Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp

Goedkope Uitvaart Vlissingen

“De uitvaart voelde als een warm bad. Alles was goed geregeld, er is goed geluisterd naar onze wensen en de suggesties om het nog beter te laten passen bij onze moeder waren welkom. Al met al heel blij dat we voor Goedkope Uitvaart Vlissingen kozen.”

– Berend

Goedkope Uitvaart Vlissingen

De zeeuwse havenstad met de enorm lange boulevard nodigt altijd uit om een wandeling te maken langs de Westerschelde. Als een naaste is overleden zal die behoefte wellicht nog groter zijn. Juist als van alles op u af komt dat geregeld moet worden, kan de wind door de haren even ‘lucht’ geven. Als u met Goedkope Uitvaart Vlissingen in zee gaat kunt u dat ook met een gerust hart doen. Professioneel, betrokken en rekening houdend met het beschikbare budget zal uw persoonlijke uitvaartverzorger de uitvaart naar uw wensen regelen. 

Bekijk de mogelijkheden in de pakketten van Goedkope Uitvaart Vlissingen. Ook als u aanpassingen wilt doen zult u daarvan de prijs direct zien. Transparant en overzichtelijk. 

Neem voor vragen contact op.

Goedkope uitvaart regelen met Goedkope Uitvaart Vlissingen

Een uitvaart regelen vlak na het overlijden van een dierbare is altijd heel lastig. Voor de een komt dat praktische handelen als een welkome afleiding, de ander kan het er helemaal niet  

bij hebben. Steun kunt u in alle gevallen gebruiken, en die geeft Goedkope Uitvaart Vlissingen u graag. Soms kan het handig zijn al voor een overlijden een en ander te regelen, zodat op het emotionele moment van afscheid nemen, hier geen beslissingen meer over genomen moeten worden. Vul hiervoor – geheel vrijblijvend – het intakeformulier in. Dan staan alle gegevens genoteerd en zijn keuzes ook al vast gemaakt of in elk geval overwogen. Het verplicht u verder tot niets. 

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart Vlissingen?

Omdat elke uitvaart maatwerk is, en iedereen eigen keuzes maakt, zijn de kosten van een uitvaart niet vooraf direct te zeggen. Bij Goedkope Uitvaart Vlissingen is het wel zo dat u altijd voor de uitvaart plaatsvindt, de kosten helder heeft. U krijgt nooit na de uitvaart nog een onverwacht hoge nota. 

Is er een uitvaartverzekering? Dan bent u niet verplicht het telefoonnummer te bellen dat hierop vermeldt staat. U bent vrij uw eigen uitvaartonderneming te kiezen. Met Goedkope Uitvaart Vlissingen kunt u ervan verzekerd zijn dat u meer met het uitgekeerde bedrag zult kunnen realiseren dan als u bij de uitvaartondernemer die vaak ook de verzekeraar is alles laat regelen. Transparant en helder zullen wij uw wensen vertalen naar een afscheid waar u naderhand met een goed gevoel aan kunt terugdenken.

Benieuwd naar ervaringen van anderen met de dienstverlening van Goedkope Uitvaart Vlissingen? Lees hier verder.

Goedkope crematie regelen met Goedkope Uitvaart Vlissingen

Waar u ook wilt dat de crematie plaatsvindt, Goedkope Uitvaart Vlissingen kan het voor u regelen. Het kan zijn dat u op die locatie ook de uitvaartplechtigheid en condoleance wilt laten plaatsvinden, dat kan Goedkope Uitvaart Vlissingen ook voor u organiseren. U kunt ook kiezen voor een andere, goedkopere optie. Bijvoorbeeld door te kiezen voor pakket Essentie, waarbij Goedkope UItvaart Vlissingen het crematorium bepaalt. Door de enorme verschillen in prijzen van de diverse crematoria kan het schelen als u ervoor kiest een crematie elders te laten plaatsvinden, net zo respectvol en volgens dezelfde landelijk bepaalde regels, maar goedkoper. U kunt er ook voor kiezen de plechtigheid thuis te doen, in een intieme sfeer. Of in een lokale horecagelegenheid waar u of uw overleden dierbare mooie herinneringen aan heeft. Alles wat voor u goed voelt, kunnen wij voor u regelen. En wat u liever zelf regelt, kunt u bij Goedkope Uitvaart Vlissingen altijd aangeven. Uw wensen zijn voor ons leidend.

Goedkope Uitvaart Vlissingen regelt goedkope begrafenis

Een goedkope begrafenis is bij Goedkope Uitvaart Vlissingen een begrafenis die goed geregeld is. Respectvol, stijlvol en passend bij het geleefde leven van de overledene. Wat u ook zou willen toevoegen aan onze pakketten bespreken we met u en ook direct wat dat betekent voor de kosten. Mocht met een bepaalde keuze het beschikbare budget overschreden worden, dan zal uw uw uitvaartverzorger waar mogelijk een alternatief suggereren waarmee u misschien toch uw wensen kunt laten uitkomen. Een van de mogelijkheden is bijvoorbeeld kiezen voor een andere begraafplaats dan die bij u in de buurt – zoals de Joodse begraafplaats of de Noorderbegraafplaats-, zoals misschien een in de buurt van de nabestaanden of die begraafplaats die door Goedkope Uitvaart Vlissingen wordt aangewezen in pakket Essentie. Er is meer mogelijk dan u voor mogelijk houdt, uw persoonlijke uitvaartverzorger zal u hierin begeleiden. Een mooi afscheid helpt bij het verwerken van het verlies.

Wilt u een overlijden melden of heeft u vragen? Bel gerust met Goedkope Uitvaart Vlissingen op 085 016 0685 of mail naar info@goedkopeuitvaart.nl. Goedkope Uitvaart Vlissingen is dag en nacht bereikbaar.

Bekijk paketten

€ 999,-

€ 2.999,-

€ 4.299,-

€ 1.999,-

€ 2.399,-

€ 3.399,-