Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp

Goedkope Uitvaart Deventer

“Zou ik het nu wel doen, een goedkope uitvaart regelen? Het afscheid van onze moeder moet wel goed gaan. Zo dacht ik vooraf, maar ik raad het iedereen aan. Niets op aan te merken, mijn complimenten!”

Edward K.

Goedkope Uitvaart Deventer

Een overlijden van een dierbare is al stressvol genoeg, daar moeten niet nog meer problemen bij komen. Alleen maar oplossingen voor de vragen die bovenkomen. Goedkope Uitvaart Deventer levert die, tegen vooraf duidelijke kosten. Bekend in de Hanzestad zal uw uitvaartverzorger u begeleiden waarin u wilt. En dat gaat verder dan eventueel de Deventer koek bij de koffie. Uw wensen zijn bepalend, en uw beschikbare budget houdt uw uitvaartleider van Goedkope Uitvaart Deventer in het oog.

Bekijk de mogelijkheden van Goedkope Uitvaart Deventer in overzichtelijke pakketten. Mocht u vragen hebben neem gerust contact op. Goedkope Uitvaart Deventer is dag en nacht bereikbaar.

Waarom een uitvaart regelen bij Goedkope Uitvaart Deventer?

Misschien aarzelt u of u in zee wilt gaan met een uitvaartondernemer die zich ‘goedkoop’ noemt. Weet dan dat die naam beslist slaat op de kosten en niet op het respect en de waardigheid. Bij Goedkope Uitvaart Deventer zijn we ervan overtuigd dat een mooie uitvaart niet veel geld hoeft te kosten. Natuurlijk zijn er kosten, maar het respect en de persoonlijke betrokkenheid krijgt u voor niets. Door duidelijk te zijn over waar de kosten zitten, kan Goedkope Uitvaart Deventer u een mooi, passend afscheid leveren, die niet meer kost dan nodig is. Geen schimmige onduidelijkheden, maar helderheid. Dat maakt uiteindelijk de nota, voor een mooie, goed geregelde uitvaart bij Goedkope Uitvaart Deventer, aanmerkelijk lager dan u misschien denkt. 

Lees hier ervaringen van anderen met Goedkope Uitvaart Deventer.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart Deventer?

De kosten van een uitvaart, of het nu een crematie of een begrafenis is, is alleen bij benadering te geven. Vandaar dat we bij Goedkope Uitvaart Deventer met onze pakketten u een idee willen geven van de mogelijkheden, maar daarnaast staat u volledig vrij om uw eigen keuzes te maken. Die veranderen de prijs dan natuurlijk, maar dat hoort u gelijk. Juist omdat iedereen een eigen idee heeft over hoe een passende uitvaart eruit moet zien, geven we u die vrijheid. Natuurlijk helpen we u om het overzicht te houden en de bijbehorende kosten. Soms ligt de voorkeur bij een uitgebreide plechtigheid en condoleance, de ander wil graag in intieme sfeer afscheid nemen. Vertel wat u wilt en we denken met u mee. En dan heeft u naderhand een afscheid dat u helpt bij het verwerken van het verlies.

Goedkope crematie regelen in Deventer 

Als u een goedkope crematie wilt regelen bij Goedkope Uitvaart Deventer heeft u een goede keuze gemaakt. We nemen u uit handen wat u wilt, maar laten u vrij of begeleiden u bij de zaken die u liever zelf op u neemt. Juist in deze emotionele periode is het belangrijk dat u zoveel mogelijk uw eigen gevoel op dit gebied volgt. Wij kunnen ons (bijna) overal op aanpassen, uw wensen zijn leidend. In de pakketten staat welke dienstverlening we voor welke prijs voor u kunnen doen. Zo kunt u – als dat voor u minder belangrijk is – bijvoorbeeld ervoor kiezen om niet bij de crematie zelf aanwezig te zijn of de crematie elders te laten plaatsvinden, zodat u meer middelen overhoudt om bijvoorbeeld het leven te herdenken met muziek en woorden op een mooie locatie. Een ander wil graag tot het laatst toe de overledene begeleiden, dat is uiteraard ook mogelijk. Bekijk alles op uw gemak en laat u adviseren. Bij Goedkope Uitvaart Deventer komt u achteraf uit op het afscheid dat het beste voelt voor u en ook past bij uw budget. Bovendien zult u dat al vooraf weten. Geen onverwachte extra nota achteraf.

Begrafenis regelen bij Goedkope Uitvaart Deventer

Als u ervoor kiest de overledene te laten begraven, heeft u wellicht ook al een plek in gedachten. Het kan ook zijn dat dat voor u minder belangrijk is en kunt u met ons dienstverleningspakket Essentie de kosten beperkt houden. Goedkope Uitvaart Deventer kiest dan de begraafplaats waar we goede afspraken mee gemaakt hebben. Natuurlijk kunt u ook dit pakket nemen en wat extra betalen voor uw eigen keuze. Bij pakket Compleet heeft u ook de mogelijkheid een familiegraf te kiezen, waarbij, anders dan bij een algemeen graf, de familie zelf bepaalt wie er verder komt te liggen, ooit. En u heeft hierbij ook de keus voor elke begraafplaats in de regio met huur van de aula en condoleanceruimte. 

Bij Goedkope Uitvaart Deventer is alles bespreekbaar en bijna alles is mogelijk. 

Als u nog vragen hebt, bel gerust. Natuurlijk ook als u direct een overlijden wilt melden. 

Misschien wilt u voor uzelf of iemand anders alvast een en ander vastleggen, vult u dan dit intakeformulier in,  dan nemen we contact met u op. 

Goedkope Uitvaart Deventer is 24/7 bereikbaar op 085 016 0685 of mail naar info@goedkopeuitvaart.nl

Bekijk paketten

€ 999,-

€ 2.999,-

€ 4.299,-

€ 1.999,-

€ 2.399,-

€ 3.399,-