Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp

Goedkope Uitvaart Emmen

“We hebben een zeer goede ervaring met Goedkope Uitvaart Emmen. Alles was professioneel geregeld en zorgvuldig uitgevoerd. We kregen alle tijd om goed afscheid te kunnen nemen. Ook de nazorg was prettig.”

– Familie Brons

 

Goedkope Uitvaart Emmen

Een goedkope uitvaart regelen in ‘Vlinderstad’ Emmen of in de omringende plaatsen van de gemeente Emmen, kan uitstekend bij Goedkope Uitvaart Emmen. Waar van Gogh een paar maanden de veenboeren bestudeerde voor zijn schilderijen, met oog voor ‘de gewone mens’, heeft ook Goedkope Uitvaart Emmen oog voor de wens van iedereen om een mooie uitvaart te kunnen regelen. Professioneel en deskundig, maar vooral ook persoonlijk en met respect. 

Bekijk de mogelijkheden van Goedkope Uitvaart Emmen in onze pakketten en overleg uw wensen met uw uitvaartleider. Alles is bespreekbaar en de kosten zullen vooraf duidelijk zijn.

 

Waarom een uitvaart regelen bij Goedkope Uitvaart Emmen?

Omdat bij Goedkope Uitvaart Emmen een uitvaart goed geregeld is, met respect voor uw wensen en duidelijkheid over de kosten. Door goede contacten, korte lijnen en heldere afspraken met leveranciers kan onze uitvaartverzorger voor u een budget uitvaart op maat regelen. Op het moment dat een dierbare komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Dat valt door alle emoties niet altijd mee. Goedkope Uitvaart Emmen regelt alles wat nodig is en wat u wenst, van het verzorgen van de overledene, het kisten, opbaren, vervoer, tot en met de dag van het definitieve afscheid. Uw uitvaartverzorger bespreekt alles met u en zal suggesties doen die wellicht meer van uw wensen mogelijk maken en u zult altijd vooraf weten hoe uw keuzes de prijs beïnvloeden. 

 

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart Emmen?

De kosten van een uitvaart zijn afhankelijk van de keuzes die u maakt. Goedkope Uitvaart Emmen probeert u aan de hand van pakketten een duidelijk beeld te geven van de mogelijkheden en de daarbij behorende kosten. Ook als u daarvan afwijkt, als u bijvoorbeeld een uitgebreidere condoleance wilt organiseren, dan zal uw uitvaartverzorger vooraf met u de kosten daarvan bespreken. Misschien wilt u een andere dan de standaard kist die bij de pakketten inbegrepen is, kijk dan op www.goedkoopstegrafkist.nl voor een betaalbaar alternatief. 

Als er een uitvaartverzekering is, staat op de polis meestal een telefoonnummer dat u kunt bellen. Dat bent u niet verplicht. Iedereen staat vrij een eigen begrafenisondernemer in de arm te nemen. Of u dan kiest voor een crematie of een begrafenis, dat maakt niet uit. Goedkope Uitvaart Emmen kan u altijd bijstaan, professioneel, betrokken en tegen een veel lager tarief dan de uitvaartonderneming die op uw polis staat. 

Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Lees hier hun commentaren op de dienstverlening van Goedkope Uitvaart Emmen

 

Crematie of begrafenis in Emmen

Of iemand begraven of gecremeerd wil worden is vaak een persoonlijke afweging. Een gevoel of een geloof bepalen meestal de keuze. De prijs kan soms ook een overweging zijn. 

Door de kosten van een graf kan een begrafenis soms wat duurder uitvallen dan een crematie, maar het hangt er maar net vanaf waar u de accenten wilt leggen. Een crematie kan met heel veel extra’s duurder worden dan de gemiddelde begrafenis, uw keuzes zijn altijd bepalend. Voel dus wat voor u het prettigst voelt, of wat de wens van de overledene zou zijn en bekijk in de pakketten van Goedkope Uitvaart Emmen wat de mogelijkheden zijn. Het kan zomaar zijn dat de kosten u meevallen en u met uw uitvaartverzorger precies die uitvaart kunt regelen die u voor uw dierbare wenst. 

Bespreek alles wat u wilt met uw uitvaartverzorger. Heeft u nu al wat vragen bel gerust Goedkope Uitvaart Emmen, op telefoonnummer 085 016 0685 . U kunt ook mailen naar info@goedkopeuitvaart.nl. Goedkope Uitvaart Emmen is dag en nacht bereikbaar.

 

Bekijk paketten

€ 999,-

€ 2.999,-

€ 4.299,-

€ 1.999,-

€ 2.399,-

€ 3.399,-