Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp

Goedkope Uitvaart Wassenaar

“Wat een bijzondere mensen werken bij jullie. Stuk voor stuk even respectvol, meevoelend en echt luisterend naar onze voorkeuren. Heel flexibel en waardig, een enorme steun in deze moeilijke tijd.”

– Annelies

Goedkope Uitvaart Wassenaar

Als een afscheid naderbij komt of iemand als is overleden, is het prettig verzekerd te zijn van goede begeleiding bij de uitvaart. Of je nu woont in een van de landgoederen of villa’s, langs de kust of meer in de bossen, rijk of wat armer, iedereen kan terecht bij Goedkope UItvaart Wassenaar. Elk mens is uniek en verdient een mooi afscheid, liefst passend bij het geleefde leven en bij het beschikbare budget. Respect is niet in geld uit te drukken. Ook met minder geld, voor eerlijke prijzen, kan Goedkope Uitvaart Wassenaar een afscheid realiseren waaraan u met een warm gevoel kunt terugdenken.

Bekijk de pakketten van Goedkope Uitvaart Wassenaar, waarin overzichtelijk is beschreven wat we voor u kunnen doen, tegen welke tarieven. Neem gerust contact op als u vragen heeft.

Waarom een uitvaart regelen bij Goedkope Uitvaart Wassenaar?

Bij Goedkope Uitvaart Wassenaar kunt u er zeker van zijn dat de uitvaart goed geregeld wordt, met respect voor uw wensen en duidelijkheid over de kosten. Vooraf, dus u krijgt geen onverwacht hoge rekeningen naderhand. En goedkoper dan menig andere uitvaartonderneming zonder aan waardigheid in te leveren. Bespreek al uw wensen en Goedkope Uitvaart Wassenaar zal ervoor zorgen dat die betaalbaar vertaald wordt naar een mooi afscheid. 

Als er een uitvaartverzekering is, dan bent u niet verplicht het nummer te bellen dat u waarschijnlijk op de polis vindt. Het is zelfs raadzaam om eerst te vergelijken wat u met het uit te keren bedrag kunt realiseren. Als de verzekeraar/uitvaartonderneming althans net zo transparant is over de tarieven als Goedkope Uitvaart Wassenaar. U zult merken dat u met de dienstverlening van Goedkope Uitvaart Wassenaar meer kunt doen dan u voor mogelijk hield. Hoe dat komt? Omdat onze marges lager kunnen zijn door onze lage overheadkosten en we graag eerlijke prijzen rekenen. 

Benieuwd naar ervaringen van anderen met Goedkope Uitvaart Wassenaar? Lees hier verder.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart Wassenaar?

De kosten van een uitvaart zijn afhankelijk van de keuzes die u maakt. Goedkope Uitvaart Wassenaar werkt met pakketten waarmee u een helder beeld krijgt van de mogelijkheden en daarbij behorende kosten. Ook als u daarvan afwijkt, als u bijvoorbeeld een uitgebreidere condoleance wilt of meerdere volgauto’s dan zal uw uitvaartverzorger vooraf de kosten ervan met u bespreken. Als u voor uw overleden dierbare liever een andere grafkist wilt dan de nette standaard kist die in de pakketten is opgenomen, dan kunt u eventueel op www.goedkoopstegrafkist.nl een andere keuze maken. U ziet ook daarvan direct de kosten. 

Goedkope Uitvaart Wassenaar wilt u ervoor behoeden dat u in deze stressvolle periode keuzes maakt waar u spijt van krijgt. In alle rust en helder over de kosten, zult u uw beslissingen kunnen nemen. 

Wilt u meer informatie over de kosten van een uitvaart? Kijk op www.kostenuitvaart.nl.

Goedkope begrafenis regelen bij Goedkope Uitvaart Wassenaar

Naast de vraag welke begrafenisondernemer u in de arm zult nemen, komt ook nog vaak de vraag naar voren: moeten we nu een begrafenis of een crematie regelen. Het kan helpen om dit soort vragen voor te zijn door een intakeformulier in te vullen, waarin alle administratieve zaken die nodig zijn voor het regelen van een uitvaart zijn verzameld. Dat kan bij Goedkope Uitvaart Wassenaar geheel vrijblijvend. 

Wist u dat een begrafenis op elke begraafplaats in Nederland een andere prijs kan hebben? Elke gemeente en elke begraafplaats daarin kan andere tarieven hanteren. Bij Goedkope Uitvaart Wassenaar kunt u ervoor kiezen dat uw uitvaartverzorger de begraafplaats bepaalt. Hiermee bespaart u kosten, die u voor een ander aspect van een mooi afscheid kunt gebruiken. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat u wel degelijk een duidelijke voorkeur heeft voor bijvoorbeeld het RK Kerkhof ‘in Loco Pascuae, of de NH begraafplaats bij de Dorpskerk of Persijnhof. Dan kan Goedkope Uitvaart Wassenaar uiteraard ook alles voor u regelen. 

Crematie regelen met Goedkope Uitvaart Wassenaar

Als een dierbare duidelijk was over de keuze voor een crematie kunt u bij Goedkope Uitvaart Wassenaar goed terecht. Bekijk de pakketten voor onze mogelijkheden en bespreek alles wat u wilt met uw uitvaartverzorger. In en om Wassenaar zijn talrijke mogelijkheden voor een groots afscheid, maar u kunt ook kiezen voor een net zo mooi intiem afscheid bij u thuis. Alles is bespreekbaar en heel veel is mogelijk. Ook de keuze van het crematorium is geheel aan u, maar net als bij de begraafplaatsen hanteert elk crematorium eigen tarieven. Terwijl overal hetzelfde respect gehanteerd wordt en overal volgens dezelfde regels wordt gewerkt. 

Het is belangrijk dat u uw eigen wensen goed voor ogen houdt en u niets laat aanpraten door anderen, maar uw eigen weg kiest. Goedkope Uitvaart Wassenaar geeft u die ruimte.

Wilt u een overlijden melden of heeft u vragen? Bel gerust met Goedkope Uitvaart Wassenaar op 085 016 0685 of mail naar info@goedkopeuitvaart.nl. Goedkope Uitvaart Wassenaar kunt u dag en nacht bereiken.

Bekijk paketten

€ 999,-

€ 2.999,-

€ 4.299,-

€ 1.999,-

€ 2.399,-

€ 3.399,-