Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp

Goedkope Uitvaart Leudal

“We kregen goede adviezen over de kaart, de bloemen, de uitvaart. Meedenken is hun motto en niet dwingend sturen, zoals we een vorige keer elders hadden ervaren. Ik hoop voorlopig geen uitvaart meer te hoeven regelen, maar anders kom ik zeker weer terug.”

– Erik

Goedkope Uitvaart Leudal

In het Limburgse Leudal kan Goedkope Uitvaart Leudal u helpen bij het organiseren van een afscheid van een dierbare. Respectvol, waardig en betaalbaar. Of u nu uit Haelen, Heythuysen, Hunsel, Roggel of Neer komt, bij Goedkope Uitvaart Leudal kunt u terecht. 

Hoe u ook wilt dat de uitvaart er uit gaat zien, uw persoonlijke uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart Leudal zorgt voor een mooi, betaalbaar afscheid. 

Onderstaande pakketten helpen u bij de keuze. Overleg is altijd mogelijk, neem gerust contact op met Goedkope Uitvaart Leudal.

Hoe kunt u een goedkope uitvaart regelen bij Goedkope Uitvaart Leudal?

Waar u ook verzekerd bent, u bent niet verplicht de uitvaartonderneming te bellen die genoemd staat op de polis. U bent geheel vrij in uw keuze voor een andere begrafenisonderneming, dus ook een die betaalbaar is. Samen met Goedkope Uitvaart Leudal regelt u een uitvaart waarvoor u niet meer betaalt dan het kost. Dat klinkt vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Door duidelijke en transparante pakketten helpt Goedkope Uitvaart om u het overzicht te geven, dat iemand vaak kwijt raakt in een emotionele tijd als die na een overlijden van een dierbare. Juist die transparantie voorkomt dat u uw wensen weliswaar verwezenlijkt ziet, maar tegen een hoge prijs. Uw uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart Leudal zal bij elke keuze die u maakt direct inzichtelijk maken wat die keuze betekent voor de totaalprijs. Zo komt u niet voor een onverwacht hoge nota te staan. En blijft de uitvaart binnen uw beschikbare budget.

Voor Goedkope Uitvaart Leudal is het van belang dat u zelf zoveel mogelijk kunt bepalen hoe uw dierbare de laatste weg gaat en herdacht wordt. U weet zelf het beste wat past bij het geleefde leven en hoe uw dierbare in dat leven stond. Persoonlijk en liefdevol afscheid nemen, helpt bij het verwerken van het verlies. En dat kan ook voor minder geld.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart Leudal?

De kosten van een uitvaart zijn altijd afhankelijk van de keuzes die u maakt. Te beginnen met de keuze voor de uitvaartonderneming. Vervolgens zijn er heel veel keuzes die elk weer andere kosten met zich meebrengen. Er is bijvoorbeeld de keuze voor thuis opbaren of in een uitvaartcentrum, de keuze voor crematie of begrafenis, de keuze voor een kerkdienst, de keuze voor een plechtigheid en/of condoleance in een bijzondere locatie of thuis, de keuze voor dragers en volgauto’s. En eventueel ook de keuze voor de kist, als u een andere kist dan de nette inbegrepen uitvaartkist wilt. Kijk voor een andere kleur, ander model of ander materiaal bij www.goedkoopstegrafkist.nl. Topkwaliteit tegen het laagste tarief. Of u bloemen wilt of niet hangt misschien ook van de prijs af. Laat u verrassen door de lage tarieven van de rouwboeketten bij www.heavenly-flowers.nl. Heel veel is mogelijk, maar niets is verplicht. Uw keuzes zijn bepalend, niet alleen voor de kosten, maar ook voor het uiteindelijke afscheid. Wat u ook kiest, als het voor uw gevoel past bij de overledene en de nabestaanden, is het goed. En bij Goedkope Uitvaart Leudal dan ook goed betaalbaar. 

Bent u benieuwd naar ervaringen van anderen met de dienstverlening van Goedkope Uitvaart Leudal? Lees ze hier.

Goedkope begrafenis bij Goedkope Uitvaart Leudal

In de gemeente Leudal zijn diverse (Rooms-Katholieke) begraafplaatsen. Als uw dierbare heeft aangegeven begraven te willen worden, zal ook duidelijk zijn welke begraafplaats de voorkeur heeft. Soms ook niet en de keuze is dan aan de nabestaanden. Bij Goedkope Uitvaart Leudal kunt u er dan ook voor kiezen uw uitvaartleider te laten bepalen welke begraafplaats gekozen worden. Elke gemeente en ook elke begraafplaats hanteert verschillende tarieven, niet alleen voor de grafrechten, maar ook voor het onderhoud of andere grafkosten. Met pakket Essentie kiest u voor een optie waarbij Goedkope Uitvaart Leudal bepaalt welke begraafplaats het wordt, tegen een meerprijs kunt u uiteraard kiezen voor de begraafplaats in de buurt. U zult altijd vooraf weten wat dan de kosten zullen zijn. Zo weet u precies waar u voor kiest. Wat u ook kiest, de uitvaart zal respectvol plaatsvinden. 

Goedkope Uitvaart Leudal, ook voor een goedkope crematie

Afscheid nemen van een dierbare is al moeilijk genoeg. Dan ook nog een uitvaart regelen waarbij de kosten niet te hoog oplopen, valt niet mee. Maar om dan een goedkope crematie te regelen? Wees gerust. Een goedkope crematie is bij Goedkope Uitvaart Leudal altijd een persoonlijke, respectvolle crematie. Het respect en de waardigheid is vanzelfsprekend. Elk mens verdient een mooi afscheid van dit leven en daar kunt u bij Goedkope Uitvaart Leudal van op aan. Uw uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart Leudal zal zijn of haar best doen om uw wensen zo goed mogelijk te vertalen naar een passend afscheid. 

Wilt u een overlijden melden of heeft u nog vragen? Bel Goedkope Uitvaart Leudal op 085 016 0685 of mail naar info@goedkopeuitvaart.nl. We zijn 24/7 beschikbaar.

Bekijk paketten

€ 979,-

€ 2.999,-

€ 4.199,-

€ 1.999,-

€ 2.349,-

€ 3.299,-