Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp

Goedkope Uitvaart Bergen op Zoom

“Pas achteraf realiseer ik me wat jullie allemaal voor me gedaan hebben. Op zo’n moment van intens verdriet gaat er veel langs je heen. Maar ik ben blij dat ik voor jullie gekozen heb.”

– Ans de Haan

Goedkope Uitvaart Bergen op Zoom

Aan de rand van de Brabantse wal, ligt Bergen op Zoom. Een vestingstad met een flinke historie. Een stad waar je als je er eenmaal woont of geboren en getogen bent, vaak naar terugkeert of zelfs blijft. Ook na een overlijden zal het voor velen de plek zijn om een laatste rustplaats te willen. Bergen op Zoom heeft naast een algemene begraafplaats, een islamitische, Rooms-katholieke, protestantse en joodse begraafplaats. Er is ook een crematorium,  Zoomstede. Waar u ook voor kiest, uitvaartonderneming Goedkope Uitvaart Bergen op Zoom kan u het voor u regelen.

Bekijk de mogelijkheden in onze pakketten, bespreek uw wensen gerust met uw uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart Bergen op Zoom.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart Bergen op Zoom?

De kosten van een uitvaart variëren nogal, ook bij Goedkope Uitvaart Bergen op Zoom. Het hangt er natuurlijk vanaf of u kiest voor een kleine, besloten uitvaart of een zeer uitgebreide aangelegenheid waarbij kosten noch moeite gespaard zijn. En alles wat daartussen zit. Wat een afscheid van een dierbare mooi maakt zijn vaak niet de dingen die geld kosten. De mooie woorden van een familievriend, een aandoenlijk afscheid van een kleinkind, of de klanken van de geliefde muziek. Vandaar dat Goedkope Uitvaart Bergen op Zoom u niet in het algemeen kan zeggen wat een uitvaart kost, maar wel dat het binnen uw eigen budget moet passen. Een passend afscheid is in vele opzichten troostend. Onze pakketten geven een richtlijn waarbinnen het zeker kan, de extra kosten van eventuele aanpassingen hoort u altijd vooraf. 

Ervaringen van anderen met een begrafenis of crematie die geregeld is door Goedkope Uitvaart Bergen op Zoom leest u op www.klantenvertellen.nl.

Uitvaart regelen bij Goedkope Uitvaart Bergen op Zoom?

Als een dierbare komt te overlijden moet vaak in korte tijd veel geregeld worden. Daar kunt u wel wat hulp bij gebruiken. Neem contact op met Goedkope Uitvaart Bergen op Zoom en u zal persoonlijk en professioneel geholpen worden. Samen met uw uitvaartverzorger kunt u uw wensen bespreken en de mogelijkheden bekijken. Samen met ons zult u een mooi afscheid regelen waar u met een goed gevoel op kunt terugkijken. Deel met ons uw ideeën en we denken met u mee. Alles wat we voor u doen, daarvan weet u vooraf de prijs. En aandacht en respect is bij Goedkope Uitvaart Bergen op Zoom overal bij inbegrepen.

Begrafenis of crematie bij Goedkope Uitvaart Bergen op Zoom

Een begrafenis brengt andere kosten met zich mee dan een crematie. Grafrechten, een graf en het onderhoud zijn niet allemaal inbegrepen in de dienstverlening van Goedkope Uitvaart Bergen op Zoom. Onze pakketten geven dat duidelijk aan. De ene begraafplaats hanteert andere tarieven dan de andere, vandaar dat dit meestal apart wordt gefactureerd. U heeft de kosten die u besteedt aan een uitvaart, of het nu een begrafenis of een crematie is, bij Goedkope Uitvaart Bergen op Zoom, geheel in eigen hand. Elke keuze maakt u zelf. Zo kunt u bijvoorbeeld ook voor een andere kist kiezen dan de vaak gekozen, inbegrepen standaard kist. Kijkt u op www.goedkoopstegrafkist.nl voor alternatieven. Ook de rouwboeketten kunt u zo duur maken als u zelf wilt, maar met www.heavenly-flowers.nl betaalt u niet teveel.

Goedkope Uitvaart Bergen op Zoom is 24/7 bereikbaar. Als u een overlijden wilt melden, of meer informatie wilt, bel gerust 085 016 0685 of mail naar info@goedkopeuitvaart.nl.

Bekijk paketten

€ 999,-

€ 2.999,-

€ 4.299,-

€ 1.999,-

€ 2.399,-

€ 3.399,-