Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp

Goedkope Uitvaart Montferland

“Heel bekwame en deskundige mensen die ook nog kunnen meevoelen met waar je na een overlijden allemaal mee zit. De steun en het contact waren heel goed. Bedankt!”

– Henrik

 

Goedkope Uitvaart Montferland

Aan de grens met Duitsland ligt gemeente Montferland, in het zuiden van de Achterhoek. Het wordt ook wel het groen paradijs genoemd. Dat klinkt als een plek om eeuwig te willen blijven, maar dat hoort niet bij het leven. Het einde met wellicht een vervolg in het paradijs is voor iedereen onvermijdelijk. Nu u op zoek bent naar een uitvaartonderneming is dat moment in uw omgeving nabij. Goedkope Uitvaart Montferland helpt u bij een uitvaart die past bij u, de andere nabestaanden en de overledene. Bovendien zal het afscheid binnen het beschikbare budget blijven. 

Bekijkt u de mogelijkheden van Goedkope Uitvaart Montferland in onderstaande pakketten. Voor vragen en als u uw wensen wilt bespreken kunt u altijd contact opnemen.

 

Goedkope uitvaart regelen met Goedkope Uitvaart Montferland

Het moment waarop u een uitvaart moet regelen, komt bijna altijd onverwacht. Ook al heeft u het een tijdje zien aankomen, kan het alsnog rauw op uw dak vallen. Misschien is er een uitvaartverzekering die de kosten kan verlichten. Hier staat vaak een telefoonnummer op dat u kunt bellen, maar dat bent u niet verplicht. U kunt zelf kiezen welke begrafenisondernemer u wilt inschakelen voor de uitvaartverzorging. Goedkope Uitvaart Montferland kan u alles, tegen een lage vaste prijsstelling, uit handen nemen, zoals de verzorging van de overledene, het kisten, het vervoer, contact met gemeente, kerk, verzekeringsmaatschappij, wat u maar wilt. Maar u bent ook vrij zaken zelf ter hand te nemen. Uw persoonlijke uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart Montferland zal luisteren naar uw wensen en samen met u het afscheid regelen waar u met een warm gevoel aan terug kunt denken.

 

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart Montferland?

De kosten van een uitvaart zijn veelal afhankelijk van uw keuzes. Met onze pakketten proberen we bij Goedkope Uitvaart Montferland voor u zo inzichtelijk mogelijk te maken waar de kosten zitten bij een uitvaart. Zo kunt u bewuster kiezen wat u wilt. Uiteraard is Goedkope Uitvaart Montferland altijd beschikbaar om met u mee te denken. Misschien heeft u de voorkeur voor een andere kist dan de nette standaard kist, kijkt u dan eens voor een alternatief op www.goedkoopstegrafkist.nl. U kunt kiezen uit talrijke betaalbare rouwboeketten op www.heavenly-flowers.nl, maar u kunt het natuurlijk ook zonder bloemen doen en mensen vragen dat bedrag te doneren aan de kerk of een ander goed doel. Misschien wilt u een intiem afscheid in kleine kring thuis, of juist een groots aangepakt afscheid op een locatie op een historische motte (kunstmatige heuvel) met prachtig uitzicht over Montferland. Alles is bespreekbaar en bij Goedkope Uitvaart Montferland zult u vooraf weten wat de kosten van de uitvaart zijn. 

Benieuwd naar ervaringen van anderen met Goedkope Uitvaart Montferland? Lees ze hier.

 

Goedkope crematie of goedkope begrafenis in Montferland

Of uw naaste een begrafenis wilde of een crematie is meestal vooraf wel duidelijk, maar soms ook niet. Die beslissing is dan best lastig, maar als u uitgaat van uw eigen gevoel zal dat vast kloppen. Over het algemeen is een crematie goedkoper dan een begrafenis, ook door de kosten van de begraafplaats, het onderhoud van het graf en eventueel de grafsteen. Maar bij Goedkope Uitvaart Montferland zijn er verschillende opties waarmee u de keuze kunt maken die bij u past, zonder buiten uw beschikbare budget te komen. 

Laat ons weten wat voor u de uitvaart bijzonder zou maken en uw persoonlijke uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart Montferland zal u helpen uw wensen te vertalen naar een mooi, stijlvol passend afscheid van uw dierbare. 

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden? Bel Goedkope Uitvaart Montferland op 085 016 0685 of mail naar info@goedkopeuitvaart.nl. Goedkope Uitvaart Montferland is 24/7 bereikbaar.

Bekijk paketten

€ 999,-

€ 2.999,-

€ 4.299,-

€ 1.999,-

€ 2.399,-

€ 3.399,-