Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp

Goedkope Uitvaart IJsselstein

“Dat een goedkope uitvaart zo mooi zou kunnen zijn, hadden we nooit verwacht. Respectvol, stijlvol en tegelijk ook ongedwongen. Het paste precies bij onze vader. De hele familie was blij met deze keuze.”

– Namens de familie, Erik

Goedkope Uitvaart IJsselstein

Ook in het gezellige IJsselstein kan het wel eens lijken of de wereld stil staat. Als een dierbare komt te overlijden, is dat even het enige dat ons bezighoudt. Iedereen reageert dan anders, de een gaat gelijk van alles regelen, de ander is als het ware verdoofd. Hoe dat ook voor u is, u zult toch een mooi afscheid willen regelen voor uw naaste. Goedkope Uitvaart IJsselstein wilt u daar graag bij helpen. Ervaren, betrokken, maar vooral luisterend naar uw wensen. Juist als een afscheid zo geregeld wordt dat u er een warm gevoel aan overhoudt, helpt u dat ook in het verwerken. Daar streeft Goedkope Uitvaart IJsselstein naar. Samen met u en binnen het beschikbare budget.

Bekijk onze mogelijkheden in onderstaande pakketten. Voor vragen of aangeven van uw wensen kunt u altijd contact met Goedkope Uitvaart IJsselstein opnemen.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart IJsselstein?

De kosten van een uitvaart zijn niet direct aan te geven. Onze pakketten geven een duidelijk overzicht en zo zult u vast al een idee krijgen. Maar de exacte kosten zijn afhankelijk van de keuzes die u maakt. Misschien wilt u liever een andere kist dan de standaard nette uitvaartkist die inbegrepen is bij al onze pakketten. Wellicht vindt u dan een betaalbaar alternatief op www.goedkoopstegrafkist.nl, waar andere kleuren, andere houtsoorten, maar ook andere materialen en vormen worden aangeboden tegen een laag tarief. U kunt kiezen voor een intieme plechtigheid en/of condoleance in uw eigen huis, of het huis van de overledene, u kunt een locatie afhuren in het centrum van IJsselstein, of ergens langs de Hollandse IJssel. Heel veel is mogelijk, alles is bespreekbaar en alles heeft zijn eigen kostenplaatje. Wat u ook kiest, Goedkope Uitvaart IJsselstein laat u bij elke keuze weten wat de kosten zullen worden. Zo zult u ook naderhand met een goed gevoel kunnen terugdenken aan het afscheid, dat tegelijk erg verdrietig zal zijn. 

Wilt u graag ervaringen van anderen met Goedkope Uitvaart IJsselstein lezen? Dat kan hier.

Goedkope crematie regelen bij Goedkope Uitvaart IJsselstein

Een goedkope crematie betekent bij goedkope Uitvaart IJsselstein een respectvolle, stijlvolle crematie, waarbij niets aan waardigheid is ingeleverd. Respect en waardigheid kost namelijk niets. Er moeten bepaalde dingen geregeld worden en dat moet goed gebeuren, daar kan niemand onderuit. Maar Goedkope Uitvaart IJsselstein communiceert duidelijk de kosten met u, zodat u precies weet waar u voor betaalt. U kunt bijvoorbeeld bij Goedkope Uitvaart IJsselstein kiezen voor een goedkoper crematorium, waarmee u kosten kunt besparen. Er bestaat namelijk nogal veel verschil tussen de tarieven bij verschillende crematoria, afhankelijk soms van gemeenten. Het afscheid kunt u dan verder bij u in de buurt in IJsselstein laten plaatsvinden, waarbij u het leven van uw dierbare samen met familie en vrienden herdenkt. Als u juist liever de laatste weg van uw naaste tot het einde toe begeleidt, kan dat natuurlijk ook. Luisterend naar uw wensen geeft uw uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart IJsselstein suggesties waarmee u zoveel mogelijk daarvan kunt laten uitkomen. 

Goedkope begrafenis regelen bij Goedkope Uitvaart IJsselstein

U kunt kiezen voor een begrafenis op begraafplaats Eiteren, de Hoge Akker of Groene Dijk, maar u kunt ook een andere keuze maken. Als u Goedkope Uitvaart IJsselstein een begraafplaats laat kiezen, die wellicht dichter bij uw eigen woonplaats ligt, of als het u niet veel uitmaakt waar de laatste rustplaats zich bevindt, dan kunt u daarmee op kosten besparen. Misschien staat dit idee u niet aan, of juist wel, zoals gezegd: iedereen is anders en Goedkope Uitvaart IJsselstein reikt u mogelijkheden aan waar u misschien nooit eerder bij stilstond. Wat u ook kiest, uw gevoelens hierover zijn leidend. En daarbij helpt het dat Goedkope Uitvaart IJsselstein altijd rekening houdt met uw beschikbare budget. 

Of u nu verzekerd bent of niet, we denken graag met u mee. Het is bovendien ook zo dat u vrij bent om te kiezen voor een uitvaartondernemer, waar u ook verzekerd bent. U bent niet verplicht te kiezen voor degene die op de polis staat. Goedkope Uitvaart IJsselstein regelt dat verder voor u met de verzekeraar. 

Wilt u een overlijden melden, of heeft u nog wat vragen, bel gerust met Goedkope Uitvaart IJsselstein: 085 016 0685 of mail naar info@goedkopeuitvaart.nl.

Bekijk paketten

€ 979,-

€ 2.999,-

€ 4.199,-

€ 1.999,-

€ 2.349,-

€ 3.299,-