Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp

Goedkope Uitvaart Valkenswaard

“Ook al had mijn vader een lang ziekbed, toch kwam het moment van overlijden toch onverwachts. Voor mijn moeder was jullie steun ook erg fijn, we voelden ons in vertrouwde handen. Bedankt voor het meedenken en een mooie uitvaart.”

– Ook namens mijn moeder, Anja

 

Goedkope Uitvaart Valkenswaard

Wist u dat Valkenswaard de naam te danken heeft aan de valkeniers die hier ooit valken trainden. En dat ‘Striepersgat’ duidt op het striepen (= verwijderen) van de hoofdnerf van het blad waar sigaren mee gedraaid werden. Elke historie is bijzonder, zo ook die van elk mens. Om een leven van een overleden naaste mooi en respectvol te herdenken, moet de uitvaart goed geregeld zijn. Goedkope Uitvaart Valkenswaard kan dat voor u doen. Waardig, warm en betaalbaar. 

Bekijk de mogelijkheden van Goedkope Uitvaart Valkenswaard in overzichtelijke pakketten. Met de bijbehorende tarieven geven ze u een duidelijk beeld van wat er allemaal bij een uitvaart komt kijken. Heeft u vragen? Neem gerust contact op.

 

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart Valkenswaard?

Elk mens is anders, dus ook elke uitvaart. Wat de exacte kosten zijn is vooraf niet direct te zeggen, die zijn afhankelijk van persoonlijke keuzes. De eerste keuze is die voor een uitvaartonderneming. Als er een uitvaartverzekering is, bent u niet verplicht het nummer te bellen dat op de polis vermeld staat. Ook al lijkt het noodzakelijk, u bent beslist vrij in uw eigen keuzes. Als u Goedkope Uitvaart Valkenswaard belt, kunt u er zeker van zijn dat u voor minder geld, meer kunt realiseren van uw wensen. 

Niet alleen de pakketten bieden duidelijkheid, maar ook uw persoonlijke uitvaartverzorger zal met u meedenken. Van elke aanpassing die u wilt doen, zult u gelijk de kosten die daarbij horen weten. Als u bijvoorbeeld een andere grafkist wilt dan de inbegrepen nette standaardkist, kijkt u dan een op www.goedkoopstegrafkist.nl voor betaalbare alternatieven.

Als u graag bloemen bij de kist wilt, kunt u bij www.heavenly-flowers.nl mooie verse rouwboeketten bestellen die redelijk geprijsd zijn.

Kijkt u voor meer informatie over de kosten ook eens op www.kostenuitvaart.nl.

 

Goedkope uitvaart regelen met Goedkope Uitvaart Valkenswaard

Als een dierbare komt te overlijden moet er van alles geregeld worden, veel beslissingen over het afscheid moeten worden gemaakt. Dat valt beslist niet altijd mee en het is prettig daarbij gesteund te worden door een uitvaartondernemer die u niet onder druk zet, maar echt meedenkt en wiens doel het is om het afscheid zo te realiseren dat u er naderhand met een warm gevoel aan terugdenkt. Goedkope Uitvaart Valkenswaard is zo’n uitvaartonderneming. We zijn ervan overtuigd dat een mooi afscheid niet duur hoeft te zijn. Natuurlijk wilt u het beste voor uw naaste en met Goedkope Uitvaart Valkenswaard zult u dat ook krijgen. En tegelijk zal het ook betaalbaar blijven. Bij Goedkope Uitvaart Valkenswaard weet u ruim op tijd wat de totale kosten zullen zijn.

Benieuwd naar ervaringen van anderen met onze dienstverlening? Bekijk hier hun commentaren. 

 

Goedkope crematie en begrafenis regelen bij Goedkope Uitvaart Valkenswaard

Of u kiest voor een begrafenis op de Oude Begraafplaats Kerkhofstraat of “Eikenhof” aan de Sil, Goedkope Uitvaart Valkenswaard zal de uitvaart voor u kunnen regelen. Een crematorium is er niet in Valkenswaard, daarvoor zullen we uw dierbare kunnen vervoeren naar het dichtstbijzijnde crematorium. U kunt er ook voor kiezen dat Goedkope Uitvaart Valkenswaard voor u de locatie kiest, dat kan u aanmerkelijk schelen in de kosten. Wist u dat elke begraafplaats en ook elk crematorium andere tarieven hanteert? Overal in Nederland verschillen die prijzen. Als u voor pakket Essentie kiest, maakt Goedkope Uitvaart Valkenswaard voor u die keuze en kunt u de nadruk van de uitvaart op een ander aspect leggen. Bijvoorbeeld op de condoleance of de plechtigheid, waarbij het leven van de overledene herdacht wordt, met eventueel een hapje en een drankje. Bij u thuis, in een uitvaartcentrum naar keuze, of een plaatselijke kroeg of een plek waar u naaste graag kwam. Wat u ook wilt, Goedkope Uitvaart Valkenswaard zal het voor u uitvoeren naar uw wensen. 

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden? Bel gerust met Goedkope Uitvaart Valkenswaard op 085 016 0685 of mail naar info@goedkopeuitvaart.nl. Goedkope Uitvaart Valkenswaard is dag en nacht bereikbaar.

Bekijk paketten

€ 999,-

€ 2.999,-

€ 4.299,-

€ 1.999,-

€ 2.399,-

€ 3.399,-