Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp

Goedkope Uitvaart Den Helder

“Wij wilden Hans graag thuis houden en ook de afscheidsplechtigheid in ons eigen huis. Daar was alle respect voor. Er werd echt geregeld wat wij wilden, in de sfeer die bij ons past.

Petje af!”

– Carla

Goedkope Uitvaart Den Helder

In de kop van Noord-Holland ligt marinestad Den Helder. Omgeven door de Noordzee, het Marsdiep en de Waddenzee is het water overal en de wind meestal ook. De natuur in de omgeving is mooi en soms ook hard, net als het leven. Als een naaste komt te overlijden valt dat meestal zwaar, soms komt er een einde aan een lijdensweg, maar dan nog kan het gemis heel groot zijn. Op zo’n moment vol emoties is het lastig om een mooi afscheid te realiseren. Goede hulp daarbij is eigenlijk onontbeerlijk. Verkeerde keuzes die achteraf tegenvallen of onverwacht veel geld kosten moeten vermeden worden. Uitvaartonderneming Goedkope Uitvaart Den Helder helpt u daarmee. Een afscheid op maat, passend bij u en de overledene en voor in de toekomst een afscheid om met een goed gevoel op terug te kijken.

Bekijk de mogelijkheden van Goedkope Uitvaart Den Helder in onze pakketten. Alles is daarnaast bespreekbaar en bijna alles is mogelijk tegen vooraf duidelijke tarieven.

Neem gerust contact op als u vragen heeft of direct een overlijden wilt melden.

Goedkope uitvaart regelen in Den Helder

Na het overlijden van een dierbare komen er allerlei vragen op je af. Is er een uitvaartverzekering, wie moeten we bellen, wie gaat ons helpen? Het belangrijkst is dat eerst een arts het overlijden bevestigt, pas dan kan een uitvaartondernemer eventueel zijn werk gaan doen. Als er een polis is, bent u niet verplicht het nummer te bellen dat hierop staat, u bent vrij om zelf een begrafenisonderneming te kiezen. Goedkope Uitvaart Den Helder kan dat verder met uw verzekeraar opnemen. Dat is alvast een zorg minder. 

Vervolgens komt de keuze voor de kist, en waar de overledene eventueel opgebaard gaat worden. Bij de pakketten van Goedkope Uitvaart Den Helder is een standaardkist inbegrepen, maar u kunt altijd even kijken op www.goedkoopstegrafkist.nl of u een andere of mooiere toch de kosten waard vindt. In een periode van stress is het prettig als iemand even meedenkt, dan is het vooral prettig als dat iemand die echt aan uw budget denkt en uw wensen. U kunt ervan op aan dat uw persoonlijke uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart Den Helder dat doet. 

Lees hier ervaringen van anderen met de dienstverlening van Goedkope Uitvaart Den Helder.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart Den Helder?

De kosten zijn veelal afhankelijk van de keuzes die u maakt. Met Goedkope Uitvaart Den Helder neemt u een uitvaartonderneming in de arm, die door goede afspraken, korte lijntjes en weinig overhead, relatief goedkoop is. Natuurlijk heeft een uitvaart een hoge prijs, maar bij Goedkope Uitvaart Den Helder weet u waarvoor u betaalt, mede door de duidelijke pakketten. Daarnaast is de betrokken begeleiding van uw uitvaartverzorger zo dat u uw wensen vertaald zult zien naar een betaalbaar afscheid. U zult bovendien bij Goedkope Uitvaart Den Helder altijd vooraf precies weten wat de kosten zullen zijn, u krijgt achteraf nooit een onverwachte nota.

Begrafenis of crematie regelen bij Goedkope Uitvaart Den Helder?

Of iemand begraven of gecremeerd wil worden is meestal wel besproken, maar soms ook niet. U zult dan op uw gevoel af moeten gaan, of op het beschikbare budget. Meestal is een crematie goedkoper, omdat er ook kosten aan een graf verbonden zijn, zoals grafrechten en onderhoud. Als u bijvoorbeeld kiest voor de gemeentelijke begraafplaats of de Joodse begraafplaats in Den Helder de grafkosten waarschijnlijk in een andere categorie vallen dan de inbegrepen grafkosten van de begraafplaats die Goedkope Uitvaart Den Helder voor u kiest. Elke begraafplaats hanteert namelijk andere tarieven. Natuurlijk bent u geheel vrij zelf aan te geven op welke begraafplaats uw dierbare komt te liggen, maar de prijs kan anders zijn. U zult die prijs wel altijd vooraf weten. Uw uitvaartverzorger zal die, als u dat wilt, voor u navragen. 

Een crematie kan ook zo uitgebreid georganiseerd worden als u wilt. De crematie zelf kan bij een door ons gekozen crematorium, net zo respectvol, maar veel goedkoper zijn dan bij een andere. U kunt er voor kiezen het beschikbare budget dan te besteden aan een mooi afscheid van het leven van uw naaste. Of bijvoorbeeld mooie bloemen bestellen bij www.heavenly-flowers.nl.  Bespreek uw wensen rustig met uw uitvaartleider van Goedkope Uitvaart Den Helder. En samen zult u een afscheid realiseren dat u gaat helpen bij het verwerken van het verlies.

Wilt u direct een overlijden melden of heeft u nog wat vragen? Bel gerust met Goedkope Uitvaart Den Helder op 085 016 0685 of mail naar info@goedkopeuitvaart.nl.

We zijn dag en nacht bereikbaar. 

Bekijk paketten

€ 979,-

€ 2.999,-

€ 4.199,-

€ 1.999,-

€ 2.349,-

€ 3.299,-