Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp

Goedkope Uitvaart Almere

“We zijn heel goed en lief geholpen” 

“We wilden ma graag zelf wassen en aankleden, maar wat hulp bleek toch wel prettig. Het voelde heel vertrouwd met Goedkope Uitvaart Almere.”

– familie Stassen

 

Goedkope Uitvaart Almere 

Een goedkope uitvaart regelen in Almere is heel goed te doen. Met hulp van Goedkope Uitvaart Almere zult u merken dat er goed geluisterd wordt naar uw wensen en vooral ook rekening wordt gehouden aan het budget dat u aan de begrafenis of crematie wilt of kunt besteden. Met overzichtelijke pakketten kunt u overal in en om Almere, Almere-Stad of Almere-Haven of ergens anders in Nederland een uitvaart regelen. Goedkope Uitvaart Almere regelt geheel naar uw wensen een uitvaart, passend bij het geleefde leven van de overledene.

Bekijk onderstaande pakketten voor begrafenis of crematie en zie de mogelijkheden bij Goedkope Uitvaart Almere. 

 

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart Almere

Wat een uitvaart precies kost hangt af van persoonlijke keuzes. Als u een uitgebreid afscheid wenst voor uw dierbare, met een plechtigheid en condoleance achteraf, dan zal dat meer kosten dan een intiem afscheid, dat net zo respectvol kan zijn, maar een lager prijskaartje dragen. Elke keuze die u maakt heeft invloed op de prijs. Alles is bespreekbaar en heel veel is mogelijk. Onze uitvaartverzorger zal u daar graag bij begeleiden. Wat u ook kiest, het afscheid zal altijd een mooie, blijvende herinnering zijn. Goedkope Uitvaart Almere vindt dat elk mens een mooi afscheid verdient en we zullen ons er altijd voor inzetten dat voor u te regelen.

Hoewel we geprobeerd hebben het met onze pakketten inzichtelijk te maken voor u, is het heel begrijpelijk als u vragen heeft. Schroom niet te bellen met Goedkope Uitvaart Almere 085 016 0685 of mail naar info@goedkopeuitvaart.nl.  We zijn 24/7 bereikbaar.

 

Goedkope Uitvaart regelen in Almere

Vlakbij Amsterdam, maar ook weer ver genoeg er vandaan om te kunnen genieten van de rust en de ruimte. Dat is vaak een reden voor mensen om in Almere te willen wonen. En er dan wellicht na het overlijden ook te willen blijven. Waar u ook uw laatste rustplaats wilt hebben, u kunt het bij Goedkope Uitvaart Almere ook vooraf regelen. U kunt een formulier invullen waarin u uw wensen kenbaar kunt maken. Zonder verplichtingen, alleen om uzelf en uw nabestaanden rust te geven voor later. Mocht u voor iemand anders een uitvaart moeten regelen, helpt Goedkope Uitvaart Almere u uiteraard graag verder. Wat hulp kunt u in de stressvolle, verdrietige periode, vlak na een overlijden van een dierbare vast gebruiken. Goedkope Uitvaart Almere doet dat respectvol en persoonlijk. En binnen uw budget.

Benieuwd naar ervaringen van anderen met Goedkope Uitvaart Almere? Lees hier hun commentaar.

 

Goedkope begrafenis of een goedkope crematie? 

Meestal is vooraf wel duidelijk of iemand begraven of gecremeerd wil worden. Maar soms ook niet. Als geloof of overtuiging geen rol speelt, en er nooit over gesproken is, is de keuze aan de nabestaanden. Er zijn verschillende afwegingen en de kosten kan er een van zijn.

Goedkope Uitvaart Almere kan u precies uitleggen wat de verschillende kosten zijn, maar de pakketten helpen u alvast op weg. Daarnaast is het handig om te weten of er een uitvaartverzekering was. Ook al staat er een telefoonnummer op de polis, bent u niet verplicht die te bellen. U doet er verstandig aan in elk geval wat prijzen te vergelijken op internet en uw eigen keuze te maken. Dat zal u veel geld kunnen schelen. 

Persoonlijk, respectvol en duidelijk over de kosten. Dat is Goedkope Uitvaart Almere. 

 

Als u direct een overlijden wilt melden of als u vragen heeft bel gerust 085 016 0685 .

Goedkope Uitvaart Almere is 24/7 bereikbaar. Mailen kan ook naar info@goedkopeuitvaart.nl

 

Bekijk paketten

€ 999,-

€ 2.999,-

€ 4.299,-

€ 1.999,-

€ 2.399,-

€ 3.399,-