Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp

Goedkope Uitvaart Venlo

“Ik heb een paar keer gebeld van de zenuwen, maar elke keer werd ik rustig en meevoelend te woord gestaan. Alles werd wel twee keer gecheckt, zodat het allemaal duidelijk werd voor me en toen kon ik het loslaten. De uitvaart was helemaal goed geregeld. Echt heel prettig allemaal.”

Mevr. A.

Goedkope Uitvaart Venlo

Wanneer een dierbare komt te overleden, komt er van alles op u af. Niet iedereen is dan direct in staat om te gaan handelen, terwijl een ander het juist aangrijpt om iets om handen te hebben. Een uitvaart regelen in de veelzijdige stad Venlo is voor iemand die net een dierbare verloren heeft lastig. Goedkope Uitvaart Venlo helpt u graag om het afscheid, hoe verdrietig ook, tot een mooie nieuwe herinnering te maken. Als het niet direct troost geeft, zal het dat zeker later doen als u er met een warm gevoel aan kunt terugdenken.
In onze pakketten vindt u overzichtelijk onze mogelijkheden en bijbehorende tarieven. Als u vragen heeft, neem dan gerust contact op met Goedkope Uitvaart Venlo.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart Venlo?

De kosten van een uitvaart verschillen door persoonlijke keuzes. Bij Goedkope Uitvaart Venlo zult u wel altijd voor de uitvaart zelf precies weten wat de kosten zijn. Bij elke aanvulling die u maakt, zult u het eindbedrag veranderen. Uw persoonlijke uitvaartverzorger houdt dat voor u in de gaten en zal u alternatieven bieden om toch aan uw wensen te kunnen beantwoorden. Waar u op het ene punt geld bespaart kunt u op het andere weer wat besteden. Kiest u bijvoorbeeld voor de inbegrepen kist, dan zult u goedkoper uit zijn dan als u kiest voor een andere kleur of andere houtsoort. Het is wel zo dat u bij www.goedkoopstegrafkist.nl betaalbare alternatieven zult vinden. Als u bloemen niet wilt laten ontbreken heeft www.heavenly-flowers.nl prachtige rouwboeketten voor u, die laag geprijsd zijn. Welke keuzes u ook maakt. Goedkope Uitvaart Venlo zal u op de hoogte blijven houden van de kosten. 

Goedkope uitvaart regelen met Goedkope Uitvaart Venlo

Hoewel een goedkope uitvaart bij Goedkope Uitvaart Venlo nog steeds een heel mooie, stijlvolle uitvaart zal zijn, zult u misschien aarzelen om te kiezen voor een budget uitvaartondernemer. U wilt alleen het beste voor uw dierbare en wilt niet hierop beknibbelen. U kunt dat ook anders zien. Een mooi afscheid hoeft niet zoveel te kosten als veel uitvaartondernemers u willen doen geloven. Het is ook zo dat u – als er een uitvaartpolis is – u niet verplicht bent die uitvaartonderneming te bellen. Het is zelfs beter als u dat niet doet, het scheelt u veel in de kosten. Door eerlijke prijzen te rekenen kan Goedkope Uitvaart Venlo u meer bieden voor minder geld. Bekijk de mogelijkheden voor zowel een crematie als een begrafenis en laat u verrassen. Uw nota zal vooraf duidelijk zijn, u krijgt bij Goedkope Uitvaart Venlo nooit een onverwacht hoge nota achteraf. 

Crematie of begrafenis regelen met Goedkope Uitvaart Venlo?

Als niet duidelijk is of de overledene een crematie of een begrafenis wilde kan het zijn dat u de beslissing neemt op basis van een vermoeden omtrent het verschil in kosten. Hoewel de kosten van een begraafplaats altijd wel meespelen, kunt u met Goedkope Uitvaart Venlo toch ook heel betaalbaar een begrafenis regelen. Begraafplaatsen en ook crematoria hanteren overal in Nederland andere prijzen. Door de locatie te laten bepalen door Goedkope Uitvaart Venlo kunt u op dit vlak veel besparen. Het accent kan dan liggen op de plechtigheid en de condoleance eventueel, bij u thuis of in een uitvaartcentrum, of ergens in het centrum van Venlo in een locatie waar u en uw naasten mooie herinneringen hebben liggen. Alles is denkbaar, alles is bespreekbaar en heel veel is ook mogelijk.
Wilt u een overlijden melden of heeft u behoefte aan informatie? Bel gerust met Goedkope Uitvaart Venlo op nummer 085 016 0685 of mail naar info@goedkopeuitvaart.nl. Goedkope Uitvaart Venlo is 24/7 bereikbaar.

Bekijk paketten

€ 999,-

€ 2.999,-

€ 4.299,-

€ 1.999,-

€ 2.399,-

€ 3.399,-