkopeuitvaart.nl. Ook als u direct een overlijden wilt melden. U kunt bij Goedkope Uitvaart Haarlem 24/7 terecht.

 

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart Haarlem?

Uitvaartkosten hoeven een mooie, respectvolle uitvaart niet in de weg te staan. Natuurlijk kost een uitvaart geld, en voor de een is dat heel veel, terwijl de ander bijvoorbeeld een uitvaartpolis heeft. Goedkope Uitvaart Haarlem zal, ook als uw keuze op pakket Essentie valt, de complete uitvaart respectvol verzorgen. Alle kosten worden verder bepaald door uw persoonlijke keuzes; een uitgebreide uitvaart kost uiteraard meer dan een eenvoudige, maar bij Goedkope Uitvaart Haarlem zult u die keuzes weloverwogen kunnen nemen, terwijl u de kosten duidelijk in beeld heeft.  En dat relatief lage kosten een mooi, respectvol afscheid niet in de weg hoeft te staan, hebben andere al ervaren. 

 

Lees hier hun ervaringen met Goedkope Uitvaart Haarlem

 

Goedkope crematie in Haarlem

Iedereen kent het crematorium aan de Vergierdeweg in Haarlem, en hoewel de aula op dit moment hersteld wordt, kunt u in andere ruimtes terecht met Goedkope Uitvaart Haarlem. Wist u dat de feitelijke crematie ook elders uitgevoerd kan worden? En dat de prijzen van de verschillende crematoria sterk uiteenlopen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen een uitgebreide plechtigheid te regelen, waarin u het leven van de overleden kunt gedenken aan de hand van foto’s, film, muziek, sprekers, en dan kan de feitelijke crematie elders laten plaatsvinden. Zo heeft u meer mogelijkheden om het afscheid passend te maken, dan u eerder misschien dacht. Kijk ook op crematoriuminhaarlem.nl.

 

Goedkope begrafenis bij Goedkope Uitvaart Haarlem

Ook aan de Vergierdeweg liggen begraafplaatsen, St. Joseph en Akendam, maar de parel van de stad is het begraafpark Kleverlaan. De dienstverlening voor een begrafenis zal Goedkope Uitvaart Haarlem tegen de vaste tarieven van onze begrafenispakketten Essentie en Compleet voor u leveren. Houdt u er rekening mee dat de kosten van de begraafplaats zelf apart berekend zullen worden. Zodra u weet welke begraafplaats u kiest en welk type graf, kan uw uitvaartverzorger voor u informeren wat die kosten precies zullen zijn. 

Hoe de uitvaart er verder uit zal zien, zullen we persoonlijk met u bespreken, telefonisch of op een voor u prettige plek. 

Heeft u nog vragen of wilt u een overlijden melden? Bel 085 016 0685 , of mail naar info@goedkopeuitvaart.nl. U kunt bij Goedkope Uitvaart Haarlem 24/7 terecht.

Bekijk paketten

€ 999,-

€ 2.999,-

€ 4.299,-

€ 1.999,-

€ 2.399,-

€ 3.399,-