Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp

Goedkope Uitvaart Castricum

“Dankzij Goedkope Uitvaart Castricum konden we afscheid nemen van onze vader op de manier die we voor ogen hadden. Ruim binnen onze beschikbaar budget. Dat had pa geweldig gevonden!”

– Familie de H.

Goedkope Uitvaart Castricum

Zoals iedereen wel weet, geeft een overlijden veel verdriet en stress. Maar niemand weet van tevoren hoeveel dat is en of functioneren nog wel mogelijk is. En dat in een periode waarin veel besluiten genomen moeten worden. Het kan helpen als iemand al vooraf een en ander heeft vastgelegd. Dat kan ook bij Goedkope Uitvaart Castricum. Vul geheel vrijblijvend dit intakeformulier in, dan weten uw nabestaanden waar ze aan toe zijn. 

Als u nu voor een dierbare een mooi afscheid wilt regelen, helpen onze pakketten om inzicht te krijgen in de mogelijkheden.

Bekijk ze rustig en overleg uw wensen met uw uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart Castricum.

Goedkope uitvaart regelen bij Goedkope Uitvaart Castricum

Het verlies van een naaste verwerken is al moeilijk genoeg. Juist in die periode is het prettig als u hulp krijgt bij het regelen van de praktische zaken en iemand met ervaring in de buurt is dan onontbeerlijk. Goedkope Uitvaart Castricum zal een uitvaart met u regelen die misschien goedkoop heet, maar beslist niet goedkoop oogt. Geen van de aanwezigen zal merken dat u voor een budget uitvaartonderneming koos. Uw uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart Castricum denkt met u mee en draagt ideeën aan als u dat wilt. Persoonlijk, stijlvol, maar ongedwongen zullen wij samen met u een uitvaart regelen waar u, ondanks het verdriet, achteraf met een goed gevoel aan zult terugdenken. Ieder mens verdient een mooi afscheid en Goedkope UItvaart Castricum regelt dat betaalbaar.

Wat kost een begrafenis of crematie bij Goedkope Uitvaart Castricum? 

De kosten van een uitvaart zijn veelal afhankelijk van de keuzes die u maakt. De keuze voor de uitvaartonderneming is een belangrijke eerste beslissing, die u veel in de kosten kan schelen. Met Goedkope Uitvaart Castricum neemt u een uitvaartondernemer in de arm, die door goede afspraken, korte lijntjes en weinig overhead, goedkoper is dan menig ander. Mede door de duidelijke pakketten zijn de kosten inzichtelijk en weet u ook waar u voor kiest. Uw wensen worden door uw uitvaartverzorger vertaalt naar een uitvaart zoals u die voor ogen had, binnen het beschikbare budget. Als u een uitvaartpolis heeft, scheelt dat natuurlijk. Ook al staat daar een nummer op dat u kunt bellen in geval van een overlijden, dat bent u niet verplicht. U bent vrij in uw keuze. En bij Goedkope Uitvaart Castricum betekent dat dat u meer kunt doen dan u vooraf voor mogelijk had gehouden. Ook als er geen verzekering is, bent u altijd welkom bij Goedkope Uitvaart Castricum. 

Bent u benieuwd naar ervaringen van anderen? Lees hier de beoordelingen van onze klanten.

Goedkope crematie in Castricum

Voor een goedkope, complete crematie kunt u goed terecht bij Goedkope Uitvaart Castricum. Als u kiest voor een meer ‘aangeklede’ crematie, met dragers, volgauto’s, een plechtigheid met sprekers, muziek, consumpties tijdens de condoleance, bent u ook van harte welkom. Maar uw keuze staat voorop, u weet het beste op welke manier u uw dierbare de beste eer bewijst. En u bent ook de enige die kunt beslissen wat u wilt of kunt uitgeven. En u heeft een mooie herinnering aan een afscheid als die liefdevol en respectvol is, dat zijn zaken die niet in geld zijn uit te drukken. Alles is goed, alles is bespreekbaar, en bijna alles is mogelijk. 

Goedkope begrafenis bij Goedkope Uitvaart Castricum

Een begrafenis brengt meestal extra kosten met zich mee. Omdat elke begraafplaats, en elke gemeente vaak verschillende tarieven berekent, kunnen de kosten hiervan voor onaangename verrassingen zorgen. Goedkope Uitvaart Castricum kan voor u een algemeen graf op een door ons gekozen begraafplaats regelen en daarmee de prijs laag houden. Zodat u uw budget kunt besteden aan een afscheid waarbij u het geleefde leven herdenkt van de overledene. Natuurlijk kunt u zelf uw keuze maken voor de begraafplaats en dan wat extra betalen. Bij Goedkope Uitvaart Castricum zult u bij elke beslissing precies weten waar u financieel aan toe bent. U kunt ook kiezen voor een uitgebreider pakket waarbij ook de keuze voor een particulier graf op een begraafplaats naar keuze direct inbegrepen is. 

Bij Goedkope UItvaart Castricum zul u nooit achteraf een onverwachte nota krijgen, u weet vooraf wat uw keuze kost.

Wilt u wat meer informatie of wilt u direct een overlijden melden? Belt u 085 016 0685 of mail naar info@goedkopeuitvaart.nl. Goedkope Uitvaart Castricum is 24/7 bereikbaar.

Bekijk paketten

€ 999,-

€ 2.999,-

€ 4.299,-

€ 1.999,-

€ 2.399,-

€ 3.399,-