Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp

Goedkope Uitvaart Teylingen

“Een afscheid van een leven is altijd verdrietig, ook als die persoon 90 jaar werd. Het helpt als de uitvaart goed geregeld is. Na een prachtig leven, kreeg ons moeder, oma en overgrootoma ook een prachtige uitvaart.”

– Familie H.

Goedkope Uitvaart Teylingen

Als een dierbare komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Of u nu in Sassenheim, Voorhout of Warmond woont, een mooi afscheid is overal in Teylingen mogelijk. Samen met Goedkope Uitvaart Teylingen kunt u een uitvaart organiseren waarbij het geleefde leven mooi herdacht wordt, alles zoals dat past bij u, de andere nabestaanden en de wensen van de overleden dierbare. Met eerlijke prijzen voor betrokken dienstverlening van Goedkope Uitvaart Teylingen. 

Bekijk de mogelijkheden in de pakketten van Goedkope Uitvaart Teylingen en zie dat die alles omvatten tegen verrassend lage tarieven. Elke aanvulling die u wilt maken is bespreekbaar en uw persoonlijke uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart Teylingen houdt u op de hoogte van de kosten. Helder en duidelijk.

Goedkope uitvaart regelen met Goedkope Uitvaart Teylingen

Op het moment dat een naaste is overleden, komt er veel op u af. Als er een uitvaartpolis is, kunt u het nummer dat daarop vermeld staan bellen, maar u kunt ook zelf kiezen voor een uitvaartonderneming die reële prijzen hanteert, zoals Goedkope Uitvaart Teylingen. Juist op een emotioneel en hectisch moment als dit, bent u misschien geneigd alles snel te willen regelen. En daarbij wilt u niet aan kosten denken, want uw dierbare verdient het allerbeste. Wist u dat u dat bij Goedkope Uitvaart Teylingen ook kunt regelen? Een uitvaart met alle waardigheid en respect voor de overledene, en aandacht voor uw wensen, maar dan voor de prijs die eerlijk is. Geen van de aanwezigen zal merken dat u koos voor een goedkope uitvaart, maar achteraf zullen ze u wel vragen welke uitvaartonderneming dit gedenkwaardige afscheid regelde. Ons doel is om samen met u het afscheid te realiseren waar u met een goed gevoel aan terug denkt. Goedkope Uitvaart Teylingen verzorgt voor u een mooie herinnering. 

Benieuwd hoe anderen de dienstverlening van Goedkope Uitvaart Teylingen hebben ervaren? Lees hier verder. 

Wat kost een crematie of begrafenis bij Goedkope Uitvaart Teylingen?

De kosten van een uitvaart verschillen nogal. Met de heldere pakketten van Goedkope Uitvaart Teylingen heeft u wel alvast een duidelijk beeld van de mogelijkheden. Natuurlijk wilt u het afscheid zo persoonlijk mogelijk maken. Dat kan altijd en bespreek vooral uw wensen met uw uitvaartverzorger. Samen met u zal Goedkope Uitvaart Teylingen uw wensen vertalen naar een mooie stijlvolle, passende uitvaart.

De exacte kosten van een uitvaart zijn afhankelijk van die persoonlijke keuzes. De een wil graag thuis afscheid nemen, de overledene dan laten verzorgen en kisten en laten overbrengen naar een uitvaartcentrum. De ander kiest voor thuis opbaren, in bed of in een kist. Welke kist dat zal zijn is ook een persoonlijke keuze. Of u kiest de nette standaardkist – overigens bij alle uitvaartondernemingen het vaakst gekozen model – die is inbegrepen in de pakketten van Goedkope Uitvaart Teylingen, of u kijkt nog even op www.goedkoopstegrafkist.nl voor betaalbare alternatieven van dezelfde topkwaliteit. U kunt kiezen voor dragers en volgauto’s voor de uitvaart, of voor een condoleance in de intieme omgeving van uw eigen huiskamer, of die van uw overleden dierbare. Of u kiest voor een plechtigheid en condoleance in een landhuis in de buurt, of een locatie die uw naaste vaak bezocht. Er is heel veel mogelijk en alles is bespreekbaar en alles heeft natuurlijk een eigen prijskaartje. Het is bij Goedkope Uitvaart Teylingen alleen zo dat u altijd tijdig, vóór de uitvaart helder heeft wat die kosten zullen zijn. U krijgt nooit een onverwachte nota achteraf. 

Een begrafenis of een crematie met Goedkope Uitvaart Teylingen

Voor zowel het regelen van een begrafenis of een crematie bent u bij Goedkope Uitvaart Teylingen aan het goede adres. Bij alle begraafplaatsen in uw omgeving kan Goedkope Uitvaart Teylingen voor u terecht. Dat geldt ook voor de dichtstbijzijnde crematoria in Lisse en Leiden. Wist u dat elk crematorium en elke begraafplaats verschillende tarieven rekent? En dat die echt enorm uiteen kunnen lopen? Zonder aan waardigheid en respect in te leveren, kunt u bij Goedkope Uitvaart Teylingen ook kiezen voor pakket Essentie, waarbij uw uitvaartverzorger de locatie bepaalt. Dat geeft u financiële ruimte in andere aspecten van het afscheid. Hoewel het tegenwoordig vaak voorkomt dat nabestaanden hun naaste begeleiden tot aan de oven, zijn er nog steeds velen die dit niet willen. De locatie is dan wellicht minder belangrijk en kan enorm in prijs schelen. Natuurlijk moet u zelf voelen hoe dit voor u is en u bent geheel vrij uw eigen keuzes te maken uiteraard. Bespreek uw wensen en voorkeuren met uw uitvaartverzorger en organiseer het afscheid waar u zich het prettigst bij voelt. Dan kunt u er zeker van zijn dat u er naderhand met een warm gevoel aan terugdenkt, hoe verdrietig u nu wellicht bent. 

Heeft u vragen, of wilt u een overlijden melden? Bel met Goedkope Uitvaart Teylingen op 085 016 0685 of mail naar info@goedkopeuitvaart.nl. Goedkope Uitvaart Teylingen is 24/7 bereikbaar en beschikbaar.

Bekijk paketten

€ 999,-

€ 2.999,-

€ 4.299,-

€ 1.999,-

€ 2.399,-

€ 3.399,-