Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp

Goedkope Uitvaart Landgraaf

“Hoe jullie het doen weet ik niet, maar het voelde heel vertrouwd. Op zo’n emotioneel moment met iemand die je niet kent van alles regelen leek ongemakkelijk, maar we voelden ons gelijk gesteund. Goede ideeën en gelukkig ook betaalbaar. Nogmaals bedankt!”

– Namens de familie, Jon

Goedkope Uitvaart Landgraaf

Als een dierbare komt te overlijden moet er van alles geregeld worden. Of het overlijden nu plotseling kwam of na een lang ziekbed, hoe iemand daarop reageert is voor iedereen verschillend. Met steun van een goede uitvaartonderneming als Goedkope Uitvaart Landgraaf zult u in staat zijn een afscheid te organiseren waar u met een warm en liefdevol gevoel aan terugdenkt. Een afscheid dat binnen uw beschikbare budget ligt.

Onderstaande pakketten helpen u bij de keuze. Overleg is altijd mogelijk. 

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart Landgraaf?

De kosten van een uitvaart zijn altijd afhankelijk van de keuzes die u maakt. Ten eerste al  de keuze van de begrafenisonderneming. Waar u ook verzekerd bent, Goedkope Uitvaart Landgraaf kan de uitvaart voor u regelen. Ook al staat er in uw verzekeringspapieren dat u een bepaald nummer moet bellen, belt u ons. Bij Goedkope Uitvaart Landgraaf zullen wij voor u de uitvaart uitvoeren tegen lagere kosten, zonder in te leveren op waardigheid. Zo zult u geen onverwachte extra nota achteraf krijgen. Goedkope Uitvaart Landgraaf zorgt dat u binnen uw budget, aan de hand van uw wensen, een passende en gedenkwaardige uitvaart regelt. Overzichtelijk door de pakketten, persoonlijk door de uitvaartverzorger en vooral transparant. Elke variant die u bedenkt heeft een prijskaartje, bij Goedkope Uitvaart Landgraaf zult u vooraf weten wat elk onderdeel kost. 

Goedkope uitvaart regelen met Goedkope Uitvaart Landgraaf

Bij Goedkope Uitvaart Landgraaf is een goedkope uitvaart altijd een persoonlijke, respectvolle uitvaart. Afscheid nemen van een dierbare is al moeilijk genoeg. Dat u in die emotionele periode ook nog allerlei beslissingen moet nemen, waarbij het prettig zou zijn dat de kosten niet teveel oplopen, is erg lastig. Goedkope Uitvaart Landgraaf helpt u daar graag en professioneel mee. Respect heeft geen prijskaartje, dat krijgt u er bij Goedkope Uitvaart Landgraaf altijd vanzelfsprekend bij. Elk mens is anders, elke uitvaart zal anders zijn. Of u het afscheid nu in een uitvaartcentrum wilt laten plaatsvinden, thuis of in een geliefd café, u weet het beste wat past bij de overledene. Uw uitvaartverzorger zal zijn of haar best doen om uw wensen zo goed mogelijk te vertalen naar een passend afscheid. Passend bij het geleefde leven van uw dierbare, passend bij de verwachtingen van de nabestaanden en passend binnen het budget. 

Wat zijn de ervaringen met Goedkope Uitvaart Landgraaf?

Lees hier de ervaringen van mensen die eerder gebruik maakten van onze dienstverlening. 

Op klantenvertellen.nl hebben zij hun ervaringen met ons gedeeld.

Goedkope crematie of een goedkope begrafenis regelen in Landgraaf

De keuze voor een crematie of een begrafenis is vaak al vooraf gemaakt (Zoniet, is dat best lastig voor nabestaanden om die beslissing te nemen. Via ons intakeformulier kunt u vrijblijvend uw eigen nabestaanden hiervoor behoeden en een en ander alvast noteren).

De kosten van een crematie liggen doorgaans wat lager, maar bij Goedkope Uitvaart Landgraaf zult u ervaren dat de kosten van een begrafenis ook erg mee kunnen vallen. Bij de goedkoopste pakketten van Goedkope Uitvaart Landgraaf zal uw uitvaartleider de locatie van de crematie en de begrafenis bepalen, voor een meerprijs bepaalt u dat zelf. Natuurlijk blijft die keuze altijd aan u, maar het is wel een mogelijkheid die Goedkope Uitvaart Landgraaf biedt. Zonder afbreuk te doen aan waardigheid of respect, kunt u dan eventueel de ruimte in uw budget op een ander vlak gebruiken, zoals de plechtigheid waarin u stilstaat bij het leven van de overledene, of de condoleance waarbij u mooie herinneringen ophaalt aan uw dierbare. Onderdelen van een afscheid die vaak helpen bij het verwerken van verlies. U kunt ook kiezen voor een andere kist dan de nette bijgeleverde kist van Goedkope Uitvaart Landgraaf, kijk eens op www.goedkoopstegrafkist.nl voor alternatieven van topkwaliteit. Een mooi rouwboeket is bij www.heavenly-flowers.nl ook betaalbaar en vers. 

Samen met uw persoonlijke uitvaartverzorger zult u een uitvaart regelen die een blijvend mooie herinnering zal zijn. 

Wilt u een overlijden melden of heeft u nog vragen? Bel Goedkope Uitvaart Landgraaf op 085 016 0685 of mail naar info@goedkopeuitvaart.nl. We zijn dag en nacht bereikbaar. 

Bekijk paketten

€ 979,-

€ 2.999,-

€ 4.199,-

€ 1.999,-

€ 2.349,-

€ 3.299,-